This is Madness!

User avatar
Suomi
Posts: 7685
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 28 Oct 2018 16:39

Мале футболния Кентъки с каква драма! Губеха 11 точки минутки преди края, върнаха един за 9:14 (играха за две и изтърваха)и накрая при изтекло време и наказание направиха тъчдаун и победиха Мисури 15:14!?! Не съм виждал такава драма скоро! :levitation:
Баскета победиха 94:66 Трансилвания, но засега е голяма футболна мания. Интересното, че стартираме с Куаде, Куикли, ПиДжей, Травис и Ричърдс - или трима високи! :shock:

User avatar
Suomi
Posts: 7685
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 04 Nov 2018 11:15

Кентъки-Трансилвания 86:64
Доста блисък мач с Д2 отбор, който все пак бие предния мач Морхед от Д1. Слаба игра на гардовете, високите ПиДжей и Травис едиснтвените на ниво. Все пак е само контрола, но малко притеснително преди Дюк точно да сме в толкова слаба форма. :roll: Хироу е настроил мерника след слабия преден мач.
Вторник се почва! :yes:

User avatar
zilot
Posts: 5373
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot » 07 Nov 2018 22:16

Ае почнта се и то как :idea:
Първо от добрите новини - всичко в Ийста бие, ама нашите откриват след няколко дни :roll:
Ся лошите Дюк попиляха Кентъки и според мен заслужено ще излязат като №1 поставени, а така като ги гледамв като нищо могат да изкарат първите 3 драфата с Барет, Зион и Редиш :roll: лошото за тях е, че всички по-опитни са дупки. За Кентъки новобранците Хиро и Джонсън показали зъбки, Травис явно се оказва добро попълнение :roll: но пък сезона е дълъг и всичко може да се обърне.
Канзан като №1 бият друг от силните поставени Мичиган Ст., ама след почивката са пропилели голяма преднина :roll: Куентин Греймс и той със заявка за топ драфт.
Гледах, че Орегон са поставени и там дебют за Бол Бол синчето на Мануте с дабъл, браво на него, предполагам и той го цанят за топ 10 пик :roll: имат и още един добър висок така, че ще са фактор явно :roll:
Изненадите - бруталната загуба на Уачита :o :o и загубата на Бейлър
За изненада смятам и загубата на Уайоминг от Санта Барбара, на Аризона Ст. пък им трабват цели 2 продължения за победа :roll:
В дербито на Флоридите Семиньолс се разправят с Гетърс за да покажат обрат в тредна :roll: и янво не са случайно поставени
Image

User avatar
Suomi
Posts: 7685
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 11 Nov 2018 10:22

Ауч, Дюк как ни размазаха - не е иситна! :? :evil:
Барет очаквано си вкарваше откъде иска - страшен реализатор е, потенциала му е огромен. Зион е много труден също за опазване - не много висок, но ощен като бик - мисмач на всеки пост. И той си вкарваше окъдето и както поиска общо взето. Изненадата за мен беше Редиш - страхотен играч. Нищо не форсираше, не опитваше нищи излишно, спокоен, много мека стрелба - голямо бъдеще в НБА. Тия тримата ще са топ 5 в драфта догодина и сега всичко е Дюк срещу всички останали тази година. :twisted: За капак резервата им Уайт ни надбори като ученички и беше просто болезнено за гледане.
От наште Келдън Джонсън ще ни е най-добрия проспект - бърз, добър пробив и стрелба, наказателния само да пооправи. Хироу с добър ден също, но втори с нула. :roll: Травис ни е единствения синиър и ще ни е най-стабилния играч. Голяма дупка бяха всички софомори - ПиДжей, Куаде и Ричърдс. А на тях се надявахме много да са гръбнака на отбора.
Втория мач снощи се скъсахме от грешки, но все пак накрая обърнахме. Куаде и Ричърдс с добри мачове, но Пи Джей от НБА играч се срина до пълна нула до момента. :shock: Но имаме дълга скамейка и снощи Куикли и Монтгомъри с добро включване. Ще се сработят, но в никакъв случай в моментане сме постаени където ни слагат.

User avatar
Suomi
Posts: 7685
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 11 Nov 2018 10:30

Малко по-късно ще пиша за старта на сезона и резултатите, но не могада не отбележа старта на Масинбърг от Бъфало. При победата над Уест Виржиния с ОТ направи 43 т. и 14 б!?! :shock: :levitation: Нас ни затрудни макисмално минаталата година на Мднеса, но тази явно вече ще е на съвсем друго ниво. Да видим дали ще задържи формата.

User avatar
zilot
Posts: 5373
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot » 11 Nov 2018 11:46

Нашите тръгват с очаквана победа, състава ни е доста опите МакДърмънт, Фаулър и Джоргенсен са сениъри, но до тук въпреки някои избухвания не са показвали лидерски качества, ако сабилизират предтавянето си ще сме добре, ако продължат на приливи и отливи, трудно ще стигнем Маднеса, явно след като Килиан Мартин (играе в Лудвигсбург - Германия, с нелоши изяви, ама не като да са нещо голямо) го няма Камар Балдуин ще е човека оркестър, само дано да е здрав :roll: и вече ще се отворят минутки и за Брънк, надявам се даже да играят заедно с Фаулър, който е прекалено мек за да е сам под коша :roll: а Арън Томсън да седне на пейката, много е агресивно това момче и е бързо, но прави много грешки, миналата година така и не успа да ни уцели ритъма на игра, сякаш играше някакъв негов си мач :roll: и това всеки път :idea:
Като съм почнал да отбелязвам топ проспеките според мен да добавя Мойзес Браун от UCLA висок мощен център с добри първи два мача, добро впечатление ми направии и едно германче със сръбско име :roll:
В Мичиган пък Игнас Брадзекис старитира добре
Image

User avatar
Suomi
Posts: 7685
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 11 Nov 2018 11:52

Вторник - голямото откриване с амнайсе мача. :yes:
Погледах малко от МичСт-Канзас - и там никаква защита както при нашия. :oops: Нетипично малко за Том Ицо, но при тях всяка година изглеждат стабилно и напролет нещо се къса. Канзас са силни - може би са следващите след Дюк.
Хашимура от Гонзага този път показва, че не случайно го дват за един от най-добрите играчи и скамейката не е опция. Тили им е контузен, но пък макето Петрушев със силна игра от пейката.
Тенеси са желязо - всички стартери с над 10 т., разпределени стрелби, стабилна борба.
Нова изкараха силно новобранче - Садик Бей плюс трансфера Кремо от Олбъни. Паскал и Буут ще са лидерите явно - не са толкова силни като миналата, но пак са си класа с Джей Райт начело.
Бол Бол с 12-12 и 4 блока. :rockon:
Другия много силен от нашата - Оубърн. Пърл всяка година ги надгражда и тази изглеждат по-силни отвсякога.
ЛСУ са загадка за мен - Тремон Уотърс ще получи помощ от феноменалния Наз Рийд, но другите? Поставени са засегаще ми е интересно да ги видя.
А, трипъл на Итън Хап от Уисконсин - един от най-стабилните и опитни центрове при колежаните.

User avatar
Suomi
Posts: 7685
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 11 Nov 2018 12:02

Сряда - дербито Синси-Охайо Ст - грозно както винаги. :) Много играчи напуснаха и двата отбора, Лутър Мухамад със силен старт за бъкайс - не го знам има ли роднинска възка с другите? :roll:
Джитър с първи мач за Аризона и веднага дабъл-дабъл.
Тексас А§М коренно променени след напускането на кулите.

User avatar
Suomi
Posts: 7685
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 11 Nov 2018 12:20

Четвъртък
Нотр Дам и Луивил с трудни победи на старта. Джордж Уошингтън в голяма криза - втора загуба на старта. :roll:
Петък
Нашия мач както казах почна с невероятен брой грешки, ще кажеш че ръцете им бяха от краве масло. :evil: Племенника на Скоти Пипън направи силен мач и ни тормози много. Много слаб мач, който трябва да го забравим. Единствения голям плюс беше борбата ни.
Оубърн се подиграха с поставените Уошингтън. Океке с втори пореде ндабъл, но силата им е в гардовете.
Масинбърг с невероятен мач и това вдига летвата както за него, така и за Бъфало. Не се вижда често да надборят Уест Виржиния и то като гости! :shock:
Бол Бол вдига точките и борбите, че и чадърите. :rockon:
Мис Ст с братята Уитърспун най-накрая са силни.
Уичита Ст с много колеблив старт - явно тази година вече няма да е същата...
Питсбърг въпреки катарзиса който преживяха почват с две победи, разбиват ВМИ с които ние играем другата неделя с близо 40 т. разлика. :shock:
Аджис с болезнена загуба от УК Ървайн. Йейл пък разбиват Калифорния.
В един от най-хубвите мачове за деня Тексас бият Арканзас с ОТ.

User avatar
zilot
Posts: 5373
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot » 17 Nov 2018 18:46

Опа Сиракюз с две бързи загуби от ЮКон и Айова, после Айова биха и ЮКон и според мен ще са поставени, то това май си беше мач за да е поставен някой от двата отбора де :roll:
Орегон и те направиха една загуба, а Бол Бол прави чадър след чадър, но все пак при ценровете новобраци според мен по-добре се справя Мойзес Браун с 8 чадъра и голям дабъл :roll:
Уачита допусха още една загуба и тая смяна на конференцията да не се окажат като дърво с отрязан корен :roll: Невада продължават с победите, но според мен са малко надценени
Ние с трета поредна победа тоя път над приличен отбор като ОлМис и пак същата песен, Балдуин човека оркестър, като на неготово ниво или близко до него е Джоргенсен, а сениърите МакДърмънт и Фаулър не успяват да защитят ролята си на стартери, Брък се включва много добре от пейката и аз вече сериозно чакам да стартира на мястото на някой из между тях или Томсън, който също не е за стартер. Много ни е къс рустъра тая година и ще берем ядове :roll:
Image

Post Reply