само дрънкаш като Бай Лупи, нищо повечепроф. Джорофф wrote:Аз величието на Зидан никога не съм го отричал - да не съм клоун като вас.helic wrote:доста имат колкото негопроф. Джорофф wrote:Гуардиола има КОЛКОТО него.
великия Зидан също

само дрънкаш като Бай Лупи, нищо повечепроф. Джорофф wrote:Аз величието на Зидан никога не съм го отричал - да не съм клоун като вас.helic wrote:доста имат колкото негопроф. Джорофф wrote:Гуардиола има КОЛКОТО него.
великия Зидан също
helic wrote:да чуем пак за човека с най-много загубени финали може ли![]()
![]()
![]()
На Рома им гледах и мачовете с Челси и Атлети и в ШЛ играят много солидно, включително днес. Много слаб мач на Барса, в защита Юмтити, Пике и Семедо сякаш се виждаха за първи път на терена, а Тер Стеген напомни за най-доброто от себе си. Което като цяло е добра новина де - всеки сезон по това време имаме спад, който обикновено свършва като излезем срещу Рекламите и им обършен три-четири шамара. Та, радвай се на веселите клоуни докато е време, че ме съмнява, че скоро пак ще ги търсим със свещ.RONALDINHO GAUCHO wrote:Ей от такива "лесни" съперниници се притеснявам, Рома играха много добре, с малко късмет резултата можеше да бъде друг...след 3:0 Барса решиха, че няма защо повече да се напъват, Тер Щеген ми напомни едни свои изяви срещу Селта...но най-зле беше Суарес, някои от отиграванията му бяха, като на мач между Верея и Септември