13.07.22 КОР за "каузата", "коврата" , говедата и всички фалшиви идоли

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Дедо Ильо

Re: 13.07.22 КОР за "каузата", "коврата" , говедата и всички фалшиви идоли

Post by Дедо Ильо »

Базилио, глобяваме за стари и глупави вицове.
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Салата от селски домати Биволско сърце, краставици Гергана, воден лук, печени чушки, козе сирене, песто. Всичко домашно и вкусно.
Да сипем и една студена жолта, да направим малко джумбиш и яламбас толумбас. :beerchug:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

VIKING wrote: 13 Jul 2022 20:38
Дедо Ильо wrote: 13 Jul 2022 20:32 Салата от селски домати Биволско сърце, краставици Гергана, воден лук, печени чушки, козе сирене, песто. Всичко домашно и вкусно.
Да сипем и една студена жолта, да направим малко джумбиш и яламбас толумбас. :beerchug:
:wellin: :771875: :beerchug: :beerchug:

Чакамее линкове :redjump:
Няма да има тая вечер. Имам много неща да свърша докато си пия ракията.

Тая с тротонетката по магистралата била педераска. Педераса си е педерас.
Да се забранят всички събития пропагандиращи тая болест.
archi

Post by archi »

в началото си мислих, че бай ви Илия се бъзика :oops:
Преди се оправдаваше, че колегата му хакнал паролата и затова бил писал така :facepalm: :facepalm: :facepalm:
За вечерните дискотеки и югосъвецко поклонничество се оправдава, че бил пиян! :bow: :bow: :bow:

Бачо, тук във форума, ти си единствения представител на масовия българин! :good: :good:
Знаещ всичко, всичко му е минало през ръцете и винаги може да ти даде съвет! :good: :mrgreen:
ти даже в казармата, за две години си минал повечето професии в тоя живот! :bii-chrobata:
Изключителен специалист си, особено по анализ и синтез! :ugly004: :ugly004: :ugly004:

Нека те има, всеки ден ни напомняш, колко малък и изключително прост народ сме българите!!!

Ооо, извинявай, ти си македонец, дето има роднини в Гърция . . . :rockon: :mrgreen: :mrgreen:

Да си жив и здрав!
По тебе зная, докъде е достигнала простотията в България! :good: :good: :good:

Зилота пък е пример за Бг чиновник :mrgreen:
Не може две изречения да напише правилно, но се чувства ерудиран и умен и се чуди, защо всички му се смеят!

Живи и здрави!

Наздраве!

:cheers:
https://youtu.be/B-7KsPBZGp4
Пачавра леке не хваща.Амин :popa:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Наздраве Арчо. И ти да си ни жив и здрав. :cheers:
Ти си типичния българин. Прост, глупав, необразован и скатавка. С големо нереално самочувствие.
Нито си ми на годините, нито на прочетените книги, нито на ч*киите както казват анасоновите селяци по вашия край. :245:
Ще ти кажа за казармата, която явно ти си я карал като скатавка.
6 месеца танкова школа за кемаф в Сливница. Година и половина кемаф и оператор на пускова установка на ЗРК "Куб" в Нова Загора. Бойни стрелби над Астрахан. И бях там защото съм математик. Когато аз съм решавал по цял ден задачи ти си биел ч*кии в Чирпан и си си бъркал в носа.
Старите македонци са ме възпитали че камъка си тежи на мястото и да обичам България и работя за нея . Така възпитах и децата си. И те работят тук, е за западни фирми, могат да избягат като тебе, но си правят Запада в България. А ти ще си останеш просто измекяр.

Наздраве и сега да не се налютию келеш. :beerchug:
Ей това съм карал. :mrgreen:
Image
Паниковски

Post by Паниковски »

добър вечер мумшета :oops:
Отбори извън тройката не коментирам
Паниковски

Post by Паниковски »

днес бях за малко в Бирмингам :facepalm:
ако се мерне оня несретник фен на авфк да знае, че по цигански град не бях виждал :good: все едно си в подуене :ugly004: само гарата я биваше :inbox:
Паниковски

Post by Паниковски »

norm wrote: 13 Jul 2022 16:21
Дедо Ильо wrote: 13 Jul 2022 16:11
Брюксел след петорна експертиза: Снимките на парите и златото в чекмеджето на Борисов са фалшиви
И ся шо?
дир.бг, м :facepalm:
Искаме да е ясно - няма позиция на Комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент, която казва, че обвиненията и снимките от дома на г-н Борисов са манипулирани или фалшиви. Това, което групата на ЕНП се опита да внуши тази сутрин, е ясен удар върху авторитета на ЕС. Ние не можем и няма да позволим Европейският парламент да служи на личните интереси на г-н Борисов."

Това заяви в сряда вечерта Клаудио Манда - евродепутат и говорител на групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент
:inbox: :good:
Post Reply