Па стига си дрънкал взели некипели бре. Кога аз съм тръгнал към Варна, тъщата съм нямал грам идея че съществува
19/02/2022 - само Левски !
Re: 19/02/2022 - само Левски !
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Така, така домозетче. Ще си жертва на имплементирането и кустомезирането на добрите практики на мама.helic wrote: ↑19 Feb 2022 22:06Па стига си дрънкал взели некипели бре. Кога аз съм тръгнал към Варна, тъщата съм нямал грам идея че съществува![]()
Аз мога да готвя, мога и да не готвя. Но готвя защото искам да надмина Илиица и ми е хоби. А децата и внука харесват това.
Така че половин татарката и половин македонката 35 години е тук и е станала джумалийка. Дано ме надминеш бе татар.
Абе почвам да се налюсквам. Пуснах лии ви линг. От Неа Петрици.
С тия всичките линГове дето си ги пускал тука, как да те надминавам бе. Срещу теб да бягам не мога да те стигнаДедо Ильо wrote: ↑19 Feb 2022 22:17Така, така домозетче. Ще си жертва на имплементирането и кустомезирането на добрите практики на мама.
Аз мога да готвя, мога и да не готвя. Но готвя защото искам да надмина Илиица и ми е хоби. А децата и внука харесват това.
Така че половин татарката и половин македонката 35 години е тук и е станала джумалийка. Дано ме надминеш бе татар.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

- DonBasilio
DonBasilio wrote: ↑19 Feb 2022 17:30 Попе, влез да повееш преди да се доберете до хикс с/у Салернитана![]()

Браво на Суоми, к0р от слон за Раша

и Салернитана за ПопЪ