This is Madness!

User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Хайде не остана! Сряда почват, няма контроли естествено заради ковида.
При нас снощи беше BigBlueMadness, но напоследък той е голяма пародия и няма нищо за гледане.
Стартиращи би трябвало да са Аскю, БиДжей Бостън, Теренс Кларк, Брукс и Сар. Минтц, Флетчър, Топин, Джаксън и Уеър ще са в ротацията.
Плеъра ми изтече и не мислех да го пускам тази година, но сега е намален от 120 на 79 и може да се пусна. :roll:
Камон! :yes:
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Много труден старт за Кентъки.
Първия беше лесен, но още там се видя, че не сме отбор. Всеки е за себе си още, макар да имаме голям талант.
Ричмънд направо ни разказаха играта и действително са много стабилен отбор. С Канзас имахме шансове и поведохме доста, но фаловете на Сар решиха мача. Ако беше играл повече ги биехме.
Аскю на пойнта е гола вода досега, Бостън винаги аут оф контрол, Кларк е с огормен потенциал, а изненадата е Айзея Джаксън. Страхотен защитник, енергичен - онзи ден лепна 8 чадъра!?! :shock:
И една от най-големите слабости на този отбор - стрелбата от тройката. :oops:
User avatar
zilot
Posts: 2792
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot »

какво става с вашите бе фине, то толку бой не си спомням от кога не сте яли, гледм краднали сте на Оби Топин малкото братче, ама за сега не ще да избухва к`ът батя си :roll: на Шак синчето отишло в неговата алма матер и е нещо като шести за LSU, ама е доста далеч от надеждите които му се даваха преди две години в UCLA :roll: ние си оставаме за ся с откриването и до там, има отборе де почха да играят конференс мачове /от големите само ПАК-12/, а има и такива де не са започнали още да играят :roll: примерно Тенеси, Ню Мексико, ДеПол :shock: много шашав сезон ми се види
Image
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

:headbang: :oops:
User avatar
zilot
Posts: 2792
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot »

Suomi wrote: 24 Dec 2020 16:06 :headbang: :oops:
това с Кеонте Джонсън от Гетърс е най-гадното от началото на сезона, дано се оправи на 100%, вече дишал сам, но доколкото разбирам още е в медицинска кома. Даваха го в първата половина на Драфта, ама с тоя миокардит де му го открили е съмнително, че ще играе вече, ма дано да му се получат нещата :roll:


ние пък нощес бием Провидънс и показваме някакво събуждане и без Арън Топмсън, много новобраци тая година ще получават минути и засега се представят прилично :roll:
User avatar
zilot
Posts: 2792
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot »

аз снощи реших да погледам малко колежански баскет. Почнах с Мисури - Арканзас, ма много голяма тухларна и от двата отбора, чак ме отказаха да ги гледем последните повече от 10 минути :roll: Тоя Тилмън от Мисури е ебати трикрилния гардероб :o че и подвижен, но доста дървен играч, Пинстън с приличен мач, но и той доста тухли метна. От Арканзас новобранеца Мууди е доста интересен, но и той си заслужи надницата в тухларната. Много добро впечатление с игра в защита ми направи друг първокурсник Джайлен Уилямс, не само с чадърите, ами доста точно заставаше на позиция, добре прехвърля от зона на лична. Бялата върлина Вановер ми се стори много дървен и ми е чудно защо му взема минутите :roll:
Поосле гледах паралено Тексас Тех - Оклахома Ст., и Сетън Хол - Бътлър /имаха разминаване с половин час/, първия най-вече за да погледам сочения като сигурен №1 в Драфта Кейд Кънингам, слаб мач за него, но все пак отбора му взе мача с продължение в което изгоря с фалове, но доста време се задържа на паркета с 4 фала :idea: прилична защита, макар на моменти трудно да влиза в зона-та, ръста му позволява да пази всички по периферията, но и него доста го пазиха, не се лакоми за излишни стрелби, доста пасове раздаде, но опреледено не беше неговия мач, Като цяло играе малко плахо, не пробива достатъчно. Уж го дават 100 кила, а ми се стори леко хилав, е не като Инграм навремето, но сякаш кракато му са доста слабички, а и не видях някакви атлетични отскоци от не него, това като слаби страни, които забелязах :roll: Тоя мач не беше толкова дървен, но и тук доста отворени стрелби бяха изпуснати. А треньора на тексасци може да се сърди не само на себе си. След като водеха, а Кънингам излъга пазача си да му направи фал и да стреля три пъти от наказателния и изравни резултата, имаха атака в която няква тъпа путка де беше съдия им свири поредния фал в атака за неправилно дишане, но Оклахома не успяха да стигнат до стрелба, а имаха близо 5 сек. Като цяло съдийството беше много калпаво, най-вече на тъпата путка, фалове за неправилно дишане и двете посоки, треньорите пък доста я емнаха и тя сякаш тотално се оплете. Та за треньора на ТТ ми накрая на продължението изоставаха с 3 точки и имаха 26-7 сек. за последна атака, десеттина сек. преди края взе прекъсване незнайно защо, след като е ясно, че ще играят за три, а Оклахома бяха решили да не ги фаулират :? и така вместо да замисли успешна атака, разби ритъма на отбора си и даде шанс на каобойчетата да се наредят спокойно в защита, взеха им топката и ги затвориха със бърза забивка.
За нашия мач направо не ми се пише, от средата на първата част загубихме ритъм и до там Брайс Голден беше много зле, надиграм от грузинчето по всички параграфи. Нзи се отчете с една бомбена забивка и до там, миналата година играше много, много по-добре. Новобранците Тейт и Харис са добри, но на моменти много им личи, че нямат опит. Харис сякаш се изключва от време на време, а Тейт се мъчи сам да взима мача, е не е чак толкова добър :roll: За Сейтън Хол както казах Мамукашвили си правеше каквото поиска и в атака, а често и в защита, добре му помагаше Роден, с който Нзи не успя да се справи и от там дойде разликата в подкошието основно, Обагу и Самуел със 7 чадъра. А като цяло мача го загубихме във вторите 10 минути на първата част, така и не успяме после да наваксаме добрата им серия :roll:
Фине, гледам, че сте били Мисисипи Ст. като гост с две продължения, дълбоката резерва Донтей Алън избухнал и е причината да го вземете тоя мач, дали е направил мача на живота си или просто е бел недооценен до момента ти може да кажеш :roll:
Общо взето да отбележим изнанадващите загуби на Тенеси като домакин на Бама, Уест Вирджиния, като гост на Оклахома, много трудно вирджинци са влезли в мача. Тежката домакинска загуба на Канзас от Тексас :shock: самата загуба не е такава изненада, ама с такъв резултат :roll: а и да отбележа победата на Айова като гост на Рютгерс, Лука Гарза продължава да мачка :idea:
User avatar
zilot
Posts: 2792
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot »

домакинка загуба от ЮКон и то без най-добрия им реализатор, от това което гледах общо взето имахме 5 добри минути между 10-тата и 15-тата на второто полувреме, няколко много добри защити и серия от 11-2, но после се окопитиха и си върнха преднината. Доста слаб мач за новобранците Харис и Тейт. Арън Томсън играе по-стабилно, но я няма оная взривност която имаше предните години, Брайс Голдън е зле, доста бавно взема решения. Като цяло много неорганизирана атака, а на моменти и защитата я нямаше никаква. Нзи сякаш направи най-добрия си мач за сезона
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Малко се поокопитихме ш СЕК, но като цяло още много зле. Донте Алън най-после го вкара Калипари в игра, след тъпото обяснение, че не го пускал да видел другите колко можели да изтърват. :shock: Измъкна ни веднага момчето няколко мача, зажото е страшен стрелец. Но бързо го научиха и сега се вижда, че няма не моше да си изработи сам позиция и прави много грешки при воденето на топката и в защита.
Брукс беше свеж полъх, Бостън се поразигра последните два мача, но за Маднес няма да стигне.
User avatar
zilot
Posts: 2792
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot »

голяма победа над Нова, ама защо не играхме така през целия сезон :roll: Иначе тоя Робънсън-Ърл е много добър в атака, в защита добре изхпълнява зоните, ама едно на едно беше надигран няколко пъти и от по-ниския Ензи и от Голдън, който е малко по-висок. Натоварихме с фалове Самуелс, че и го извадихме и това доста ни помогна, както и добрите защити. До почивката Чък Харис беше неудържим, това момче се очертава да ни е следващия НБА играч, добра стрелба, пробива без страх, че от време на време и подава :roll: не си спомням да сме имали такъв новобранец. Тейт също прави добър новобрански сезон, но Харис е откритието ни, след почивката малко по-слабо, но и сбиха защитата в него. Това изкара на сцената Голдън, направо не е за вярване какви неща направи до 10 мин. преди края, няколко поредни коша с които ни извади от шока и задържа преднината, после пък добре се разигра Болдън. През почти цялото време получаваха подкрепа от Ензи, без да избухва в някакви моменти си направи дабъла и като цяло може би най-стабилния ни играч през сезона не, че и той нямаше сривове де :roll:
За Нова кошмарна стребва за три, това определено им изяде главата, при нас слабото място бяха наказателните :idea:
Image
User avatar
Suomi
Posts: 2029
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi »

Маднес без Кентъки, Дюк и Луивил!?! :shock: :facepalm:
Вчера Селекшън сандей. Още на старта ЮСиЕлЕй-Мич Ст. :yes:
Ще се зяпа, но няма да се същото... :twisted:
Post Reply