"В България този "нов мутирал вирус" беше установен още през април. Беше установен в Националната лаборатория по СПИН, която прави секвениране на различни щамове вируси, още през април от български автори. В момента този вирус се разпространява в Англия. Те често секвенират вирусите и може да проследят всяка промяна на вируса... Въпросът е дали този вирус е прескочил от Европа към Великобритания, или може да прескочи обратно в Европа" - това заяви пред БНР пулмологът д-р Александър Симидчиев.
DonBasilio wrote: ↑22 Dec 2020 15:57
Петерсон, не се радвай, защото и при вас ще дойде
не се радвам, показвам колко сте субективни когато се свири обективно в мач на лески
сложи си очила, не очила
няма какво да слагам, лесно е да се размятат някакви стоп кадри постфактум
аз не твърдя, че съдиите са безгрешни, а че преди рядко грешаха във вреда на лески
сега грешат много и в ущърб на всички и изведнъж се размучахте, че сте ощетени
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
norm wrote: ↑22 Dec 2020 16:01
не се радвам, показвам колко сте субективни когато се свири обективно в мач на лески
сложи си очила, не очила
аз не твърдя, че съдиите са безгрешни, а че преди рядко грешаха във вреда на лески
DonBasilio wrote: ↑22 Dec 2020 16:06
сложи си очила, не очила
засрами се!
и се извини
за какво че съм заострил вниманието ви към мнениено на съдийски администратор или, защото казвам, че съдиите сега грешат и във ваш ущърб
уточни се, ако обичаш
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."