Само с ID-то е предпоставка за много грешки при копи-пейста (и на лаптоп, и на телефон)norm wrote: ↑29 Dec 2020 16:27бай милко, в онова клипче което ти пратих не ставаше ли въпрос да се копира само ай-ди-то на клипа а не целия адресМилко Калайджиев wrote: ↑29 Dec 2020 16:17 [youtube]https://youtu.be/TJXrewjTN_Y[/youtube]
Клипът со заслужава
П.п. Май от мобилен телефон тия тагове не работят, а?![]()
може би това ще реши проблема![]()
КЗЛ![]()
29.12.20 вторник работен ден
- Милко Калайджиев
Re: 29.12.20 вторник работен ден
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
в моя само аптечка, пожарогасител и толкоз. И резервна гума нямаDonBasilio wrote: ↑29 Dec 2020 16:29 башибозук форум точка нет!
В моя багажник имам 2 чифта кецове за баскет само.
Трябва с голи ръце да излизам с/у такива ножари като вас.
![]()
![]()

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
остави се - оня ден дадох команда "ще ходим за бъдни вечер при баба ви" и всеки довтаса с по един куфарscorpion wrote: ↑29 Dec 2020 16:43Мразя да държа нещо в багажника на колата, когато не пътувам. Обичам да е чистичък и празен (изключвам резервното колело, авариен и спешен комплект и крика...)DonBasilio wrote: ↑29 Dec 2020 16:29 башибозук форум точка нет!
![]()
![]()
Обаче тръгнем ли за море, до село си ... майката. Баси катуна става...

Отделно принадлежности като - куклата ми, това, онова, храна за из път, все едно ще пътуваме повече от 40 минути............., ролерите, тонколоната и т.н.

- Паниковски
лецкото трябва да се гърчиhelic wrote: ↑29 Dec 2020 17:30остави се - оня ден дадох команда "ще ходим за бъдни вечер при баба ви" и всеки довтаса с по един куфарscorpion wrote: ↑29 Dec 2020 16:43Мразя да държа нещо в багажника на колата, когато не пътувам. Обичам да е чистичък и празен (изключвам резервното колело, авариен и спешен комплект и крика...)DonBasilio wrote: ↑29 Dec 2020 16:29 башибозук форум точка нет!
![]()
![]()
Обаче тръгнем ли за море, до село си ... майката. Баси катуна става...![]()
Отделно принадлежности като - куклата ми, това, онова, храна за из път, все едно ще пътуваме повече от 40 минути............., ролерите, тонколоната и т.н.![]()
![]()
![]()

Отбори извън тройката не коментирам
- Паниковски
особено след като маминка е разпоредила

Отбори извън тройката не коментирам
да се гърчи? Паник ти да не си спал отвит на течениеПаниковски wrote: ↑29 Dec 2020 18:03лецкото трябва да се гърчи![]()
![]()
![]()
![]()

колата носи Паник, аз само карам

Абе така е, ама товарене мъкнене разтоварване. Това лято бяхме сами в комплекса на морето. Сансъор к7р. Питай ме....helic wrote: ↑29 Dec 2020 18:11да се гърчи? Паник ти да не си спал отвит на течение![]()
колата носи Паник, аз само карам![]()

ами мъкнат си

Правило съм въвел - всеки си мъкне багажа сам

аз мъкна само буркани с туршийка, бутилки си винце и с ракийка, в краен случай торби с мезенце и т.н.

Пък и моите все още ги тресе ентусиазма да мъкнат сами

Само жената не я гони тоя ентусиазъм, но тя се научи да бъде в тон с правилото за мъкнене на багажа сам

Първо тебе ще разпоредя те проверя ...не ти вярвам ..сигурно в багажника ти има туба жолта , бидонче мариновани рижики и две плешки

Last edited by VIKING on 29 Dec 2020 18:43, edited 1 time in total.
Днеска бих един без нищо от изброеното да влезе в употреба ....влезна в насрещното на еднопосочна забранена за него и ме псува да върна назад 30 метра ....два шамара и се укроти ...е звъня на ушетата на мен ме боли кура ..още съм си в къщи ..никой не е идвалПаниковски wrote: ↑29 Dec 2020 16:07за самозащита предполагамVIKING wrote: ↑29 Dec 2020 16:04ако беха разровили щеха да припаднат ...но не успяха ..при мен има нема да казвам какво хладно ...то не са ножове -няколко размера ,брадвичка ,лопатки от казармата , спрейове лютиви ,палка гумена 40 санта ,Паниковски wrote: ↑29 Dec 2020 15:59
хм... и аз си държа от години в багажника един оригинален шанцов инструмент![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
че то какъвто си хърбав![]()
![]()
![]()
![]()
![]()