Дедо Ильо wrote: ↑27 Apr 2022 16:09
Тия боклуци защо отговарят по БНТ на английски журналист на английски. Да научи български или да си плати за преводач.
ти нали си работил у щатите, какъв ти е проблема
Няма проблем за мен. Проблема е че те са официални лица. Министри на БГ. Достойнство му се вика на това ако не знаеш.
Знаем че знаят английски.
Дедо Ильо wrote: ↑27 Apr 2022 16:09
Тия боклуци защо отговарят по БНТ на английски журналист на английски. Да научи български или да си плати за преводач.
Няма проблем за мен. Проблема е че те са официални лица. Министри на БГ. Достойнство му се вика на това ако не знаеш.
така ли му се вика
преводачите ще го преведат за протокола и репортажите, не са нито първите нито последните политици, и то не само български, да отговорят на чужд език на пресконфереция
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
norm wrote: ↑27 Apr 2022 16:13
така ли му се вика
преводачите ще го преведат за протокола и репортажите, не са нито първите нито последните политици, и то не само български, да отговорят на чужд език на пресконфереция
Асен Василев: "Позицията на Румен Радев за военна помощ за Украйна е позорна. Позорна е, защото в нея имплицитно стои разбирането, че Русия ще победи в този конфликт и че е нормално и добре Русия да победи в този конфликт. Аз смятам, че Украйна ще победи и ние трябва да й помогнем. Защото алтернативата е първо Украйна, а после цяла Източна Европа да станат васални придатъци. Ние няма да допуснем това".