НБА 2018-19

User avatar
zilot
Posts: 2800
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: НБА 2018-19

Post by zilot »

Вчера се появи слух за Мидълтън в Бъкс, ама... май е повече слух или по точно Вълчетата са направили това предложение :mrgreen: явно за сега няма кой да даде това което искат за него :roll: аз очаквам Торонто да се включат евентуално за Ибака + :roll: и да го дадат ва-банк. Варианта Никс също не го изключвам и евентуално Джими да чака Кайри догодина :roll: там обаче Никс със сигурност ще изкат да разтоварят Ноа, а не бих изключил и Бостън като вариант и още сага да атакуват титлата тия има какво да дадат :roll:
А като знам, че Букър и Таунс са приятели големи, няма се учудя той да поеме на там за Джими :oops: бе ще има още известно време сапунка, интересното ще е дали ще отприщи трейдове :roll: втори подобен след този на Кауай, като нищо ще скъса бента :roll:
Общо взето всеки се услушва за догодина, когато доста отбори ще имат доста пари, ама така както се развиват нещата пак тия де не направят добър сезон няма да получат това което искат. Тоя хвърчащ таван направи краткосрочните договори много примамливи :roll:
Image
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

Със сигурност е бомба със закъснител положението. Догодина Антъни Дейвис си тръгва. 8-)
Джими искал да ходи в Джързи или Никс!?! :? :gacho:
Букър не трябва да го давате.
User avatar
zilot
Posts: 2800
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: НБА 2018-19

Post by zilot »

Suomi wrote: 03 Oct 2018 19:45 Със сигурност е бомба със закъснител положението. Догодина Антъни Дейвис си тръгва. 8-)
Джими искал да ходи в Джързи или Никс!?! :? :gacho:
Букър не трябва да го давате.
не се знае, знае ли се, и най-после https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... al-Manager
МакДона е аут :yes: :yes: :yes: крайно време беше, но пък добре съм разчел думите на собственика то края на март, че му гласува пълно доверие :mrgreen:
Image
User avatar
zilot
Posts: 2800
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: НБА 2018-19

Post by zilot »

ае почна се
Резонни победи на пъпешите и войничетата. Фили се вижда, че с 5 младока в старетерите няма как да им се получи, а само с Редик като по-опитен не ги видждам, ама хич, Амир си е безподобно дръвче. Общо взето максимума им е първи кръг на ПО, поне с тоя рустър, ако като миналата година в края на сезона превлекът добри ветерани може и повече, бе нищо чудно и да натиснат за Джими :roll:
ОКС ми тия нямат играчи за края на мачовете и това ще им е големия проблем, ще интересно да се види как ще играят и с Шрьодер и с Ръсел-чо :roll:
Като цяло и в двата мача слаба стрелба за 3 :roll:
Image
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

Аре летс гоу! :yes:
Ние с трима от ротацията в лзарета - Уинслоу, Джеймс Джонсън и Елингтън. :evil: Всички са дей ту дей и до седмица се надявам да са на линия. След левашката загуба от Орландо(които са ни много крив съперник между другото), дойде и първата победа над Уошингтън(които пък са ни супер удобни). Ричардсън прави страхотни мачове и явно след проваления трансфер ще иска да покаже, че щеше да бъде грешка. Аз очаквам от Бам да направи голям сезон, да видим дали ще съм прав. :roll:
Айтън започна все едно е играл 3-4 години в лигата - браво. 8-) Гледам с Ариза и Андерсън започват, но според мен Джош Джаксън трябвад а е стартиращ. И двама може да играят от тях естествено, но никой не е 4-ка. Също пойнт Канаан ли ще е стиртиращ!?! И резерва Окобо - еми няма да стане зилот. :oops: Така с нисък пойнт и без 4-ка срещу силови отбори ще е страшно.
Дончич не му хванал дикиш от тройката, иначе щеше да е с много добър дебют. Саша и Нокс с добри дебюти, но естествено ще им е доста трудно.
Джими е играл цял мач и са се държали много добре, но след няколко загуби сигурно пак ще му избият чивиите.
Кавай и ДеРоузън веднага поеха нещата в новите си отбори, Кемба с 41!
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

Кид-Гилкрист ни ударил 7 блока!?! :shock: :twisted: Баш срещу нас да го... :popa: Без да съм гледал знам че голяма част са срещу Ричрардсън - знели са, че като го опазят и шансовете им се увеличават. Дано върнем онтузените, че сме майка плаче. Хасанчо пак на приливи и отливи, но се забелязват положителни неща.
Пеликаните ебати старта! Миротич помага много на АД, а малкия замества Рондо перфектно. Колко ще издържат така е въпроса.
Сакраменто са най-Кентъки отбора официално - Фокс, Кули-Стайн, Лабисиер и Гейбриъл.
Дончичи наточи тройката и веднага силен мач. Минесота пък без Бътлър? :roll:
Айзея Бриско в Орландо! :yes: Много симпатичен играч, макар да е доста ограничен в стрелбата. Иначе на пробив и за стрелба през трафик цена няма. Дано се наложи.
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

Голям цирк на Хюстън-Лейкърс - бой, плюенета, блъскане. :oops:
User avatar
zilot
Posts: 2800
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: НБА 2018-19

Post by zilot »

Suomi wrote: 21 Oct 2018 17:15 Голям цирк на Хюстън-Лейкърс - бой, плюенета, блъскане. :oops:
ей ся гледах хай-листа :o да видим какви ще са наказинята, ама Рондо, Инграм и Пол тряба да отнесат поне по 3 месеца, но според мен искрата се получи при бруталния фал на Джеймс Енис срещу Хард :shock: :?
Дончич с невероятен мач, а Минесота трямбва според да побързат с Джими, там съблекалнята е тотално взривена, а без него на Запад само Сакраменто са по-зле от тях :idea: А Уигинс и Таунс за да докажат, че са лайнета с фал-аути единия в първия мач другия във втория, а Таунс пак бързо го натоварили с 5 :roll: ДиАндре го е направил смешен, а колко зле изглеждаше срещу Айтън :roll:
И ся за нашия мач, малей страх, Йокич с брутален тръпил, без пропусната стрелба от игра 3 от 3 от тройката :o направо е направил смешен Айтън кви Ол-Стар бълнувания :roll: единственото хубаво в тоя мач е бруталното включване на Бриджис 10 т, 2 б, 2 ас и 2 кражби, за 14 мин :yes: :yes: единсвения от отбора с + и то с +21 :o Ариза с - 47 :cry: Андерсън, ако продължава така много бърже ще седне на пейката :roll: а това недуразумение Чандлър що го пуснаха, само Йокич на го направи сам да си говори ли :roll: а Канан, ах Канан де го слагат стартер Йокич при коуст-ту-коуста го пльосна по гъз с един финт :mrgreen: Бартън с контузия от нищото и това никак не е добре за Денвър, ако Айзея заиграе може и да конпенсират, те и без това играят с 3 гарда и двама високи :roll: без леко крило, като Потър е готов ще са интересни :roll:
И ДжаМакъл Грейн ще пропусне известно време, счупена челюст, това е голям шанс за Джарън Джаксън и би трябвало да го вземе. До тук от новобраницте Айтън и Дончич са много добре, ся Джаксън ще е с повече минути, а срещу Атланта и той със много силно включване, Тре Йънг също с добър мач, но то в Атланата все някой трябва да ги прави :roll: Очакваха се повече минути за Секстън и особено за Багли, до сега от топ пиковете те са тия де не получават сякаш достатъчно минутки :roll: а Бамба и Картър не оправдават очакванията, но все пак са още в началото :roll:
От задна позиция при новобранците си струва да се отбележи за ся само Радионис Курич две добри включвания поред и сякаш ще получава своите минути в Нетс, бе латвийците завладяват Ню Йорк :mrgreen:
И ако трябва да се отбележи развитие на млад играч от началото на сезона, това е на Чеди Осман, рязаното Маке се възползва перфектно от шанса. За Кавс остава въпроса може ли Лав да е лидер, а около неко Осман и Секстън да закарат отбора до ПО :roll: а дали няма да се пробват за Джими и ако добавят и Денг, направо стават отбора след Бостън и Торонто на изток :roll: ама едно много, ама много голямо АКО :twisted:
Image
Dinko
Posts: 7397
Joined: 01 Dec 2015 11:40

Re: НБА 2018-19

Post by Dinko »

а моя отбор с 2 от 2 (загуби де :| )
стартираме сезона без Крис Дън, Лаури Марканен и Валантайн, които се наложиха в отбора миналата година, Лопез е пейка за сметка на Уендъл Картър, а докато го няма Марканен титуляр е Боби Портис (Джабари резерва, а май май беше най-силния ни трансфер това лято :roll: )
Зак ще трупа точки, в двата ни мача е с 30 и 33 точки. дано натрупа и самочувствие и израсне, че малко плах ми изглежда. :roll:

очертава се сезон в ролята на дънни риби :? , дано младежта се развие, има талантливи играчи, но без опитни играчи няма да се получат нещата за влизане в зоната на ПО.
следва ни гостуване на Далас. :roll:

сезона още не го следя сериозно, но ми се струва, че отборите още се проучват кой кой е, че това лято имаше бати разместванията.
Image Image
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2018-19

Post by Suomi »

Крис Дън аут 4-6 седмици. Така без него и Марканен Чикаго твърдо ще ударят дъното. :oops:
Специално за Динко скоро ще пусна инфо за предстоящия драфт догодина. :D
Блейк Грифин с 50 т. онзи ден.
Инграм 4 мача, Рондо - три и Пол - два мача са наказанията за мелето. За Инграм може да има и още по доклад.
Денвър и НО префектни до момента. Багли започва и той да налучква ваксата, но отбора му е трагедия. :oops:
Post Reply