This is Madness!

User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Джа Морант класира Мъри Ст на Маднеса! На полуфинала с кош плюс фаул малко преди сирената като губеха и тази нощ срещу Белмонт направо е полудял. Много опасен отбор на Маднеса плюс че са от Кентъки - не искам да ги срещам. 8-)
Сега интересно Белмонт дали ще ги пуснат или ще предпочетата старите кримки Индиана, Сейнт Мрис, Клемсън? Бътлър и Тексас май са аут вече, освен ако не спечелят турнира си. Има и други много интересни случаи - Алабама, НК стейт, Темпъл, Крейтън, които както може да са вътре, така може и да са аут.
Травис Рийд и Зайън(така го произнасят все пак Зион) още не се завърнаха, но на турнирите трябва да са в игра.
Да видим дали Дюк ще посмеят да ги свалят до номер две, защото всъщност точно там трябва да са. Номер едно Гонзага, Виржиния, НК и Кентъки. Две - Дюк, Тенеси, Лузияна и МичСт.
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

За Бътлър обаче почти невъзможна задачака. Първо с Провидънс и после Нова. За квота ще им трябва още победа над Крейтън/Ксейвиър и на финала Сетън Хол/Маркет. За съжаление другия поток изглежда по-лесен.
Ние чакаме победителя от Оле Мис/Алабама и на полуфинала трети сблъсък с Тенеси. Луизияна си залужиха лесния поток и ще са почти сигурно на финал.
Дюк и НК са в един поток, след като Виржиния спечели редовния.
User avatar
zilot
Posts: 2792
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot »

м да, Джа Морант е на Маднеса, след като си взеха турнира, там приключиха в големите конференции още не са почнали.
От Мисури Вали ще е желан съпреник, независимо тая вечер кой ще вземе финала дали Северна Айова или Брадли, тотален срив на тая конференция.
За нас Маднеса е кауза пердута, даже и до НИТ ще е трудно да стигнем :roll: много слаб сезон, най-слабия ни от както гледам колежански баскет :roll: просто няма играч който да на нивото на Балдуин, за да му помага и май от това му падна формата, реално всички противници пазят основно него :roll: а това бутане на Арън Томпсън, просто нямам думи, много е сърцато това момче, но играе някаква си своя игра, почти винаги е на друга страница на сценария, а не на тая на съотборниците си, като добавим, и че не умее да си подбира стрелбите, бе лоша работа :roll: през сезона никакво израстване в играта му :roll:
Image
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Сейнт Мерис биха Гонзага и откраднаха едно място от бабъл отборите. Сега не знам дали ще им се отрази на Гонзага за номер едно?
Хофстра издуаха супата и паднаха от Нортийстърн - голяма изненада.
Нортърн Кентъки биха Райт Ст в Хоризон и 4-ти отбор от Кентъки на Маднеса.
Днеска почват доста от силните конференции, но хубавите мачове не са много. От ден на ден обаче все по-качествени. :yes:
Няколко много изненадващи квоти - Брадли, Йона, Норт Дакота Ст(17-15! :shock: ) и Фарлей Дикинсън.
User avatar
zilot
Posts: 2792
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot »

VCU рано рано отпаднаха на турнира и като нищо няма да ги пуснат на Маднеса. Уачита и Флорида правят напън в последния момент, то да Уачита и Синсинати и най-вероятно Хюстън не са шега работа. Там UCF също се издъни, но според мен са вътре, все пак не е често срещано на Маднеса играч с ръста на Тако Фал :roll: Орегон и те на крачка от Маднеса, след като се сринаха след контузията на Бол Бол. След хубавите победи на Минесота нищо, чудно и тях да ги поканят, обаче според мен Мериленд са много уязвими, но все пак заради Бруно Фернандо вероятно ще ги пуснат :roll:
А Невада и те със загуба и това според мен усложнява задачата на Юта Ст., колкото и парадоксално да звучи, те си бяха на бъбъла и дории загуба на финала от Невада вероятно щеше да ги прати на Маднеса, а сега задължително трябва да бият Сан Диего, според мен няма как да пуснат и двата отбора на турнира :roll:
Сан Диего Ст. са на финал, но при тия изненадки май ще им се наложи да си вземат конференцията за да играят на Маднеса :roll:
При нас Сейтън Хол бият Маркет и според мен ще са третия отбор от Ийста на голямата сцена, Ксавиер са на кантар поне според мен де. Дюк са друг отбор със Зион :idea:
Image
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Хайде конференциите към края си. Доста погледах петък и събота - понаваксах! :yes:
Снощи Тенеси ни излъгаха, след като спряхме даи граем последните минутки. Но стана страшен мач, ПиДжей и Уилямс е страшен сблъсък - избити ченета, технически, фалове, забиви, плюс едно. :yes: Така за съжаление ще ни бутнат май и двата номер две за сметка на любимите НК и Дюк. Ние поред 6 титли в СЕК и все не ги вземаха под внимание за сийдинга, сега загубен полуфинал и веднага ще се отрази баце! :twisted:
Зайън се завърна за Дюк с доста силни мачове, макар че с НК го бяха почти загубили. След малко обзор по конференции.
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Да зпочнем с по-малките.
Най-силните оттам за мен са Мъри сТ и Върмонт - по възможност да ги избегнем, дано не ги сложат 15-ти. Бъфало са поставени, така че е ясно, че са здрави, също Уофорд и Юта Ст са стабилни отбори.
Крадци на квоти имаше в две К. Сейнт Мерис удариха Гонзага и странно не им се отрази никак на сийдинга. Другата е Орегон - там се очертаваше само Уошингтън, носега освен тях и Орегон може да стане и с три - ако Аризона Ст ги изберат.
В Айви Харвард и Йейл ще решават за пореден път, макар снощи Йейл да имаха огромни проблеми.
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Америкън
Тука имаше потенциални крадци на квоти.
Мемфис и Уичита Ст биха съответно Сентръл Флорида и Темпъл и снощи до последно се опънаха. Но все пак фаворитите Хюстън и Синси си взеха мачовете и ще решат титлата.
Все пак 4 отбора на Маднеса предполагам - добра година за тях.
Биг Ийст
Нова все пак пак си я взеха, но тази година не са над всички както преди. Много важен беше за Бътлър, Джорджтаун и Крейтън и със загубите си на старта съдбата им е ясна. По-странен е случая с Ксейвиър и Сеинт Джонс - първите стигнаха полуфинал а вторите ги разбиха на 1/4 финал. Но все пак ги дават светците вътре - Нова, Сетън Хол и Маркет са сигурни.
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Маунтийн Уест
Пак доволно силна, този път с Невада. Сан Диего ст направиха изнеадата и ги биха на полуфинал, но не можаха да завършат почнатото и паднаха от Юта Ст. Така два отбора и оттука.
Атлантик 10
Приятна К макар да не е много силна тази година. Много отворена, след като само ВСУ и Дейвидсън имаха шансове като large bid. Така Сейнт Луис и Ст Бонавенчър грабнаха шанса си и днес играят за квота. И оттука евентуално два - най-вероятно с ВСУ.
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Биг 12
След като династията на Каназс свърши - 14 години, не 12, беше интересно ще си вземат ли поне турнира. Ми не. :)
Уест Виржиния направиха страшен турнир, но не успяха все пак да стигнат поне до финала. Тексас за мен не зслужават да са на Маднес, но доста силна К и поне 6-7 ще имат.
Биг 10
Най-силната може би. Все пак за мен има много ?-ни - Охайо Ст, Пен Ст, Минесота, Индиана, Мериленд - повечето предполагам са вътре - 8-9 квоти сигурно.
Днеска финала МичСт-Мичиган, но едва ли ще се отрази на ранкинга и ще ги набутат номер две като СЕК и двата. :twisted: Нищо, нищо - нека
Post Reply