14 януари, вечно втори импийчмънт

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
User avatar
poncho
Posts: 5530
Joined: 29 Nov 2015 18:39

Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт

Post by poncho »

Никой не спира руснаците да си пълнят гушите освен самите руснаци
Число, тире, и двете са менте! На 09.09.2016 туморът умре!
:levski-flag:
RONALDINHO GAUCHO
Posts: 7181
Joined: 29 Nov 2015 16:03

Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт

Post by RONALDINHO GAUCHO »

Image

1. Дава се дузпа 2. Не се дава дузпа :good: Падре, чакам компетентния ти коментар, ти си спец по дузпите :dancegirl:
User avatar
Паниковски
Posts: 10765
Joined: 29 Nov 2015 18:09
Location: с. Г.

Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт

Post by Паниковски »

днес само кратко упражнение май :roll:

а лекция кога?? :suspicious: :suspicious: :popacorn:
Отбори извън тройката не коментирам
RONALDINHO GAUCHO
Posts: 7181
Joined: 29 Nov 2015 16:03

Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт

Post by RONALDINHO GAUCHO »

Паниковски wrote: 14 Jan 2021 19:14 днес само кратко упражнение май :roll:

а лекция кога?? :suspicious: :suspicious: :popacorn:
И аз съм разочарован 8-)
User avatar
Паниковски
Posts: 10765
Joined: 29 Nov 2015 18:09
Location: с. Г.

Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт

Post by Паниковски »

бай Лупи :redjump: хората питат :good:
Отбори извън тройката не коментирам
User avatar
scorpion
Posts: 13552
Joined: 29 Nov 2015 19:03

Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт

Post by scorpion »

zilot wrote: 14 Jan 2021 17:58
scorpion wrote: 14 Jan 2021 14:59
zilot wrote: 14 Jan 2021 14:55

Та последно работника ли има запор или фирмата, че да знам какво да питам
И ЮЛ и ФЛ може да имат. Обясних по-горе.
Не съм ги чел условията по тия мерки, ама нямаше ли такова, че за да ги ползват не трябва да имат просрочени публични задължения
Мен ме интересува след получаване на средствата. Получихме едни витиевати разяснения от НАП...естествено писани от юрист ... сндве думи, оправяйте се :ugly004:

Ще се ... :good:
Лупи
Posts: 10058
Joined: 30 Nov 2015 12:44

Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт

Post by Лупи »

VIKING wrote: 14 Jan 2021 16:40
Лупи wrote: 14 Jan 2021 16:15
ЕС води преговори с Русия за ваксината "Спутник"
Тъй, след като напълни гушката на краварите, сега ЕС трябва да потърси и ваксина, дето ще свърши реална работа... Има си ваксини, дето трябва да прибират парите, има си и такива дето вършат работа. Първото е изпълнено, сега се търси второто..
Ай, лек ден, младежи!
защо мада раша не произведе ваксината и не я продава скъпо и прескъпо и да печели руският умен народ :suspicious: :suspicious: а ще я произведжа ЕС :nuts: :nuts: май немаме заводи и мощности и хора и т.н ...освен това нещото което ще върши работа според тебе е с ефективност 70-80% :42: :42:
Отче, малоумникът Лупи ще ти отговори, защото се правиш, че не виждаш елементарни неща.
Първо, Русия направи ваксината толкова бързо, защото я изработи на база на създадена вече нейна ваксина срещу ебола (така чета, може и да са глупости. Ако са - обясни). Тази ваксина беше минала всички изпитания и тестове. Това беше официално обяснено, но както винаги в "демократичния" свят всяко хубаво руско нещо се замита или оплюва в други аспекти.
Второ, руснаците не правят ваксината само за печалба, а за предимно собствени нужди - те са доста милиона.
Трето, заради политически и финансови причини "демократичния" свят оплю руската ваксина още преди да се произведе.
Четвърто, още преди да се прилага ваксината на Запад вече пишеха за "страничните" и ефекти. Как мислиш, имаше ли смисъл руснаците да си предлагат ваксината, при описаното в трето и четвърто предварително подготвяно "настроение" към ваксината.
Пето, всякакви подробности за ваксината я правят лесно "разгадаема". Мислиш ли, че на запад нямаше да се възползват от подадената от руснаците документация, нямаше да теглят някаква пак смешна политическа измишльотина, с която да наложат "санкции" на Русия, за да не позволят купуването й, и на база на подадената документация нямаше големите акули набързо да направят "своя" ваксина и да лапат парици (това петото малко лаишко съм го обяснил, но смята, че схващаш намека).
Шесто, още тогава те си казаха, че нямат капацитет да произвеждат много ваксини, имайки предвид милионите си жители и сравнително ниската си производителност, но въпреки това казаха, че който иска може да си поръча от тази ваксина. Няколко държави, с които форумните демократи се гъбаркаха, се възползваха и поръчаха. Някой доколкото знам, вече я използват.
Седмо, първоначално вървеше оплюването, че не била ефективна - даже и ти говориш за 70-80% ефективност. Що не видиш какво пишат австралийците за ваксината на Астра Зенека ли, как се казваше - малко над 60% ефективност. Руснаците още в началото казаха, че ефективноста й е над 92-94%, но политическата демократична пропаганда си лъже най-демократично.
Осмо, руснаците казаха, че ваксината е за 2 години, не сегашните 6 месечни краварски, дето докато си сложиш втората доза и трябва да се подготвяш за ново ваксиниране. Тези неща лееееко се премълчават или замитат. Тък като руската ваксина е на база на тяхна предишна, те си имат малко повече понятие колко е ефективна и за какъв срок от джурналята, дето ловят кагебейци по телефонните указатели.
И още нещица можеш да се сетиш и сам, но просто не искаш, защото русофобството в теб е бетонирано като комплексарщината у всеки лецко. Виждат истината, но нямат топки да я възприемат.
Ква стана сега тя?
Оплюваната неизпробвана, неефективна и т.н. руска ваксина нещо взе да привлича интереса на ЕС... Защо ли, като имат толкова надеждни, безопасни и изпробвани краварски и сие ваксини? Задай си този простичък въпрос. Защо европейските разработчици на ваксини се готвят за съвместно производство на лошата руска ваксина? Защо аджеба според теб? Аз ти обясних защо според мен руснаците не подадоха документация в ЕС институциите. Ти можеш ли да ми отговориш защо ЕС се интересува от тази лоша ваксина?
И относно умността на руския народ - няма умен народ, има водещи специалисти във всички страни. И доколкото системата в дадена държава позволява развитието на тези специалисти, толкова напредва и държавата в тези направления. По отношение на самолетостроене, наука, медицина, военна техника, космическа техника, изучаване и практикуване на паранормалното, автомобилостроене (за екстремни условия) и т.н. руснаците са сред водещите в света. Това са все сфери, гарантиращи просперитета на държавата. Нямат луксозни хладилници, телевизори и тостери, но това са неща за ширпотреба, които оказват влияниесамо на ежедневния живот на обикновения руснак, който открай време е свикнал с липсата на лукс. Това е държавна политика на Русия от незапомнени времена. Който иска лукс - може да си купи от западни производители. Но наука, космическа промишленост, медицина, военна техника, транспорт и т.н., от които зависи просперитета на държавата, отбраната й, здравето, образованието - това са важните неща за руснаците и те не могат да се купят, защото са от държавен интерес. Руснаците не произвеждат за продан и забогатяване, защото нямат необходимия "трудов стандарт". Имат страхотни научни институти, наука и т.н., но обикновения работник си е "хайлязин". Затова и производството им е такова.
Стига съм писал неща, дето няма да възприемат форматираните ви мозъци. Айде, лека нощ!
Лупи
Posts: 10058
Joined: 30 Nov 2015 12:44

Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт

Post by Лупи »

И пропуснах едно от най-важните неща, отче. Как мислиш нормално ли е според теб ЕС, ден след излизането на руската ваксина, да сключи договори за доставки с карварски и сие фирми, разработчици на ваксини, които не само не са предоставили документация, ами още бяха в процес на разработване на ваксината. И това беше направено с цел да се обвържат страните с "правилната" ваксина, за да не би някой да си помисли да купи неправилната. Е някой по-окомуш държави рискуваха, по едно време им свиха перките, но сега изведнъж ЕС проявява интерес. Какъв сигнал дава това действие към Русия? Значи с краварите договори без документация, май и предварителни милиарди се предплатиха ей тъй тихомълком (за да имат средства за разработка на ваксината и организиране на производството й, а ти питаш защо руснаците мнямали мощности, нали ;) ), а спрямо готовата руска ваксина ни предварителен договор, ни опит за контакт, само оплюване.Чакаме документация ръйш! :245: От краварите не чакат, но от руснаците чакат!
Абе джендърски истории, предназначени за мислещи с нивото на туземци.
helic
Posts: 26051
Joined: 29 Nov 2015 19:43

Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт

Post by helic »

ПАНИК, доволен ли си сега :good:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
User avatar
Дедо Ильо
Posts: 24642
Joined: 08 Dec 2015 13:34

Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт

Post by Дедо Ильо »

П*тка им майчина на "Еко". От доста време някой не ме беше извадил така от равновесие.
Отивам, слагам 10 л бензин. Подавам дебитната карта. Хой. Пари има. Подавам втората пак хой.
Лелята вика проблема е в картите. Абе пача, сефте ли оперирам в тяй? Викам и да и оставя личната карта и с колата да отида да изтегля пари. Имала 5 такива оставени и не можело. Пачата вика да я оставя в района на бензиностанцията и да отида в снега и на п*чка си майчина да изтегля пари от някой банкомат и да се върна.
Е, оставих я на колонката(те са две) и и казах да чакат. Ревнаха че ги блокирам. Хвана ме жал за другите чакащи колеги. Отидох на първия банкомат, не рабои. Побеснях и на банката, накрая намерих работещ. Върнах се, опнах им една ПМ и се прибрах бесен. Бях решил тая вечер да не пия.
Само ЦСКА, црвено вино и млади невести!
Post Reply