За половин година ме изпускат. Но съм добър с провизиите и мога да им съм полезен като артелчик.Gayda wrote: ↑24 Feb 2022 19:19А такива ценни кадри били на учения в Каракум подлежат на запас до 57 години.Дедо Ильо wrote: ↑24 Feb 2022 16:57енниАз съм над 55 и няма да ме мобилизират. Ако пък ме вземат ставам само за артелчик. Няма да мога да вляза през люка на танка или пусковата установка.Паниковски wrote: ↑24 Feb 2022 16:52 батко е ВОЗ военен следователсамо да ни мобилизират, жална им майка на говедата
![]()
![]()
24.02.2022 - началото на края, може би....
Re: 24.02.2022 - началото на края, може би....
Коки Осеменитело
Като гледам акъла на ботокса хич няма да му мигне окото да посвири на пияното в ядреното си куфарче.
Веднъж беше казал май "За какво ни е свят без Русия" от което ми замръзна кръвта.
Веднъж беше казал май "За какво ни е свят без Русия" от което ми замръзна кръвта.
-
RONALDINHO GAUCHO
Забелязвам активизиране на съвеЦките тролове....сайтът socbg.com е пуснал две статии...как сме си пишели с пионерчета от сесесере и каква кола е карал майор Путин в ГДР 
Тоя започна да прилича на Кимчо. Ако има достойни мужици биха го свалили с преврат за да спасят поданиците си.
Жалко, братя и приятели да се избиват. Жалко за жертвите. Войниците и обикновените хора не искат война защото
те загиват. Война искат политиците защото от нея забогатяват.
Жалко, братя и приятели да се избиват. Жалко за жертвите. Войниците и обикновените хора не искат война защото
те загиват. Война искат политиците защото от нея забогатяват.
ВТБ в списъка 
Чичо Джо/Сам току що каза на украинците да се оправят както могат. Пари щели да им дават и муниции....
Но пък предупреди Путя, че ако посегне на страна от НАТО ще яде дървото.
Но пък предупреди Путя, че ако посегне на страна от НАТО ще яде дървото.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Повръща ми се направо.RONALDINHO GAUCHO wrote: ↑24 Feb 2022 20:39 Забелязвам активизиране на съвеЦките тролове....сайтът socbg.com е пуснал две статии...как сме си пишели с пионерчета от сесесере и каква кола е карал майор Путин в ГДР![]()
Добре че си още с бан
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

Опасявам се че работата ще загрубее.
Жалко за хохолите, не че и те са китка за мирисане но станаха жертвено ягне между ушанките и УСА и Британия.
Ботокса ми прилича на болен и явно е решил да става велик. Но коундауна цъка, а тоя има куфарче. Даже направи учения с ядрените си сили.
Трябва разумните мужици да го сменят че ще страдаме всички.
Познавам руснаци и украинци. Всички са шокирани.
Жалко за хохолите, не че и те са китка за мирисане но станаха жертвено ягне между ушанките и УСА и Британия.
Ботокса ми прилича на болен и явно е решил да става велик. Но коундауна цъка, а тоя има куфарче. Даже направи учения с ядрените си сили.
Трябва разумните мужици да го сменят че ще страдаме всички.
Познавам руснаци и украинци. Всички са шокирани.