Русия съобщи, че е предотвратила терористичен акт в църква в Крим
Задържани са 6 души във връзка с атентата
преди да ги арестуват сигурно атентаторите са насилили жени и заколили малки дечица.
абе чугунариата верно ли се връзва на това, дори на Буш Дж разузнавателните сведения бяха по-достоверни
Русия съобщи, че е предотвратила терористичен акт в църква в Крим
Задържани са 6 души във връзка с атентата
преди да ги арестуват сигурно атентаторите са насилили жени и заколили малки дечица.
абе чугунариата верно ли се връзва на това, дори на Буш Дж разузнавателните сведения бяха по-достоверни
в сравнение с на Вовка и червеите му, пропагандата на Буш Дж беша изпипана като по учебник. и директно влизаше в христоматиите за: "инвазия в ориента", "демокрация в инвазираните държави", "хуманни, но и ефективни разпити на терористи"
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Милко Калайджиев wrote: ↑23 Feb 2022 14:29
гласува ли за Иван Костов? не си!
и слава богу
още не можеш да му простиш, че изгони Чорни от България, нали?
тц
по-скоро не мога да му простя Добрин Митев, Славчо Олимпийски, харизването на Лукойл, Гад Зееви, корумпетата и черните му партийни каси и т.н.
само за теменужките съм му простилл
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
scorpion wrote: ↑23 Feb 2022 14:19
Не знам Дине за какъв център и опорки ми говориш. Аз просто казвам, че цял свят видя как америанците си бият камшика от Афганистан зярязвайки военната си техника.
Ако на мене не вярваш, вярвай на републиканците и Чичо... аз съм да кажем никой.
техниката която ТИ цитира не е американска, а афганистанска. не знам какво не разбра.
Ми докажи... фактури, протоколи, банкови преводи
Извън шегата, давам поредния US media - USA Today...където думичките abandon и left са си точно на мястото, а това, че Генералите твърдят за демилитаризирането на техниката също вярвам знаеш е смехотворно...
Сори... копи на текста след затваряне на браузъра... нещо има проблем...
ей, банковата мафия започнала да надига глас срещу Чичо Сам
но Чичо Сам следи, гледа и си води записки.
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...