Аре у лево бе, сливовата е супер, стига да е направена, както трябва
полендашка му работа
Казах че е нормално за бедните очукани от балкана хорица които освен чутовният мързел страдат и от климатични несгоди и липса на качествени растителни видове да консумират с вековете по нискокачествени продукти нищо повече
Простащината и помащината на ловешки окръг и троянската община ведно с прилежащата и диващина Априлци Тетевен Торос и сие въобще нямат общо , но като ги добавиш към общата картина правят този край изключително нетърпим
VIKING wrote: ↑10 Jan 2021 18:12
Простащината и помащината на ловешки окръг и троянската община ведно с прилежащата и диващина Априлци Тетевен Торос и сие въобще нямат общо , но като ги добавиш към общата картина правят този край изключително нетърпим
Троянският край има страхотна природа, хората, дето живеят там, не ме вълнуват
Дедо Ильо wrote: ↑10 Jan 2021 19:45
Попску твоя к*р го раздаваш налево и надесно. Хич не си го жалиш да те незаеба и полендко.
боле ме хуя
боклуците мързеливите крадливикомунистически лайна от "балкана" дето раждал самотамхора ,да ми ядът уя ...по-долна мръсна и лъжлива и крадлива комунистическа нагаждаческа измет от тоя край има само по монатна ...македонците сте другилайна ,вие сте космически боклуци бае ..запомни ...боклуции мързеливци самотва са от априлци долоеч и беклемето и ябланица