да викаш за истинския син отбор в събота ако предложението не мине и втория изпада не е славия ще сте вие или кой знае, може да сте вие и те в комплект a true win-win
Има един син отбор, който е истински, НО за бутането на чичо венци извън ПФЛ съм склонен да ударя едно рамо
scorpion wrote: ↑23 Feb 2021 10:40
Споко. Изпълкома замисля да няма изпадащи, а да увеличи АРФГ с 2 отбора до 16...
Така и чичо от Овча купел ще се спаси...
аха . ..да има време една година да окрадете с оня дебел изрод другаря борисов пари от нас да купите мангали и курви черни и да се спасите ...
жалка смрад ...как не ви е неудобно
Не ми се слушат партизанлънщини и конспиративни теории от чекисти
Щом ти е дружка другаря Борисов иди да му се примолиш да не краде от вас
Неудобно ми е, че слушам до втръсване лъжите ви , но като жентълмен търпя и проявявам съжаление
В крайна сметка не сте виновни. Тълпата има нужда от рамка. В нея сте
Господ ще ви прости
На сто про съм съгласен с изразеното мнение от многоуважаваният от мен форумец дедо скорпи. Точно така бих ги формулирал и аз нещата и в същия ред. Евала
Може би само с единствената разлика, че не съм толкоз толерантен към лъжите им и не проявявам особено съжаление към изказващите ги
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Koki wrote: ↑23 Feb 2021 12:43
Отче Викентий как ще коментирате факт че Русия регистрира още една ваксина
Боли ме куро .... В светът в момента има разработени 68 ваксини .....от тях надлежно всепризнати са 7 .....тва че некви пияни мужици са напраили еднао от тия 65 не е кой знае какво големо постижение
ако беха направили 1 от 3 да кажеш - ок ...но една от 65 е доста тривиално и незаслужава даже споменаване
Оня педеал Коко педе отговори ли ми на въпросите или пак сее скрил и лъже като съветска путка
Не ми се слушат партизанлънщини и конспиративни теории от чекисти
Щом ти е дружка другаря Борисов иди да му се примолиш да не краде от вас
Неудобно ми е, че слушам до втръсване лъжите ви , но като жентълмен търпя и проявявам съжаление
В крайна сметка не сте виновни. Тълпата има нужда от рамка. В нея сте
Господ ще ви прости
Изрода , както и дребното лайно лъжливо тъпо от варня мразят както и ти ЦСКА ....за НАС няма ....за вас винаги е имало и ще има ..лигаваи мамини синчета на посраната комунистическа измет от дс която е ваш собственик и ръкводители от 1991 насам
такива сте - смятъте се за елит и че сте повече от другите ...което могът да кажът с абсолютно право европейските аристократи , но не и циганите като вас
европейски аристократи , с гени от Арабистан и разни други рязани територии
защо, защо питам аз, европейските аристократи злоупотребяват с наркотици, а не си пият редовно хапчетата
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.