Навръх първия учебен ден пловдивчани станаха свидетели на истинска боливудска история. Хеликоптер и гиздава карета съпроводиха новородения Асан Паша. Хеликоптерът каца на стадион "Рома" - на метри от прословутия квартал Столипиново.
Машината е излетяла от площадката на УМБАЛ "Св. Георги", а в нея са пътували родителите с новороденото. Малчуганът е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря, предава Trafficnews.bg. Според изданието ромският барон може да си позволи, вместо с автомобил, да превози бебето си с хеликоптер. А, след кацането към мястото на празненството по посрещането да го превози карета.
трявбат разстрели ,масови екзекуции и прочистване на около 10-12 000 човека и всички ще кротнат ...аз ви разпраам ама никой не слуша ....трябва от горе надолуи всички показни лъжци и целенасочени манипулатори 1 на 10 да се избият и държавата ще стане фитка трябва да се танцува между трупове неколко месеца и нема да има проблеми
Чувам, че Тотнъм ги било страх да нощуват в Пловдив, за да не им гърмят фойерверки под прозорците през нощта. И в София обаче няма да им е по-спокойно. Тук ще се натресат на шума от протестите на тия, дето си нямат работа", каза Крушарски пред "Мач Телеграф".
еТО ЕДИН ДОСТАЕН КАНДИДАТ ЗА партон който сам да си плати
дейба изрода крадлив скапан дейба ...кур за локо педе ..днао Тотнъм ги смажът с 5-1
винаги съм се питал защо знамето на Северната Македония е такова комунистическо червено, само дето вместо сърп и чук са му сложили слънце.
Моя карантиниран македонски приятел дали може да ме светне
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Дедо Ильо wrote: ↑16 Sep 2020 14:09
Майоре, кое му е комунистичко?
ми на цървен флат тип СССР изтипосали слънце. Кое не е?
опитали са се да прикрият звездана на вергина с някакво гротеско подобие на слънце, дори не бих нарекъл това стил
бетер циганите са, они поне само се турчеят, докато нашите северномакедонски братя не са съвсем сигурни дали да се гърчеят или сърбеят
но от въртенето на г*за ту на север ту на юг накрая ще се наденЪт на нещо подадено им от запад
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."