вчера смешника локо педе се подиграваше на подобен въпрос ...сега поставен от неговата страна въпроса сигурно вече е най-великият въпрос на светъ и всички други кълбета

продажна сган

Попай, в пърдялнико да ти го набия.VIKING wrote:Абе кор за Дузпалония и твай е![]()
![]()
![]()
и за бай Ракия
Е , аз поне досега, не съм чул да става въпрос за бойкот от футболните отбори . Няма да се появят официалните лица - президенти, премиери и една канцлеркаscorpion wrote: Та и си мисля, ако решат да бойкотират СП в РУСИЯ, ще накажат най-вече футболистите и после нас, зрителите. На Вова ще му бръкнат в егото, ама ще му мине, ама на стотици футболисти това СП е шанс за развитие...
А, не. Моабет да става.VIKING wrote:До мен ли опря
че то има ли как въздух и бръмбари да болятДедо Ильо wrote:А, не. Моабет да става.VIKING wrote:До мен ли опряЧе ме заболя манерката от световна икономика
Да, в повечето случаи е така . Но намеси ли се политиката, става като по времето на войната Иран - Ирак - бият се две страни износителки, чат-пат си бомбят находища, ама цената - цъц, закована от Саудитска Арабия и толкоз . После, разбира се, политиката се отплаща и керванът си вървиscorpion wrote:...но си спомням навремето като се дзверех в Ройтерс терминала: пръц някаква новина за еди кво си и пазара се люшне, тръц някаква друга пазара препусне, и всички седят и слухтят какво ще каже федералния резерв, министесвото на заетотта, показаелите за вноси, износ, да не говорм за политическите новини .... май пак си е същото![]()
Та и аз това казвам. Всичко е уязвимо като бизнес, но най-гадното е политиката като се намеси, защото бърка здраво. ...
И к'во пра'им сега - за първия учебен ден Suomi вместо китки ще купува фино машинно маслоФинландия пробно заменя учители с роботи
Пилотна програма във финландския град Тампере проверява ефикасността на роботи като учители по чужди езици и математика в началните училища.
ей такъв един робот, програмиран от бай Лупи като почне да превежда gender като гей и на финландците отма ще им се отще да продължават с идеятаNickish wrote:И к'во пра'им сега - за първия учебен ден Suomi вместо китки ще купува фино машинно маслоФинландия пробно заменя учители с роботи
Пилотна програма във финландския град Тампере проверява ефикасността на роботи като учители по чужди езици и математика в началните училища.