Тоя език ви отива.

днес си празнувай Банго Васил, не се кахъри за болничнитеDonBasilio wrote: ↑14 Jan 2021 09:53 зиле, и сега к'во?
Аз съм от грешната страна на к7ра като се разболея.
Прати на лс ЕГН да го погледна, ако искаш. Пък щом си самоосигуряващо се, януари може да си смениш вида на осигуряванеDonBasilio wrote: ↑14 Jan 2021 09:53 зиле, и сега к'во?
Фина може да си отдъхне.31-годишният Хардън се превърна в център на сделка, в която бяха включени още три отбора - бившият му вече Хюстън Рокетс, Кливланд Кавалиърс и Индиана Пейсърс. В тима на Нетс Хардън ще стане част от "звездна тройка", включваща Кевин Дюрант и Кайри Ървинг.
GDPR ?!?!zilot wrote: ↑14 Jan 2021 10:04Прати на лс ЕГН да го погледна, ако искаш. Пък щом си самоосигуряващо се, януари може да си смениш вида на осигуряванеDonBasilio wrote: ↑14 Jan 2021 09:53 зиле, и сега к'во?
Спомените за возене на трамвай е с този ръбестия, че даже мисля бяха и две ремаркета (два скачени вагона). Обичах да се возя зад ватмана. Стоеше прав с едни големи ръчки... после навлязоха Космонавт (едноокия) и т.н....Трамваен транспорт:
На 01.12.1898 г. общината отдава концесия за снабдяване на града с електрическа енергия и построяване на трамвайни линии на френско и белгийско дружество.
На 01.01.1901 г. тържествено е открито движението на трамваите в София, с 6 трамвайни маршрута с обща дължина на линиите 23 км единичен коловоз. Междурелсието е 1000 mm. София посреща новия ХХ век с изградена трамвайна мрежа със следните линии: От гарата през Шарения (Лъвовия) мост до днешния площад "Славейков" ; Цариградската линия ; Княжевската ; Подуянската ; Алабинската и т.н.