Това е за бае Лупи, който изказа съмнение, че доклада на др. Младенов пред Политбюро от декември 1989-та, всъщност е написан от някой "новоизлюпен демократ"

Къде съм написал " в историята на футбола" г-н ГаучоRONALDINHO GAUCHO wrote: ↑26 Dec 2020 16:45Пак се опитвате да манипулирате, г-н Хеликза титлата " най-добър футболист в историята на футбола" си казах веднъж мнението и то се различава от това, което сте написали
![]()
Ами конкретизирайте, г-н Хелик, а не да си оставяте вратички, та да си лаламе до безкрайhelic wrote: ↑26 Dec 2020 16:50Къде съм написал " в историята на футбола" г-н ГаучоRONALDINHO GAUCHO wrote: ↑26 Dec 2020 16:45Пак се опитвате да манипулирате, г-н Хеликза титлата " най-добър футболист в историята на футбола" си казах веднъж мнението и то се различава от това, което сте написали
![]()
![]()
Е той е треньор на Литекс, а тяхното любимо число е 8VIKING wrote: ↑26 Dec 2020 18:08 8 е любимата ви цифра, а 8 е любимата цифра на Христо Стоичков...
-(Смее се). Да, да. Ето, това е знак на съдбата може би, че пристигнах в ЦСКА. Защото, като кажеш по света България и номер 8, всички възкликват: Христо Стоичков. С осми номер на гърба Ицо направи чудеса в ЦСКА, в Барса, в България и по света. Особено на световното първенство в Щатите. Аз се влюбих в осмицата, казвал съм го вече на вашата медия преди две години, заради датата 8.08.1988 година. Тогава, на този ден, за първи път заиграх в Германия. Осмицата ми носи късмет и е любимата ми цифра."
помака прост акрапович дализнае ,че ЦСКА ЗАГУБИ ОТ лИТЕСК -СОФИЯ с 8-0![]()
![]()
да онемееш помашка велбъжд-локо-юве курво тъпа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И бира
вино ...уиски после преди лягане с някоя баклава или нещо сладко