Успех Джанини !Наставникът Ясен Петров поема националния отбор по футбол на България. Това решение беше взето след проведения на 14-и януари Изпълком към БФС. По-рано през деня Gong.bg информира своите читатели, че именно "пловдивския Джанини" ще бъде новият селекционер на "лъвовете" и с него ще се опитаме да се доберем някак до Световното първенство в Катар през 2022-а година, за което предстоят европейски квалификации.
14 януари, вечно втори импийчмънт
Re: 14 януари, вечно втори импийчмънт
скорпи, J&J имат сериозна фарма дивизияscorpion wrote: ↑14 Jan 2021 16:24Пълненотонна гушите тепърва започва. Аз примерно се чудя, как фирма за сапун и олио за бебешки дупета (Джонсън и Джонсън) чакат ред за ваксината... разбира се в рамките на шегата, но кскто се казвa just business...А руската ваксина, ако и да е добра (вероятно) няма да бъде одобрена в България (още по-вероятно)...Лупи wrote: ↑14 Jan 2021 16:15Тъй, след като напълни гушката на краварите, сега ЕС трябва да потърси и ваксина, дето ще свърши реална работа... Има си ваксини, дето трябва да прибират парите, има си и такива дето вършат работа. Първото е изпълнено, сега се търси второто..ЕС води преговори с Русия за ваксината "Спутник"
Ай, лек ден, младежи!

това го казвам не на шега

Janssen например са компания на J&J
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ега китариста ти дойде да свири у вас два дниDonBasilio wrote: ↑14 Jan 2021 15:21 Не съм ги чул още, но дори на mute са моя любима група!
https://www.youtube.com/watch?v=RUpDslH ... =emb_title
![]()

защо мада раша не произведе ваксината и не я продава скъпо и прескъпо и да печели руският умен народЛупи wrote: ↑14 Jan 2021 16:15Тъй, след като напълни гушката на краварите, сега ЕС трябва да потърси и ваксина, дето ще свърши реална работа... Има си ваксини, дето трябва да прибират парите, има си и такива дето вършат работа. Първото е изпълнено, сега се търси второто..ЕС води преговори с Русия за ваксината "Спутник"
Ай, лек ден, младежи!

Скорпи , ваксина или лексраство се подава за регистрация в съответната държава в ЕС и ако се регистрира там ,може в цяла Еввропа по по-лека процедура. А обяснете ми защо русняците НЕ СА ПОДАЛИ ТЕХНАТА ВАКСИНА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ КЪДЕТО И ДА Е В ЕС ? ЗАЩОТО КАТО ПОДАДЕШ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НЕЩО ТРЯБВА ДА МОЖЕШ ДА ГО ПРОИЗВЕДЕШ В НУЖНИТЕ КОЛИЧЕСТВ АИ ДА ГО ОСУГУРИШ...КОГАТО НЕ МОЖЕШ НЕ ПОДАВАШ РЕГИСТРАЦИЯ ,ЗАЩОТО ЗНАЕШ ЧЕ ПОСЛЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПРОИЗВЕДЕШ КОЛИЧЕСТВАТА И КАЧЕСТВОТОscorpion wrote: ↑14 Jan 2021 16:24Пълненотонна гушите тепърва започва. Аз примерно се чудя, как фирма за сапун и олио за бебешки дупета (Джонсън и Джонсън) чакат ред за ваксината... разбира се в рамките на шегата, но кскто се казвa just business...А руската ваксина, ако и да е добра (вероятно) няма да бъде одобрена в България (още по-вероятно)...Лупи wrote: ↑14 Jan 2021 16:15Тъй, след като напълни гушката на краварите, сега ЕС трябва да потърси и ваксина, дето ще свърши реална работа... Има си ваксини, дето трябва да прибират парите, има си и такива дето вършат работа. Първото е изпълнено, сега се търси второто..ЕС води преговори с Русия за ваксината "Спутник"
Ай, лек ден, младежи!

МАЛОУМНИКА ЛУПИ ДАЛИ СИ ЗАДАВА ТЕЗИ ПРОСТИ ВЪПРОСИ

- DonBasilio
с тия бастуни, които се спъват топката ще има успех само в Студентски градscorpion wrote: ↑14 Jan 2021 16:29Успех Джанини !Наставникът Ясен Петров поема националния отбор по футбол на България. Това решение беше взето след проведения на 14-и януари Изпълком към БФС. По-рано през деня Gong.bg информира своите читатели, че именно "пловдивския Джанини" ще бъде новият селекционер на "лъвовете" и с него ще се опитаме да се доберем някак до Световното първенство в Катар през 2022-а година, за което предстоят европейски квалификации.

- DonBasilio
ми пишеше, че и документацията не можели да подготвят.VIKING wrote: ↑14 Jan 2021 16:43Скорпи , ваксина или лексраство се подава за регистрация в съответната държава в ЕС и ако се регистрира там ,може в цяла Еввропа по по-лека процедура. А обяснете ми защо русняците НЕ СА ПОДАЛИ ТЕХНАТА ВАКСИНА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ КЪДЕТО И ДА Е В ЕС ? ЗАЩОТО КАТО ПОДАДЕШ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НЕЩО ТРЯБВА ДА МОЖЕШ ДА ГО ПРОИЗВЕДЕШ В НУЖНИТЕ КОЛИЧЕСТВ АИ ДА ГО ОСУГУРИШ...КОГАТО НЕ МОЖЕШ НЕ ПОДАВАШ РЕГИСТРАЦИЯ ,ЗАЩОТО ЗНАЕШ ЧЕ ПОСЛЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПРОИЗВЕДЕШ КОЛИЧЕСТВАТА И КАЧЕСТВОТОscorpion wrote: ↑14 Jan 2021 16:24Пълненотонна гушите тепърва започва. Аз примерно се чудя, как фирма за сапун и олио за бебешки дупета (Джонсън и Джонсън) чакат ред за ваксината... разбира се в рамките на шегата, но кскто се казвa just business...А руската ваксина, ако и да е добра (вероятно) няма да бъде одобрена в България (още по-вероятно)...![]()
![]()
![]()
МАЛОУМНИКА ЛУПИ ДАЛИ СИ ЗАДАВА ТЕЗИ ПРОСТИ ВЪПРОСИ![]()
![]()
![]()
ЗАЩО НЕ Я РЕГИСТРИРАТ И НЕ Я ПРОДАВЪТ С ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ ЗА РУСКИЯТ НАРОД
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но за сметка на това продават яко на арабите!

- DonBasilio
Ако вземе и певачиците, нека дойде и за повече!VIKING wrote: ↑14 Jan 2021 16:38ега китариста ти дойде да свири у вас два дниDonBasilio wrote: ↑14 Jan 2021 15:21 Не съм ги чул още, но дори на mute са моя любима група!
https://www.youtube.com/watch?v=RUpDslH ... =emb_title
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Не съм ги чел условията по тия мерки, ама нямаше ли такова, че за да ги ползват не трябва да имат просрочени публични задълженияscorpion wrote: ↑14 Jan 2021 14:59И ЮЛ и ФЛ може да имат. Обясних по-горе.zilot wrote: ↑14 Jan 2021 14:55Та последно работника ли има запор или фирмата, че да знам какво да питамscorpion wrote: ↑14 Jan 2021 14:23
Даже обмислям да наложа такса за всеки наложен запор, съответно превод по такъв, сваляне, справка на публичните и частни изпълнители...
А ако ти покажа разясненията получени от НАП ще хлъцнеш ти...
Банковата дейност и в частност що касае таксите е прозрачна... прочети Регламентите на ЕС и БГ законодателство...
Свърши "Клиентите са ни скъпи", вече е "На клиента ще му е скъпо!". Скоро ще ви трескаме с отрицателни лихви по р.сметки,депозити и влогове![]()

Русия ще внесе следващия месец официална молба в ЕС за одобряване на ваксината й срещу новия коронавирус "Спутник V", съобщи шефът на Руския фонд за преки инвестиции Кирил Дмитриев, цитиран от "Ройтерс".
В скоро време ще бъдат публикувана научна оценка за резултатите на ваксината.

В скоро време ще бъдат публикувана научна оценка за резултатите на ваксината.

Число, тире, и двете са менте! На 09.09.2016 туморът умре!