ако беха разровили щеха да припаднат ...но не успяха ..при мен има нема да казвам какво хладно ...то не са ножове -няколко размера ,брадвичка ,лопатки от казармата , спрейове лютиви ,палка гумена 40 санта ,
за самозащита предполагам
че то какъвто си хърбав
Днеска бих един без нищо от изброеното да влезе в употреба ....влезна в насрещното на еднопосочна забранена за него и ме псува да върна назад 30 метра ....два шамара и се укроти ...е звъня на ушетата на мен ме боли кура ..още съм си в къщи ..никой не е идвал
Самп говеда влизат в забранени улици...
Свършил си едно добро дело, Викинг
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Патриарх Кирил и Малофеев се страхуват, че вместо ваксина срещу COVID сe създава "етническо генетично-биологично оръжие"
"Дали това няма да доведе до значително намаляване на руското население?", пита Малофеев
helic wrote: ↑29 Dec 2020 19:17
Попа днес с няколко плахи опита да отнеме от моя македонски приятел титлата "майстор на късия разказ"
Титаничен дуел по форумно надлъгване
Виж какво насекомо продължавай да скрибуцаш ниско долу в тревата
Паниковски wrote: ↑29 Dec 2020 16:07
за самозащита предполагам
че то какъвто си хърбав
Днеска бих един без нищо от изброеното да влезе в употреба ....влезна в насрещното на еднопосочна забранена за него и ме псува да върна назад 30 метра ....два шамара и се укроти ...е звъня на ушетата на мен ме боли кура ..още съм си в къщи ..никой не е идвал
Самп говеда влизат в забранени улици...
Свършил си едно добро дело, Викинг
А аз просто вадя ключа, излизам от колата и ... наглеца сам връща...
Попа днес с няколко плахи опита да отнеме от моя македонски приятел титлата "майстор на късия разказ"
Виж какво насекомо продължавай да скрибуцаш ниско долу в тревата
Тудей из тюздей, мога да правя каквото ми е угодно на душата
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.