да не си мечка в Румъния.Румъния ще застреля 859 мечки до края на годината
Тука троянските живот си живеят
да не си мечка в Румъния.Румъния ще застреля 859 мечки до края на годината

ГаучоКъм наказателна отговорност са привлечени шестима, а за срок до 72 часа са задържани трима души по случая с проверката в болница "Св. Георги" - Пловдив, съобщи на пресконференция окръжният прокурор Ваня Христева.
Извършени са 40 претърсвания и обиски на лица и адреси в Пловдив, Карлово и Кричим, като са задържани шестима лекари и четири медицински сестри, предаде БТА.
ти кажи сега хохолите или дядя Вова е бомбил корабите до БялаMAD SCORPI wrote: ↑06 Oct 2026 14:05Аз казах да ги поразкършат малко. Казват, (злите езици разбира се) че кабините са хванали паЮжина, а гумите им са спаднали, като тези на трабанта на ПаситУ в музея на войната... казах злите езици. Аз не вярвамhelic wrote: ↑06 Oct 2026 13:53значи аз не съм специалист по авиационна техника и ще чакам да дойде Бачи да потвърдиMAD SCORPI wrote: ↑06 Oct 2026 13:41
Разбирам, че сме си малко габровци, ама при 18 самолета F-16 (или бяха 36 не си помням вече. Поръчката беше миналия век) да вдигнеш стария дъргел... поне малко да ги поразкършат или само на 6 май и ако докараме пак светите мощи на някой наш човек от коги България не е била срамна дума![]()
. Ама все си мисля, че никой не прави издирвания и спасителни операции с изтребители Ф-16
![]()
![]()
да не се разболее човек днес!Паниковски wrote: ↑06 Oct 2026 16:27ГаучоКъм наказателна отговорност са привлечени шестима, а за срок до 72 часа са задържани трима души по случая с проверката в болница "Св. Георги" - Пловдив, съобщи на пресконференция окръжният прокурор Ваня Христева.
Извършени са 40 претърсвания и обиски на лица и адреси в Пловдив, Карлово и Кричим, като са задържани шестима лекари и четири медицински сестри, предаде БТА.![]()
![]()

Подозирам, че в близките месеци на полицаи и прокурори в Пловдив ще им предписват много клизми и конски инжекцииDonBasilio wrote: ↑06 Oct 2026 17:04да не се разболее човек днес!Паниковски wrote: ↑06 Oct 2026 16:27ГаучоКъм наказателна отговорност са привлечени шестима, а за срок до 72 часа са задържани трима души по случая с проверката в болница "Св. Георги" - Пловдив, съобщи на пресконференция окръжният прокурор Ваня Христева.
Извършени са 40 претърсвания и обиски на лица и адреси в Пловдив, Карлово и Кричим, като са задържани шестима лекари и четири медицински сестри, предаде БТА.![]()
![]()
ега и гусин гаучо отнесе някояNickish wrote: ↑06 Oct 2026 18:15Подозирам, че в близките месеци на полицаи и прокурори в Пловдив ще им предписват много клизми и конски инжекции![]()
![]()