VIKING wrote: ↑27 Dec 2020 19:20
Арчи....ще те изхвърлят ли от острова имам тука работа , нема да се плашиш ...особено за говеда
ами аз съм вече постоянно пребиваваш, ако дам 2к паунда ще стана и гражданин
Яко е, с Бг паспорта в Европата, с англ да одиш дето си искаш
Само едни пари ми трябват
Ако се върна, ще е в Чирпан и ще стана бай Ракия номер 2
И гащичиките и бяха сини и сутиена и очите и венците всичко свали и избели с белина ..после ги боядиса червени та заприлича на човек ..найзор видя с венците ,но се справи под настойчивите усилия на пистолета и големият армейски
Чичо Ади харесва това
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Интересното е, че организаторите взимат предвид периода 2001-2020, за да затворят един толкова голям отрязък от време.
След като на два пъти остана зад Лионел Меси и Върджил ван Дайк в класациите за индивидуални призове, Кристиано Роналдо най-накрая имат повод да се усмихне. Португалският нападател беше избран за №1 за 2019 г. в анкетата на Globe Soccer Awards, която се организира от Европейската асоциация на футболните агенти и Асоциацията на европейските клубове. Той получи статуетката си на церемония в Дубай. Португалецът завърши пред Меси и Ван Дайк.
Явно в Дубай е абониран В Италия, като пенсионера Куалярела го мина по голове, веднага му дадоха приза "най-полезен играч"...да не е валат момчето ...а иначе очаквам догодина да го обявят за играч на галактиката, а по-догодина - и на вселената
VIKING wrote: ↑27 Dec 2020 19:20
Арчи....ще те изхвърлят ли от острова имам тука работа , нема да се плашиш ...особено за говеда
ами аз съм вече постоянно пребиваваш, ако дам 2к паунда ще стана и гражданин
Яко е, с Бг паспорта в Европата, с англ да одиш дето си искаш
Само едни пари ми трябват
Ако се върна, ще е в Чирпан и ще стана бай Ракия номер 2
Че кво ми е на мен? Щървула и в Ню Йорк да иде няма да стане трандафор.