This is Madness!

User avatar
zilot
Posts: 5212
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot » 25 Mar 2019 23:30

Suomi wrote:
25 Mar 2019 17:40
Еее, не ги оставиха Дюк да отпаднат ей! :evil: Чист фал на ДеЛаурие в атака при наказателния на Зайън - това ако беше са Дюк оня щеше да дуе свирката една минута сигурно! :twisted: Накрая стрелбата и добавката замалко не взляоха, но съдиите си свършиха добре работата. Ако беше влязла можеше пак да се свирне нещо. :|
В другите нямаше нито една изненада.
Най-интересен беше Тенеси-Айова. Разделиха по едно полувреме, драма с ОТ, но там все пак Тенеси си взеха своето. И там имаше едно скандално решение - чист болк срещу Боханън и свириха фал... на човек 90 % от наказателната!?! :twisted: Но все пак там за разлика от Дюк съдбата си каза думата.
Аааах как ще им го върне тъпкано и на Блу девилс! :gacho:
м да измъгнаха се по търлъци Дюк, след като видяха, че не могат да пазят Тако, го натовариха с фалове, аз гледах мача до почиваката, а преди малко един 12 минутен репортаж. Определено трябва да черпят съдията, не само заради това положение, тия фалове де ги дадоха на Тако, ае няма нужда, тоя втория беше просто за нищо, срещу него ДеЛаурие направи поне 3 такива несвирени :roll: А Зион-ката в началото го гледаше с поглед ти пък какво си, явно се беше уплашил да не му подаде да лапне такото :roll: до като го извадиха след втория фал Зион имаше 4 точки и не знаеше на кой свят е, ма след като се пооткри място в боята и той и Барет станаха много смели, че и мускули показваха след забивки :mrgreen: накрая само късмета ги извади :idea:
Преди това гледах Северна Каролина - Вашинктон, тия Вашинктон не знаеха защо са на паркета, общо взето Дикерсън се мъчеше да прави нещо ама много малко подкрепа получаваше. За Северна Каролина Люк Мей пак с добра статистика и пореден дабъл, обаче какво дръвче е, просто не е истина, не случайно не го броят за драфта, тоя ако можеше малко от малко да стреля сигурнощеше да прави по 30 точки на мач :roll: Литъл много агресивен и ще си влезе в първия кръг на драфта, но доста има да учи още. Коби Уайт е голям талант, ама много хилав бе, напрово ще го изядат с парцалите в лигата иначе има сърце и без страх се набива на пробив :roll: И Камерън Джонсън е много интересен играч на тия 206 санта да играше като гард :roll: предполагам и той ще влезе в НБА но по-скоро във втори кръг :idea:
Другите мачове бяха след полунощ и са според очакванията, само Орегон доста леко минават през Ървайн :roll: ама срещу много здравата защита на Вирджиния ще им е доста трудно :roll:
Инъче не си спомням в Маднеса фаворитите да са минавали без жертви до Суйт Сикстийн, общо взето само Орегон е по-ниско поставаните инъче навсякъде 1-2-3-4 и Оубърс 5 :roll: Извън големите Конференции само Гонзага и Хюстън жалко, че от Ийста няма никой, но както писах и преди много слаб сезон за целия Ийст :roll:

User avatar
Suomi
Posts: 6495
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 30 Mar 2019 10:14

:yes: :yes: :yes:
Много труден мач както и се очакваше. ПиДжей влезе резерва и беше един от най-добрите. 8-) Пробивите на Робинсън и тройките на Брукс ни бяха голям мор - иначе просто ги смазахме със защита. Все пак и ние се запушихме второто и Хигинс натежа с фалове и ни наруши ритъма. Накрая бяхме на косъм да го загубим мача, но минута преди края и минус три точки решителен кош на ПиДжей. После негов блок и накрая 25 с. преди ркая тройка на Хироу. :yes: Но защо стреля от тройката при -1, а не тръгна към коша за фал или лесен кош - не проумявам!?! :roll:
Както и да е - за радост вкара и затова се казва и Маднес - накрая всеки прави каквото си иска. :P
Утре с Оубърн, които направо мремазали НК с тройки. Но ние пазим добре на тройката и се надявам да не им дадем да си разиграват коня. Плюс Океке им се контузи и не вярвам да успее да играе, а им е страшно важен.
Един от СЕК на Файнъл 4. :yes:

User avatar
Suomi
Posts: 6495
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 30 Mar 2019 10:19

Дюк пак оцеляха, но този път съдиите не повлияха. При 1,1 сек. съвсем сам под коша при -2 и... пропуск. :twisted: Щеше да го вкара поне в ОТ, но и тяхното време ще дойде. :popa:
Сега срещу тях за спартанците на Ицо. Въпреки контузиите ги събра ииграят най-добрия си баскет когато трябва. Ега ги ударят грозно.
Зага без изненада - изненада е по-скоро голяма разлика с Флорида Ст. :roll: Ами какво да кажем за Тексас Тех? Мичиган играят здрава защита, но тяхната май е най-здравата редом до нашата и на Виржиния. :roll:
Тенеси имат много добър отбор, но правят големи простотии в голяма част от мача и допускат прекалено големи серии. Все пак мача им с Пърдю беше един от най-добрите на турнира - голяма драма! :headbang: :headbang:

User avatar
Suomi
Posts: 6495
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 30 Mar 2019 10:26

CBI
Уест Виржиния отпаднаха на 1/4 финала, а бяха най-именития там. До финала стигнаха Саут Флорида и Де Пол. Биг Ийста все пак могат да вземат титла - игаре се до две победи.
NIT
Тука изненадите Липскъмп(биха НК Стейт) и Уичита Ст(Индиана) са на полуфинал и единия ще се бори за титлата, а са поставени 5-ти и 6-ти.
В другия нямаше изненади и 1.ТСУ среща 2.Тексас. Всичко си е до мотивация тука и рядко отборите я намират.

User avatar
zilot
Posts: 5212
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot » 01 Apr 2019 23:38

Файнъл-фор-а е ясен, няма ги Дюк и Кентъки, двата големи фаворита. Гонзага също отпаднаха и така от първите поставени само Вирджиния са си на мястото, отбора който тръгна най-зле в първия кръг :roll:
За Дюк какво да кажа, един път стомна за вода (ЮСиеФ), втори път (Вирджиния Тех) и на третия се счупи, голям Том Ицо и неговите спартанци при толкова контузии да ги закара на Файнъл-Фор :roll: Кашиус Уинстън е невероятен понт-гард пусне ли се в драфта това ще е големия удар за тоя който го избере :idea: това което направи 5 сек. преди края при точка за Спантанс се измъкна от капана и вместо да направи лек забив и да даде време на Дюк се завъртя в боята и се върана към центъра и изцеди часовника :yes: голям, много голям и победата над всичко :idea:
Кентъки загубиха с продължение от Оубърн, който до почивката така и не намираха стребата си от тройката, след това им тръгна и ги напукаха здраво, но треньора им е слаб и напрово си изтърва спечелен мач, само това, че рисчетата не успяха на два пъти да стрелят в последната атака ги спаси и вкара мача в продължение, там Харпър над всички, правеше с защитата им каквото си поиски, а и така и не пропусна наказателен, също пусне ли се ще е удар за някой който търси пойнт-гард, изглежда малко дребен, но е доснта жилав и се мушка без страх :roll: то от другите само Браун беше на ниво, но без Океке това си беше очаквано, а как го взеха тоя мач без него (беше на инвалиден стол с гипсов чорап) не знам, а надали и Питино може да отговори на тоя въпрос. Както писах и преди Кентъки са много, ама моного зависими от стребата на Хиро, не му ли тръгне всеки по-приличен отбор може да ги бие, Келдън Джонсън е голям талант, но не е лидер. Уашинктън с пореден много силен мач, като цяло много добър сезон за него и почти сигурно ще се пусне в Драфта, а и ще пропуск, ако не го изберат в първи кръг :roll: Хигинс (така му викат коментаторите) си е путчица играща мръсно като отбора му губи инъче е безпорен талант, но тия мръснишки номерца може да му костват много на място като НБА :roll: (тоя мач го гледах до края, почти от самото начало)
От предния ден Вирджиния с много, ама много трудна победа срещу Пърдю с продължение, логично Хаармс не е вървял срещу толкова силов и висок отбор, но пък Едуъртс няма спиране 42 точки, определено това е играча който избухна на Маднеса, до миналата седмица го даваха доста нисок във втори кръг на Драфта, съмнявам се да остане толкова дълго неизбран, направи бутални мачове на големия турнир, но просто в Пърдю нямаше кой да му помага.
Зага загубиха от Тексас Тех в доста оспорван мач, гледах ги до почивката и реших да си легна, че нещо много ми се спеше, уж държаха мача, макар и трудно, но явно това е било до почивката, доста грешки от водещите им играчи, малко ми е странно, че Петрусев няма минути, но това са си проблеми на треньора им. За Тексас Тех, Кулвер пак над всички, него го дават някъде в средата на първи кръг и явно има защо.
Голямата битка предстои малко остана и всичко е възможно. За мен фаворит са Мичиган Ст., а сър Чарлс със сигурност ще вика за Оубърн :mrgreen:
П.П. не се състоя мача Гонзага - Дюк, много им се искаше да видя един срещу друг Хачимура и Уилямсън :roll: кой кого или кой колко струва :roll:

User avatar
zilot
Posts: 5212
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot » 07 Apr 2019 12:54

Финала вече е известен - Вирджиния срещу Тексас Тех, малко неочакван бих казал, но пък това са два от най-силовите отбори играят здрава, много здрава защита и ще е чудо тотала да мине 120 точки, а не бих се учудил особено, ако не мине и 100 :roll:
Не ги гледах мачовете, но видях преди малко с каква простотия на Оубърн се класират Виджиния, фал при стрелба за 3 точки, 0.6 сек. преди края :shock: Чарлз Баркли сигурно в момента има кошмари :mrgreen: А тексасци май през цялото време са държали мача, макар и с близка разлика :roll: честно казано нямам фаворит за финала

User avatar
zilot
Posts: 5212
Joined: 29 Nov 2015 22:20

Re: This is Madness!

Post by zilot » 13 Apr 2019 00:37

Вирджиния с първа титла, да им е честита, ма тия момчета може да си пуснат и по едно тото :idea: то бива късмет, ма тяхното е прекалено, продължение с Пърдю, невероятна драма с разболелите се Оубърн, който бяха и без Океке, а тоя фал при стрелба за 3 точки 0.6 сек. преди края е върховна глупост. И накрая на финала пак продължение и там си взеха мача и титлата. Като добавич, че още в първия кръг излязоха от зоната на здрача, бе много ги покри късмета тия момчета :idea:

User avatar
Suomi
Posts: 6495
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 13 Apr 2019 13:59

Почти нищо не гледах заради местенето. Виржиния с доста спорен фал в края на мача а Оубърн. Да, имаше контакт, но имаше и симулация на Гай - ясно се вижда как изпружва нарочно крака си да убеди съдиите. А също и двоен дрибъл на Джером преди тройката им 6 сек. преди края - несвирен незнайно защо. :roll: Все пак най-добрите защити на финала и все пак наставника им Бенет след невероятното унижение миналата година стигна до титла. По-добре от Дюк при всички положения. :twisted:

User avatar
Suomi
Posts: 6495
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 17 Apr 2019 18:21

Нееее - Хироу в НБА. :evil: Защо, защо всички - още една година щеше да му е много полезна при нас - има още доста за дялкане. Жалко.
Травис, Пи Джей и Кендъл са сигурни напускащи. Хигинс е единствения ? който остава.

User avatar
Suomi
Posts: 6495
Joined: 18 Dec 2015 21:11

Re: This is Madness!

Post by Suomi » 20 Apr 2019 16:54

Първо с взор за по-догодина, ето всичките ни оферти:

2020
PG: Jeremy Roach, Sharife Cooper
SG: Jalen Green, BJ Boston
CG: RJ Hampton
SF: Jalen Johnson, Scottie Barnes, Johnny Juzang
PF: Isaiah Todd
C: Cliff Omoruyi, N’Faly Dante
----
Повечето са ми неизвестни, високите Тод и Данте се говореше, че може още догодина да се прехвърлят.
Бостън го спрягат за сигурен за Дюк, там между другото подписа Андрю Хърт, за който Канзас изглеждаше големия фаворит. Вампира пак го направи. :twisted:

Post Reply