Не знаех за предните бракове на милионеро-милиардерската щерка. В нета има ли информация за шашлици , свързани с бившите й ?

Милко Калайджиев wrote: ↑30 Dec 2020 15:43
Всички жени са лецковци!
Все си купуват козирки и все нямат.
Постоянно отписват дългове.
Все съдиите са им виновни.
Ако им свирят дузпа, “съдията така е свирил”.
Ония са били като баща и. Къркор му е лесен.
Две години подред на студентска бригада бачкахме в гр.Левски в птицекланницата. Въпреки смрадта и гнуста, която ни обгръщаше си кльопках кремБирши. И пак си ги обичам.Nickish wrote: ↑30 Dec 2020 15:56на един приятел синковеца работи 2-3 летни месеца в дюнерджийница , 2018 беше... разправяше, че се е имунизирал завинаги от тая смрад и такова повече в устата си не туря![]()
Аз не му вярвам де, купувам си понякога в есенно-зимния сезон, иначе лятото - не, че тия сосове нещо не ми вдъхват доверие в топлото ...![]()
Това е виц, но за огъня си прав....
Около офиса затвориха всички видове кръчми и не върви да взимам шкембе в пластмасова чаша. Предимно банички, скара и от време на време дюнери.Nickish wrote: ↑30 Dec 2020 15:56на един приятел синковеца работи 2-3 летни месеца в дюнерджийница , 2018 беше... разправяше, че се е имунизирал завинаги от тая смрад и такова повече в устата си не туря![]()
Аз не му вярвам де, купувам си понякога в есенно-зимния сезон, иначе лятото - не, че тия сосове нещо не ми вдъхват доверие в топлото ...![]()