НБА 2018-19

Post Reply
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

НБА 2018-19

Post by Suomi »

Иии, след многобройните запитвания, ето я новата тема! :mrgreen:
Веднага шока от предните дни - Кавай Ленърд в... Торонто! :shock: Той и Дани Грийн за ДеРоузън и Поетъл. Раптърс се бетонират като втори отбор след Бостън на изток, а според мен Поетъл има огормен потенциал и при Поп може да избухне. 8-)
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

Да почнем подред на събитията.
Леброн в Лейкърс
Голям риск на Краля с отиването на запад. Мисля иска да затвори устата на критиците с този ход, но поне първите две години няма как да стане. Кавай сигурно ще иска догодина да е при него и тогава стават много по-силни. Даже и за тази нещо се говори, че щял да им извърта ръцете на Торонто, но не вярвам да стане. Леброн реално игра сечено на Лейкърс, след като при трансфера на Айзея им извади младите и талантливи Нанс и Кларксън. :roll: Все пак са все още пълни с талант, но също ще е много важна и ролята на кримките Рондо и Стивънсън.
Интересен ход в крайна сметка, който разтърси лигата.
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

Демаркъс Казънс в ГСУ
Не, не, не Буги - не така! :twisted: :? Стана много модерно да отидеш за пръстен без пари някъде, но не е феърплей и дано постепенно замре и започнат да се рзпределят по-равномерно. Макар че може и по-зле да става. :evil: Ол стар до олстара, те празно място нямат вече тези. Догодина сигурно АД ще искат. :gacho:
Победителя отсега почти е ясен, да видим Хюстън ще могат ли да задържат Капела и искат ли наистина Мело и колко би им помогнал. Че сега са останали с 7-8 играча. :oops:
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

Новина от последните дни. Оклахома праща Мело в Атланта за Шрьодер и Мускала! :shock: А още по-големия шок е, че Хоукс веднага ще освободят Мело. Шрьодер как го виждат да играе до Ръселчо, след като и той последните години държи топката доста време. :roll:
Аз се двоумя за Мело, след като сме фаворити за него заедно с Хюстън. Вярно, ще прави по 10-15 т., но защитата му е под всякаква критика, не е отборен и не го знам колко стрелби ще му даваме. По-скоро не.
Догодина след изплащането на Бош вече ще натиснем за суперзвезда надявам се, сега искаме да изчистим контракта на Т.Джонсън, но едва ли ще има желаещи.
User avatar
zilot
Posts: 2796
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: НБА 2018-19

Post by zilot »

Буги, муги просто нямаше добър ход, не и по-добър след тая тежка контузия никой смислен отбор нямаше да му предложи максимум, а той точно това иска, ся идеята му е да вземе един бърз пръстен с ГСУ и после да търси максимума, ако е здрав ще се получи. ГСУ пък правят застраховка, щото е повече от ясно, че няма как да задържат Клей и Дюрант на лято, че тия 17 м за догодина на Иги ще тежат доста, ся имат варианта да направят 2 от 3 с Къзънс. За мен пътник е Клей, като нищо ще видим събиране с Лав и Ръселчо, що не в Клипърс :roll: като добавим, че Ленърд се е насочил някъде натам :roll: инъче ГСУ сабраха 6 ОлСтара, очакваните стартери и Иги :o не си спомням да е имало нещо подобно. Бе ще е интересно на Запад гласуването, отбора явно ще е ЛеБрон и ГСУ :lol: :lol: :lol:
Вече всички чакат Мело в Хюстън, но договора на Раян Андерсън много, ама много им тежи, па да са мислили като го сключаха, остава да намерят решение за Капела и... ще са задържали нивото, но пак ще са далеч от ГСУ
Денвър са отбора който работи най-добре на пазара, разкараха всичко излишно, скъпо и чупливо, добаивха Айзея за почти без пари и той и Милсап ще дават нужния опит около младите момчета :idea: според мен са твърдо в ПО
Далас си изпълниха целите и те, ако не започнат зле ще са в ПО, а Дирк вече ще се задържа повече на пейката, сякаш тия млади момчета му дължат едни последни ПО, но все пак да се разчита основно на Дончич Денис Смит си е риск, не малко новобранци се дъниха през втория си сезон даже не успявайки да задържат нивото от новобранския :roll:
Лейкърс очаквано подписаха с ЛеБрон, но пък Чарлз Баркли и доста други анализатори ги слагат в дъното на ПО и за ся логично, след Рондо и Стивънс добавиха и друго дърто леке като Бийзли и съблекалнята става повече от лайняна, а тоя путю уж искаше млади таланти около себе си, то за тях няма да остане много време за игра :idea: като добавим и голямата уста на тати мууу на Лонзо, там за един сезон Холивуд може да се захрани със сценарии за деситилетие напред :mrgreen:
Раздвижване при нас, виземе бек-ъп център на Фили, много е добър в защита и доста ограничен в атака, с евтин договори и се отърваваме от Дъдли срещу Дарил Артър - типична бек-ъп 4-ка и пестим повече от 2 м. Смятам, че ще има още един трейд, може би след началото на сезона Бендер или Малкизата, а защо не и двамата, ако разкараме и Чандлър ще е направо супер, примерно за Портис :roll:
САС са напрактика с нов отбор около Олдрич и като нищо ще гледат ПО по телевизора :idea: все пак ДеРозан би трябвало да им даде шансове, но да видим дали, ако не потръгне няма да танкват :roll:
На Изток Бъкс и Пейсърс балансираха доста добре съставите си и ги слагам някъде след Торонто, Бостън за мен са сигурен финалист след като задържаха състава. Атланта доста бързо разкараха Шрьодер :shock: очаквах поне до февруари да е при тях и пак ще танкват, те и без да го правят са брутално слаби. Големите въпросителни тук са Никс и Кавс, първите събраха много, ама много талант, предостатъчно за ПО, но да видим могат ли да спрат цирка :roll: вторите с друг треньор бих ги сложил твърдо в ПО, ама... Вашинктон би трябвало да се стабилизират, но пак съблекалнята им остава взривоопасна :roll:

Все още има интересни имена който нямат договори
Уейд там явно Маями са фаворит, ама нещо се услушват и едните и другите, а Хийт, ако не го вземат ще им е трудно даже и до ПО да се докопат в добавка с некъдърника Сполстра
Ал Джеферсън при ветерански договор е много, ама много добро решение за неопитни отбори като Сънс и Фили, все пак последните 2 години почти не игра в Индиана
Джакил Окафор, колко и да го плюят за защитата му при 4 - 5 м за 1 г. си е много добро решение, както за него така и за някой отбор който се бори да влезе в ПО, нещо като Ноел с Оклахома, предполагам Лен ще търси също нещо подобно
Image
User avatar
zilot
Posts: 2796
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: НБА 2018-19

Post by zilot »

тая седмица почти нищо интересно
Пойтерс подписва с Атланта, заслужава шанс, макар и да нисък за тежко крило е много борбен, но Атланта си остават най-слабия отбор в лигата, особено без Шрьодер :idea: Много млади таланти, но до там Дорси, Колинс и Принс, ся добавят и Тре Йънг, но общо взето до там Лин и Безмор са си средняци, че и чупливи, а други що годе опитни не виждам при тят. В тая ситуация Лен и Спелман би трябвало да правят приличен статс
Далас с лека ръка изпускат Мотли :shock: играч точно там където са зле, на тежкото крило, голяма грешка правят според мен, но тръгне ли им добре сезона, като нищо ще са в ПО :idea: Мотли пък отива в Клипърс, но честно казано не ги виждам в ПО, състава им стана много, ама много небалансиран - 4 пойнт-гарда :shock: всеки с претенции за минути, Лу Уилямс си комбо-гард, но явно ще е 2-ка тоя сезон, Брадли ако е здрав ще е от голяма помощ, останаха пак голи на лекото крило, само с Галинари, който е много, ама много чуплив и вечната надежда Уесли Джонсън, тоя палячо как стигна до №4 в драфта :shock: и то в силен сезон :roll: Под коша събраха доста биткаджи, но нямат лидер ще им е трудно да закачат ПО Още една драма около Далас, Ферел след като се съгласи на договор бега в Сакраменто, трудно щеше да получи минути в Далас, но пък Сак си остават най-слабия отбор на Запад, в лигата само Атланта и Нетс са по-зле, а Чикаго може би е на тяхното ниво, но определено има много повече потенциал дори и за ПО, ако са здрави
Мемфис окрепиха пейката но, само това, определено договора на Чандлър Парсънс много им тежи и ако не влезе поне на 90% от това което беше ще са в дъното на Запад, а Марк като нищо ще поиска трейд през Февруари, ако не и по-рано
Хюстън все още не са се разбрали с Капела, но всички други си правят пас и е почти сигурно, че ще остане поне още година при тях, разбрали са се с Винс Картър и Мело, според мен ще задържат нивото и ще са втория отбор на Запад след ГСУ много трудно ще повторят титлата в редовния сезон, колкото и Д`Антони да знае как става това, за ПО ще им е много трудно да стигнат финала на Запад, според мен са до втори кръг стига да не се налепят на някой зашит отбор като Юта още в началото :roll:
Новината от Лейкър е, че явно ще дадат шанс на Денг да поиграе, от къде ще ги взимат тия минути не ми е ясно, но никой не изка да ги отърве от тоя договор и... защо пък не може пък да ги изненада приятно, то неприятното няма на къде да е повече :twisted:
При нас затишие след активноста предната седмица, имаме място за един приличен договор, но явно за ся няма да го търсим, повече от ясно е, че ни трябва тежко крило и сме с голяма въпросителна на пойнт-гарда, но пък Найт и Окобо могат да измъкнат позицията от калта :roll: определено няма да има натиск върху тях и би трябвало да им е доста по-леко, след като целите очаквания се стоварват върху Айтън, даже почнаха приказките, че ще е първия след Блейк Грифин ОлСтар в новобранския си сезон :roll: честно казано хич не го виждам това при центрове като Къзънс и Таунс на Запад, но пък с 4-5 мача 20/20 що не, все пак цялото подкошие е негово :roll: :mrgreen: след като нямаме стабилна 4-ка, с голяма вероятност ще имраем с 4 по-ниски и той сам под коша :roll:
Интересната новина, е че Лав се е съгласил на 122м/4 г с Кавс :roll: да го видим вече с пръстен може ли да е лидер на ПО отбор, поне на Изток :roll: разбрали са се и с Худ, което ги прави доста стабилни, но с добър треньор са твърдо в ПО, а с Лу за мен са твърдо аут :idea:
Все още свободни са Уейд, със сериозни приказки за тлъст договор в Китай, Ал Джеферсън, там нищо не се чува и Джакил Окафор, там също нещо не се чува :shock:
Image
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

Мело в Хюстън и Капела и той остава очаквано там, макар да се протчи малко сделката. Така Хюстън стават твърдо втори след ГСУ и ще има интересна битка.
Ние чакаме Уейд какво ще реши. 25 М от Китай е доста съблазнителна сума, при нас би взел от порядък 2,5 - 5,25 М. Също Спо и Хасан се опитват да изгладят противоречията. :evil: :roll: За Уинслоу сега се чува, че преговаряме за нов договор, а постоянно се приказваше за него трейд. Елингтън го запазваме за още една година.
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

Имаше много як коментар на Поп за страданията на САС: "Милиони хора по света имат трудности и страдат наиситна. Ние сме в игра за деца и ни плащат за това добри пари - това не е страдание." :P
User avatar
zilot
Posts: 2796
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: НБА 2018-19

Post by zilot »

Ае отървахме Хюстън от тежкия договор на Раян Андерсън и им пробутваме Найт и Маркизата, те ни дават загатката Мелтън, тоя така и не намерих какво е правил последната година, но в лятната лига се е представил добре :roll: не би трябвало да има гарантиран договор според мен и ако го задържим предполагам, че ще е на двустранен, май имамаме един свободен :roll:
Това е шанс за Андерсън да покаже защо подписа тлъстия договор, при нас би трябвало доста по-добре да се впише до Айтън, а от пейката остават високи Чанлър и Бентер, какво обаче ще правим с Ариза, Уорън, Джаксън, че и Бриджис.
Според мен ще търсим още един трейд, слухове веднага тръгнаха за пойт-гард, обичайните заподозрени Кемба, Лилард и Розие. Последния според мен не е за при нас, колко и да го харесвам Скери Тери, няма опит и в толкова млад отбор ще му е много трудно :roll: Ако тръгнем на такъв трейд ще мъчим да разкараме Чанлър, а ще се наложи да дедам нещо добро и най-вероятно това ще е Уорън :cry: Другия вариант е да се даде шанс на Екобо, според мен няма да сгрешим, особено с Кокошков на чело :roll:
Image
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

zilot wrote: 01 Sep 2018 10:45 Ае отървахме Хюстън от тежкия договор на Раян Андерсън и им пробутваме Найт и Маркизата, те ни дават загатката Мелтън, тоя така и не намерих какво е правил последната година, но в лятната лига се е представил добре :roll: не би трябвало да има гарантиран договор според мен и ако го задържим предполагам, че ще е на двустранен, май имамаме един свободен :roll:
Това е шанс за Андерсън да покаже защо подписа тлъстия договор, при нас би трябвало доста по-добре да се впише до Айтън, а от пейката остават високи Чанлър и Бентер, какво обаче ще правим с Ариза, Уорън, Джаксън, че и Бриджис.
Според мен ще търсим още един трейд, слухове веднага тръгнаха за пойт-гард, обичайните заподозрени Кемба, Лилард и Розие. Последния според мен не е за при нас, колко и да го харесвам Скери Тери, няма опит и в толкова млад отбор ще му е много трудно :roll: Ако тръгнем на такъв трейд ще мъчим да разкараме Чанлър, а ще се наложи да дедам нещо добро и най-вероятно това ще е Уорън :cry: Другия вариант е да се даде шанс на Екобо, според мен няма да сгрешим, особено с Кокошков на чело :roll:
Андерсън се добър за редовния сезон и за мачове без значение. Дойдат ли решителни срещи и плейофи изведнъж стелбата му пада наполовина. :oops: Но при вас няма да има натиск и може да се отпусне пък, знаеш ли го...
Ние тестваме Маркъс Лий :shock: и Малик Нюмън. :roll: Лий даже в Кентъки беше резерва, не го виждам как смятат да играе в НБА? Нюмън има талант, но дали ще заиграе при нас...
Post Reply