НБА 2019-20

User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2019-20

Post by Suomi »

Учудващо Ламело го дават даже като топдрафт!?! :o За мен от първите най-голям потенциал има Уайзман. Височина не се учи и има много добра стрелба.
Маями доста назаде и ако търсим заместник на Драгич бих се спрял на Кайра Люис, Коул Антъни или нашия Макси. Едва ли ще ни оставят някой от тях обаче. :twisted:
User avatar
zilot
Posts: 2792
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: НБА 2019-20

Post by zilot »

Dinko wrote: 03 Nov 2020 13:25 ГСУ с втори избор в първи кръг и 2 избора във втория кръг … при добри попадения и един трансфер на Уигинс спокойно можем да ги смятаме за фаворит за титлата следващата година (че и по следващите).
ние имаме 4-ти избор в първи кръг

какво се очаква да изскочи от драфта чакаме да кажат Мастъра и Фина :)
нищо, поне аз не очаквам нещо да излезе, очаквам слаб да не кажа много слаб. Уайзмън определено си струва да се вземе, отказал е сгляди на Минесота, а и не виждам как ще играе с КАТ. ГСУ може и да ударят бингото, но може ли Кер да измисли система с истинки център :roll: има слухове, че са готови да го дадат пика си. Излезе и слух, че се интересуват от нашия Уулбре :roll: което не ми харесва на мен
Suomi wrote: 03 Nov 2020 19:45 Учудващо Ламело го дават даже като топдрафт!?! :o За мен от първите най-голям потенциал има Уайзман. Височина не се учи и има много добра стрелба.
Маями доста назаде и ако търсим заместник на Драгич бих се спрял на Кайра Люис, Коул Антъни или нашия Макси. Едва ли ще ни оставят някой от тях обаче. :twisted:
ЛаМело може и да изнената света Никс май ще гонят третия пик
MOCK TRADE: New York Knicks (via Hornets): LaMelo Ball
Knicks receive: No. 3 pick
Hornets receive: 8th pick, 27th pick, Kevin Knox, Ignas Brazdeikis
това не го разбирам, при положение, че имат Смит и Барет освен да знаят за предстояща промяна в правилата и да разрешат игра с две топки :roll:
MOCK TRADE: Boston Celtics (via Wizards): Precious Achiuwa
Celtics receive: No. 9 pick
Wizards receive: No. 14 pick, No. 26 pick, Carsen Edwards
пъпешите може и ни го измъкнат под носа, това е едно от момчетата с които си струва да се рискува поне според мен :roll:
MOCK TRADE: Oklahoma City Thunder (via Trail Blazers): RJ Hampton
Thunder receive: No. 16 pick
Trail Blazers receive: No. 25 pick, 2021 1st round pick
Малко вероятно е според мен такъв трейд, Хамптън не е толкова високо ранкиран, че да го правят за него, могат според мен да го вземат и под №25 :roll:
MOCK TRADE: Denver Nuggets (via Heat): Tyrese Maxey
Nuggets receive: No. 20 pick
Heat receive: No. 22 pick, 2023 second-round pick
съмнителен е такъв трейд
Общо взето да разгледаме вероятни размени :roll: нищо интересно освен ЛаМело, може би и опитите на Бостън да дръпнат нещо по-високо, щото нямат място за три договора. :roll:
За Чикаго дават вариант Дени Авиля, чифутчето даже преди 2-3 седмици го даваха за възможен №1 :o за мен е доста надценен сравняват го с Дончич, ама е далеч от него и то много. Бе не се знае може да стигнете и до ЛаМело, а някъде го дават Уайзман доста надолу и като нищо може да се срине, ако ГСУ не го дръпнат
За нас под №10, ако Оби Топин не е дръпнат е задължителен, но се съмнявам да стигнем до него :roll: Ачува и Нанджи според мен трябва да се резервните ни. Но виждам, че ни дават и за Килиан Хейс
Image
Dinko
Posts: 7396
Joined: 01 Dec 2015 11:40

Re: НБА 2019-20

Post by Dinko »

Минесота избра Антъни Едуардс от университета в Джорджия с първия пик в драфта на Националната баскетболна асоциация, който се състоя тази нощ.

"Горските вълци" се спряха на 19-годишния гард, известен с атлетичността си, като пренебрегнаха плеймейкъра ЛаМело Бол, който бе фаворит на букмейкърите за първа селекция.

Самият Бол, който игра в Австралия през последната година, бе избран под номер 3 от тима на Шарлът, а с втория избор в драфта Голдън Стейт се спря на центъра Джеймс Уайсман от университета в Мемфис.

Под номер 4 Чикаго привлече крилото Патрик Уилямс от Флорида Стейт, а с петия избор Кливланд избра крилото Айзък Окоро от Обърн.

Тежкото крило Ониека Окунгво, който бе смятан за почти сигурен избор в топ 3, пропадна до шеста позиция и ще играе за Атланта.

Със седмия избор Детройт привлече плеймейкъра Килиан Хейс от германския отбор Ратиофарм, а с осмия Ню Йорк Никс селектира родения в града Оби Топин.

Сензацията от Израел Дени Авдия остана под номер 9 за Вашингтон, а Финикс затвори челната десетка с тежкото крило Джейлън Смит от университета в Мериленд.
Image Image
Dinko
Posts: 7396
Joined: 01 Dec 2015 11:40

Re: НБА 2019-20

Post by Dinko »

Клей Томпсън е със скъсан ахилес и ще пропусне целия предстоящ сезон
Image Image
User avatar
zilot
Posts: 2792
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: НБА 2019-20

Post by zilot »

Dinko wrote: 20 Nov 2020 15:14
Клей Томпсън е със скъсан ахилес и ще пропусне целия предстоящ сезон
това обяснява защо са толкова настоятелни за Улбре :idea: бе отпушихме пазара след сделката за Крис Пол :roll: до сега като гледам трейд тракера само една сделка е официално одобрена /между Детройт и Атланта - Демънд за Снел и Томас/ Според мен Атланта се набутват здраво, ама :roll:
За драфта ми неочаквано, нямаше нищо неочаквано и всички спекулации де се появяваха 10 дена преди това, не се получиха - Нито Уайзмън падна толкова ниско, нико Авилия беше №1 или топ 5, ЛаМело нито е №1, нито се срина под топ 5 :roll: имаше спекулации и за двете. Огонгву също не е в топ 3, а имаше даже и спекулация, че с ЛаМело ще са първите двама, да заформят величито на Гимназията Чино Хилс, но реалистично не се получи :roll: ще го видим него в Атланта, там събраха много талант, да видим дали няма да стигнат до ПО :roll:
Та ся за това което стана
Едуартс след тоя сезон нормално стигна до №1 общо взето би трябвало да се впише в периферията на Минесота
Уайзмън трудно щеше да падне по-надолу да видим Кер и ГСУ могат ли да измислят система с висок играч със значимо участие
ЛаМело в тоя слаб драфт логично да е напред има повече от необходимото височина, остава да е мръднал напред от гимназиалното ниво /Шарлът дали е точното място не съм сигурен, в тоя отбор развитие не се вижда с оглед на управлението му, за мен е гробница за таланти/
Чикаго малко изненадаха всички с Патрик Уилямс, даваха го малко по-надолу, но явно Потър е пътник след като си активара тлъстия плеър опшън :roll: /ако тръгнат зле като нищо ще видим доста трейдове и млади таланти в опит да се спасяват поеденично, ако им тръгне обаче имат талант да са в ПО/ общо взето регулярен играч очаквам да стане, но не и звезда :roll: по пък имаше и избухвания :roll:
Кавс - взимат Окоро, според специалистите сред най-добрите защинтици по периферията в драфта, но :roll: бе нещо не бях впечатлен, от него въпреки сравнително стабилната му игра :roll:
Атланта - дърпат Огонгву и нищо чудно да е точния играч за точния отбор, със сигурност събраха много талнт, но без поне един опитен добър играч ще им е много трудно, особено ако тръгнат слабо :roll:
Хейс в Детройт - според мен е доста надценен, но е играч който оказва влияние на играта, но едната му страна е много слаба и щом това беше написано от няколко анализатори със сигурнсост ще го натиска защитите натам, давидим дали както според други не е толкова зле, а просто другата е уникално силна :roll: ама се съмнявам
Никс - Оби Топин :shock: не очаквах да падне до там, толкова ниско изтеглен определено е удар, но не е точния отбор, да го бяха пропуснали, че да го вземем ние :roll:
Вашинктон - Авиля ми според мен си е на мястото и като ред и като отбор :roll: бе ще продават доста потници в чифутстан с Япония правят два богати пазара извън САЩ, но за мен ще са добра комбинация с Хачимура на крилата, до опитните гардове Уол и Бийл имат и добри млади центрове като Браянт и Вагнер, не знам до къде са с Панцекис, но им пада тежкия договор на Махинми така, че би трябвало да имат парички аз да задържат Бертранс още едно интересно крило което може да им е шестия човек :roll: и все пак много зависи колко ще е добре Уол след тежката контузия :roll:
Джален Смит при нас - тук изненадахме доста анализатори и го дърпаме по-напред от колкото го даваха, но според мен дърпаме точния човек за отбора ни - стабилен висок доминиращ подкошието играч идващ от тежка конференция, дърпащ отбора си напред и може да стреля тройки, само не трябва да прекалява с това, че като не върви играта на отбора ги натяга доста повече от необходимото. Бе аз съм доволен от избора
Image
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2019-20

Post by Suomi »

Ламело все пак не е топ - добра новина. ГСУ удариха джакпота с Уайзман, да видим дали ще могат и да го използват. Общо взето слаб драфт, даже не си правих труда да ги гледам подробно всички... :oops:
Ние дърпаме Прешъс Ачиува от Мемфис - доволен съм. Много енергичен и експлозивен играч, малко прилича на Бам по това, както и е малко по-нисък за позицията си като него. Трудно да вдигнем летвата след миналогодишния драфт, но знае ли човек. :roll:
Трейдовете за смтка на това цъфтят и вържат.
Галинари в Атланта, Лейкърс с много важен трейд в лицето на Харъл.
Малик Бийзли с 60 М за 4 години - уот!?! :o Адамс в Пеликанс също е изненада за мен. Фокс за свиснки пари остава в Кингс, но той ще им е лицето на програмата и е нормално.
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2019-20

Post by Suomi »

Dinko wrote: 20 Nov 2020 15:14
Клей Томпсън е със скъсан ахилес и ще пропусне целия предстоящ сезон
Тиа ахилеси им еб@@ мамата на мнозина. :evil:
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: НБА 2019-20

Post by Suomi »

Ха, Върнън Кери от Дюк паднал до втори рунд! :shock:
Ричърдс в Хорнетс под номер 42 - според мен си струва риска.
Азубуке в Юта да се учи от Гобер.
Куикли в Оклахома и малко преди него Макси във Филаделфия.
Кайра Люис ще се опита да змести Холидей в Пеликанс.
User avatar
zilot
Posts: 2792
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: НБА 2019-20

Post by zilot »

Suomi wrote: 21 Nov 2020 13:47
Dinko wrote: 20 Nov 2020 15:14
Клей Томпсън е със скъсан ахилес и ще пропусне целия предстоящ сезон
Тиа ахилеси им еб@@ мамата на мнозина. :evil:
Кампацо подписал с Денвър, дали да не заложа на него за новобранец на годината, какви ли коефиценти дават :roll:
И да продължим с драфта
Весъл в САС - сякаш е точния човек за отбора, но в предните три години нямаше да е в първи кръг
Халибъртън в Кралиците, лошо за него обено след свинския договор на Фокс, добри мачове от него, но срещу слаби отбори, не е играч който може да дърпа отбора си въпреки, че е ПГ и има добър пас
Кайра Люис в Пеликанс, същото като предния тук има Лонзо на позицията, поне го няма Джру, но не виждам как ще получава повече от 15 мин. на мач, все пак и Бледсоу е в отбора. И той като Халибъртън с две години в колежа, но не направи крачката напред която всички очакваха, сякаш тия очаквания му натежаха
Нейсмит в Бостън ако не беше контузията която ги извади от почти целия сезон щеше да е по-напред, голям риск за пъпешите, но според мен е точно премерен, при тях Хаярд се отказа от плеър опшъна за близо 35 мил. :shock: уж иска в Индиана :roll: бе това момче попада на точния треньор :idea:
Кол Антъни в Орландо - много падна след колеблив сезон се сурна надолу, а в началото го даваха като единсвения конкурент на Уайзмън за №1, но има много боб да яде още. Трябва много да работи върху защитата си, ще му е трудно да пробие според мен, все пак в отбор в който може да получи шансове
Айзея Стюърт в Портланд ми Блейзърс търсят високия до Нуркич, това ще му даде шанс, във Вашинктон игра с още един висок, който се очакваше да е по-голямата звезна, но след стабилен сезон логично го дъпат преди МакДаниелс
Покусевски отива в ОКС след като Минесота го теглят и го трейдват - много напред и според мен ще остане поне година или две в Европа, да понатрупа маса и евентуално тогава :roll: ако подпише още сега според мен ще е изненада, но ОКС определено ще възстановяват след като се разделиха с почти целия си отбор :roll:
Джош Грийн в Далас, като цяло съм изненадан, че той първия избран от Аризона, че и от Далас, какво ще правят с още един гард не знам, но... поне в началото не очаквам да получава повече от 5-6 минути на мач, доста ще трябва да натиска за да си отвоюва игрално време
Шадик Бей в Детройт след трейд /теглят го Нетс/ това си е попадение според мен за Пистънс, но малко трудно ще пасне с Блейк Грифин и двамата обичат да играят с топката. Роуз и той, бе трудна задача за треньора и според мен ги чака поредния мижав сезон след като не успяха да задържат и Уд :roll: нищо чудно и Роуз и Грифин да решат да се спасяват поеденично кандити за тях има :roll:
Прешъс Ачува в Маями много добър избор, не очаквах, че ще го пропуснат 19 пъти, очаквах го между 8 и 15, стана лидер по неволя и може да поема отговорност когато няма кой, това би трябвало да му даде шанс в НБА, ще влезе без особени очаквания
Макси във Фили :shock: определено съм изненадан от избора на Фили, на тях им трябват срелци от разстояние, а взимат играч който трудно си подбира стребите, да енергичен експлозивен гард, но определено му липсва мисъл в играта. Трудно ще се наложи, просто не е тоя играч който им трябва
Зеки Нанджи в Денвър - още един висок играч избарн от Нъгетс :roll: и той може да стреля тройки, но е доста енергичен и мощен под коша, ако направят химията с Йокич могат да мачкат, мястото на втория висок не е заето, но доста таланти ще се конкурират за него :roll:
Боломаро в Минесота /изтеглен от Никс/ вероятно ще остане в Барса поне тоя сезон, а може и повече, рано му е за НБА поне според мен, но пък с връщането на Рубио мое и да подпише още сега
Хамптън в Бъкс - явно се надяват да направи крачката, все пак игра една година срещу мъже, макар и в Нова Зеландия, макар и да не му е нищо впечатляващо статистиката, но със сигурност понатрупа опит, според мен ще получава минутки в ротация, но може и да го пратят в Г-лигата да играе повечко, с Джру и Аугустин в ротацията ще му е трудно
Куикли в Никс след като ОКС го изтегли и размени, бе Никс май са решили да стават новия Кентъки отбор :lol: много лошо място за това момче, а какво ще правят с още един млад гард просто не знам :roll:
Причет в Бостън тоя не бих го изтеглил в първи кръг, да имаше един период /не последния сезон/ в който в найси мача нямаше грешка, ама това е пойнт-гард който се крие от топката :o :shock: :o страхува се да сгреши, а това значи, че няма с какво да изненадва защитите и не е нищо особено в защита
Азабуке в Юта ще трупа опит около Гобер и Фавърс /връща се в Юта/ но трудно ще намира минути, ако другите високи са здрави, все пак си мисля, че ще играят вече с двама високи, не очаквам да е в основната ротация
МакДаниелс в Минесота /тегли го Лейкърс/ даваха го в топ 5 в началото на сезона, а се срина до 28, за тоя номер си е попадение, колкото и да е нестабилен, 208 санта уж може да играе като леко крило, ама според мен ще играе като втори висок около КАТ, доста таланти ще са му конкуренция, само от него зависи дали ще се наложи, но за толкова нисък избор според мен си оправдан риск, релно май няма какво друго по-добро да вземат, по подходящ щеше да е за Юта и съм учуден, че го пропуска и то след като теглят друг висок :roll:
Малихи Флин в Раптърс, които ще играят в Тампа :shock: беше човека оркестър в Сан Диего Ст. натрупа доста опит на колежанско ниво, сега ще има да учи от Лаури и Ванвлийт, но и трудно ще получава минути от тях :roll: не очаквам да е в сериозната им ротация, но...
Дезмън Бейн в Бостън солиден стрелец според някой най-добрия в драфта, но пъпешите нямат места в рустъра за да подпишат и стрите избора :roll: най-вероятно ще е в пакета на трейда на Хаярд, ако се получи такъв трейд с Индиана :roll:
Това е първи кръг
В тоя слаб драфт не смятам да съм подробен за втория, само нещо което ми е направило впечатление и еветуално форумните отбори
Ние нямаме пик, Маями и Лекърс също
Пъпешите избират под 47 Мадар от Апоел Телавив, но според ме няма скоро да заиграе в лигата, ако вобще заиграе макар, че започва доста силно тоя сезон
Чикаго под 44 дърпат Марко Симонович, поредния висок черногорец играеш за МегаЛекс /както им е новото име/ тия вкарват доста момчета в драфта през последините години, от там дойде и Йокич. Нямаше какво по-добро да изтеглят ще се надяват на поредния необработен диамант. Има доста добра тройка, взима и борби нищо, че е хилав
Елби в Портланд под №46 съмнявам се, че ще получава минути, по-скоро в Г-лигата или двустранен договор :roll:
Та да обърнем внимание и да другите
Върнън Кери №32 в Шарлът, за мен беше най-добрия играч на Дюк, но явно в момента не се търсят центрове, за Шарлът казах, гробише за таланти, жалко за момчето, ако не успее да се разкара бързо от там :roll:
33 Отуру отива в Клипърс след като е изтеглен от Мемфис, доста ниско но и той като по-горния, явно центровете не са на мода, но това може да се обърне много бързо според мен. Попада на добро място ще има шансове да се покаже
34 Маледон - тоя го даваха в топ 10, определено е удар за Фили да го изтеглят толку ниско, мое да помага на граденето на атаката им, все пак е пойнт-гард, а те определено имаха нужда от типичен такъв. Шанс и за него и за Фили, в други отбори щеше да му е много по-трудно, но дали ще му дадат минути е друга бира
Тилман 35 в Клипърс и Уинстън 53 :shock: във Вашиктон - това са готови играчи на Том Ицо, не им е мястото във втори кръг. Да отбележим и Вит Крейчи 37 в ОКС, но изтеглен от Вашинктон, така де трима чехи през лигата и тримата свързани с Вашинктон, това момче е пойнт-гард и е 201-202 санта :roll: според мен обаче ще остане поне и тая година в Сарагоса, ако стигне до лигата не очаквам да е със сериозна роля, но за има няма 10 години трима чехи през Драфта, двамата поиграха и в лигата даже :roll:
Image
Dinko
Posts: 7396
Joined: 01 Dec 2015 11:40

Re: НБА 2019-20

Post by Dinko »

Марк Гасол в Лейкърс
Image Image
Post Reply