нищо чудно, винаги са имали късмет с мамалигатаДедо Ильо wrote: ↑29 Jul 2026 11:25Говедата ке фкарат бърз гол и мача ке е равен.Паниковски wrote: ↑29 Jul 2026 10:11Пак почна да джедайстваDonBasilio wrote: ↑29 Jul 2026 09:19 Чака ни почти невъзможен мач. Много класен съперник, с много добри играчи и отличен треньор. Просто нямат слабо място.
Ние сме с един автобус контузени играчи.![]()
![]()
Мамалигарите немат шанс![]()
![]()
29.07.2026 г. Сряда
Re: 29.07.2026 г. Сряда

- Паниковски
- DonBasilio
-
MAD SCORPI
Каквото и да обясняват, няма как припознавачите да не стискат палци за загуба на великия син отбор - ФК Левски !
Лично се надявам и силно желая да прережат вените в последните минути и да им побелеят кокалчетата на пръстите от злоба, така като 100 % съм уверен е станало и на мача между Локо Сф - Левски.
Но да оставим оранжевите припоци. разбира се за да съм ясен и категоричен - желая им поне два пъти да ги оноди азерски к7Р и да квичат тихичко в обновената кочина. КАЗАХ !
Що касае мача на Левски с Крайова довечера. Няма място за отстъпление и за извинения. На мястото на всеки контузен има друг, не по-малко добър и подготвен. След гол аванс, загубим ли в крайния резултат, това значи, че първият мач е бил по-скоро моментно състояние, и мясотото ни не е в турнира за ШЛ. Аз лично вярвам, че сините футболисти могат да покажат, че имат място в ШЛ, но всичко си зависи от тях. В крайна сметка дори и да ни отстранят, имаме още два шанса за влизане в групи (основна фаза) на ЛЕ или ЛК.
ЦСКА 1948 не ме интересуват в ЕКТ. В шампионата са ни конкурент и там ДА. Лудогорец предпочитам, както и на ЦУРА да му набият още два кУра и да си вървят по живо и здраво. Пределно съм ясен мисля.
Успех на сините и припоци - заточете все пак чикийките въпреки джедайстването. На такива глупости не вярвам
Със здраве !
Лично се надявам и силно желая да прережат вените в последните минути и да им побелеят кокалчетата на пръстите от злоба, така като 100 % съм уверен е станало и на мача между Локо Сф - Левски.
Но да оставим оранжевите припоци. разбира се за да съм ясен и категоричен - желая им поне два пъти да ги оноди азерски к7Р и да квичат тихичко в обновената кочина. КАЗАХ !
Що касае мача на Левски с Крайова довечера. Няма място за отстъпление и за извинения. На мястото на всеки контузен има друг, не по-малко добър и подготвен. След гол аванс, загубим ли в крайния резултат, това значи, че първият мач е бил по-скоро моментно състояние, и мясотото ни не е в турнира за ШЛ. Аз лично вярвам, че сините футболисти могат да покажат, че имат място в ШЛ, но всичко си зависи от тях. В крайна сметка дори и да ни отстранят, имаме още два шанса за влизане в групи (основна фаза) на ЛЕ или ЛК.
ЦСКА 1948 не ме интересуват в ЕКТ. В шампионата са ни конкурент и там ДА. Лудогорец предпочитам, както и на ЦУРА да му набият още два кУра и да си вървят по живо и здраво. Пределно съм ясен мисля.
Успех на сините и припоци - заточете все пак чикийките въпреки джедайстването. На такива глупости не вярвам
Със здраве !
- Паниковски
Дедо Скорпи, що така с лошо
ние късмет ви желаем, а ти псуваш
Споко, ще се класирате
Споко, ще се класирате
Отбори извън тройката не коментирам
- DonBasilio
Паниковски wrote: ↑29 Jul 2026 13:22 Дедо Скорпи, що така с лошоние късмет ви желаем, а ти псуваш
![]()
Споко, ще се класирате![]()

дедо скорпи влезе, насмете говеждите доброжелатели и се оттегли за деня
не така с лошо де

не така с лошо де
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
мосю, ползвате ли все още ес-ем-ес услугите на мобилния ви оператор
мисля, че има форумци, които ще са повече от доволни да получат съобщение от вас 
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
Скорпи, защо смяташ че ни интересува милиционерския ви отбор. Мен ме интересува дотолкова доколкото да се бъзикам с моите приятели лецковци. Иначе ми е през дебелия и дълъг дедов дали ще паднете или биете. Ако имате някакви комплекси се оправяйте както си можете.
Все пак ви желая късмет.
Все пак ви желая късмет.
Украинските боклуци по Слинчака са го изнервили за това е токйова нервен.Паниковски wrote: ↑29 Jul 2026 13:22 Дедо Скорпи, що така с лошоние късмет ви желаем, а ти псуваш
![]()
Споко, ще се класирате![]()