Паниковски wrote: ↑29 Dec 2020 15:59
хм... и аз си държа от години в багажника един оригинален шанцов инструмент
ако беха разровили щеха да припаднат ...но не успяха ..при мен има нема да казвам какво хладно ...то не са ножове -няколко размера ,брадвичка ,лопатки от казармата , спрейове лютиви ,палка гумена 40 санта ,
scorpion wrote: ↑29 Dec 2020 16:21
Попе, знаеш много добре, че казаното от тебе съм го развивал безкрайно. Казвам, че самия Боко пари НЕ вади, а натиска фирми с крупни бизнес интереси в България да издържат отбора. И те го правят, защото:
Къде с, къде без печелят ОП
Прокарват бизнеса си
Елиминират конкуренция
През дедовия им е да се бръкнат за няколко милиона
Не ги закачат
А Баце го прави, не защото толкова обича Левски, а за да не си навлича неприятности, които могат да са с фатални последствия за ЕГОто и имиджа му ма спасител и строител на съвременна Бългрия... кур нему и всички дето са с него
Баце е хванал и тарторите. Кой със законен бизнес, кой с незаконен бизнес. Мъркат като котенца. Левски го режат съдии за щяло и нещяло. Тия ербап пишлемета си траят!
За това к7р за всички агитки! 2 за оранжевата!
Паниковски wrote: ↑29 Dec 2020 15:59
хм... и аз си държа от години в багажника един оригинален шанцов инструмент
ако беха разровили щеха да припаднат ...но не успяха ..при мен има нема да казвам какво хладно ...то не са ножове -няколко размера ,брадвичка ,лопатки от казармата , спрейове лютиви ,палка гумена 40 санта ,
А гумената има ли копче On/Off?
Той сигурно има и електрическа самоебачка на 220 волта.
DonBasilio wrote: ↑29 Dec 2020 16:29
башибозук форум точка нет!
В моя багажник имам 2 чифта кецове за баскет само.
Трябва с голи ръце да излизам с/у такива ножари като вас.
Мразя да държа нещо в багажника на колата, когато не пътувам. Обичам да е чистичък и празен (изключвам резервното колело, авариен и спешен комплект и крика...)
Обаче тръгнем ли за море, до село си ... майката. Баси катуна става...