Ако до четвъртък не ми съберете 25 000лв.
откуп, коля прасето!!!

Тааа вечер гледай сеир по История.бг.....Смениха си темата внезапно , явно под натиска на шкембе войвода и казионният минетчия кошликув пръв налапа увисналия уй на джаба ...таа вечер ще е темата за македония ...да подхраним самочувстивето на простаците ,да кажът ето боййко и каракачанов защитваът нашият интерес и ще върнат македония в БЪлгария ...теза застъпвана и от руската проститука югославска бай ракияПаниковски wrote: ↑21 Dec 2020 15:53"Македонските граждани не си легнаха като българи на 31 декември 1943 г. и не се събудиха като македонци сутринта на 1 януари 1944 г. Те са били македонци през вековете, чувствали са се македонци и се чувстват македонци, това е нашият директен отговор". Това коментира още премиерът на Северна Македония Зоран Заев, цитиран от БНГЕС, в отговор на журналистически въпрос за неотдавнашните изявления на българския министър на отбраната Красимир Каракачанов, който заяви, че "всеки, който е прочел поне пет страници от историята, знае, че македонците преди 44 г. са били българи". По думите на Заев няма нужда да се изпраща протестна нота, защото това е публично изявление, на което и той отговаря публично.![]()
![]()
И на мен ми се е случвало, наборе. Пращам по мейла импортен файл, който обработвам с моя програма. Оригиналния се импортва, получения по мейла - не. На един и същи компютър, с една и съща програма, без архивирания, без нищо. Имам чувството че са фастачки и минават през Гереня!scorpion wrote: ↑21 Dec 2020 15:05Опитвам и през телефона, не става...
Иначе имам парола за файла, но той просто не може да се разархивира...
Простак
милия заблуден недовиждащ припок
B2B няма как през скайпа, няма вибратор, фаце, мсже....... откакто хАмериканците затегнаха KYC прoцедурите, а GDPR бе гласуван в ЕС си..... мамата....Лупи wrote: ↑21 Dec 2020 16:01И на мен ми се е случвало, наборе. Пращам по мейла импортен файл, който обработвам с моя програма. Оригиналния се импортва, получения по мейла - не. На един и същи компютър, с една и съща програма, без архивирания, без нищо. Имам чувството че са фастачки и минават през Гереня!
Пробвай по скайп или нещо подобно да ти го пратят
Разбрах само че е зип файл. Друго инфо нямам, просто споделям опит. При мен с имейла не ставаше, по скайпа (просто пробвах алтернатива) нямаше проблем.scorpion wrote: ↑21 Dec 2020 16:06B2B няма как през скайпа, няма вибратор, фаце, мсже....... откакто хАмериканците затегнаха KYC прoцедурите, а GDPR бе гласуван в ЕС си..... мамата....Лупи wrote: ↑21 Dec 2020 16:01И на мен ми се е случвало, наборе. Пращам по мейла импортен файл, който обработвам с моя програма. Оригиналния се импортва, получения по мейла - не. На един и същи компютър, с една и съща програма, без архивирания, без нищо. Имам чувството че са фастачки и минават през Гереня!
Пробвай по скайп или нещо подобно да ти го пратят
Бах маааму... как да искам личната карта на действителниям собственик на BONY.... баааах мааму![]()
след всичко което преживях днес това ми изглежда като добра оферта