18 март 2022 - Петък

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
helic

Re: 18 март 2022 - Петък

Post by helic »

разясниха ми и защо Путя Миротвореца се крие в бункера :)
Не знам откъде знаеш кой къде се крие - сигурно пак от телефонния указател. То за такива като теб не е необходимо политкомисарите на стареца да се напрягат да измислят нещо издържано. А по принци трябва и да се крие - който неудобен на белия господар не се грижи са сигурността си си го получава съвсем демократично: като почнем от ге. Де Гол, минем през всичките диктатори, които държаха средновековния ислям под контрол, като минем през ирански и иракски генерали и да приключим с пенсионирането на недотам послушната Меркел. Така че, руснаците са им сърбали демократичната почтеност и е нормално да вземат мерки. Но за теб това е твърде сложно за вникване
:bii-chrobata: :bii-chrobata: :bii-chrobata:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Dinko

Post by Dinko »

helic wrote: 18 Mar 2022 15:21
хитрата Марина :rockon: :rockon: :rockon:
това бях посъветван да прочета :)
тая Марина не е протестирала с бял лист
helic

Post by helic »

пенсионирането на недотам послушната Меркел
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: - днес хвърля яки лафове :)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
helic

Post by helic »

Dinko wrote: 18 Mar 2022 15:27
айде ся подробности - това има като линк, това ми праща :)

Image
Dinko

Post by Dinko »

helic wrote: 18 Mar 2022 15:28
Dinko wrote: 18 Mar 2022 15:27

айде ся подробности - това има като линк, това ми праща :)
протеста на Марина беше отразен в руските медии с бял лист, но в действителност листа не беше бял (празен) .

протестиращата с бял лист е друга.
helic

Post by helic »

Стига с този Путин - нали е лош, защо като ти кажа нещо за краварите понеже не можеш да го оспориш минаваш на тактиката "а вие защо биете индианците". Путин е лош - диктат, медии под контрол, вайна и т.н. Но защо белият господар с белите дрехи върши същото, като е баш противника на всико лошо което върши лошия Путин? Можеш ли да вденеш какво искам да ти кажа. Струва ми се че не. Така че няма смисъл. Пратил съм ти две четива - ако можеш да вникнеш в същността им и ти просветне малко - добре, ако не можеш или по-точно не искаш - полза няма. Насила хубост не става. Мазохизма не е от вчера. Но ще доде време за истината - така както дойде време и за истината за газа, за ядрените мощности, за чаканата от теб смесен, за цената на тока и всичките други елементарни неща, които изгладения ти мозък не възприемаше като ти ги говорех. Нищо. Ще вденеш! Приятен ден!
that's all folks :nargile: :nargile: :nargile:

Image
Паниковски

Post by Паниковски »

и как нареди Меркел и де Гол до диктаторите :bow: :bow: :bow:
Отбори извън тройката не коментирам
Паниковски

Post by Паниковски »

Руската централна банка реши да запази в петък годишната лихва от 20%, която беше въведена след началото на войната в Украйна, за да се попречи на срива на руската валута след въвеждането на международните санкции.
бай Лупи знае ли това :roll: :roll: :roll:
Отбори извън тройката не коментирам
helic

Post by helic »

Паниковски wrote: 18 Mar 2022 15:34 и как нареди Меркел и де Гол до диктаторите :bow: :bow: :bow:
не внимаваш, гусин Паниковски. Меркел и Де Гол са жертва на краварите, щото не ги слушат. И за това бяха пенсионирани :mrgreen:
Садись, опять двойка :P :P :bii-chrobata: :bii-chrobata:

Image
norm

Post by norm »

VIKING wrote: 18 Mar 2022 16:04 15:03 Със 75 гласа "за" хората на конгреса освободиха Борислав Михайлов и всички членове на Изпълнителния комитет на БФС :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :inbox: :inbox: :inbox: :suspicious: :suspicious: :suspicious:
най-големият купон ще е ако уефа, фифа, фуфа и пуфа им признаят конгреса като легитимен :popcorn:
не знам дали снощи заекот е имал вид на препикано мушкато, но любителят на чашката и кючека определено няма да е приятна гледка :nuts:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Post Reply