щом искаш вместо на почивка в хотел да видят зор у някоя дупка оти не поканиш едно семейство у вазе да си ги чувашДедо Ильо wrote: ↑29 May 2022 20:03 Преди малко попаднах на един чат. Украински бежанци недоволни че ги местят от 5-звездни хотели на морето в Рибарица и Панчичще.
Съчувствам им, ама да им е*а майката, колко българи имат финанси да почиват на Сл. бряг, Паничище или Банско. От война ли бягат или са дошли на луксозна почивка тук.![]()
28 май — уикенд
Re: 28 май — уикенд
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
Има много държавни почивни, повтарям почивни станции, а не центрове за бежанци като Харманли. Проблема е че Украйна напуснаха заможните и не ги устройват хотели с по-малкоо звезди. Бедните си защитават Родината. Норм, за тия е проблем замяната на луксозен хотел от съни бийч с почивна станция в паничище, Рила.norm wrote: ↑29 May 2022 20:07щом искаш вместо на почивка в хотел да видят зор у някоя дупка оти не поканиш едно семейство у вазе да си ги чувашДедо Ильо wrote: ↑29 May 2022 20:03 Преди малко попаднах на един чат. Украински бежанци недоволни че ги местят от 5-звездни хотели на морето в Рибарица и Панчичще.
Съчувствам им, ама да им е*а майката, колко българи имат финанси да почиват на Сл. бряг, Паничище или Банско. От война ли бягат или са дошли на луксозна почивка тук.![]()
![]()
Пи§ка им майчина на такива.
forest 
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
- DonBasilio
Има. Повтарям има, но в това състояниеДедо Ильо wrote: ↑29 May 2022 20:12Има много държавни почивни, повтарям почивни станции, а не центрове за бежанци като Харманли. Проблема е че Украйна напуснаха заможните и не ги устройват хотели с по-малкоо звезди. Бедните си защитават Родината. Норм, за тия е проблем замяната на луксозен хотел от съни бийч с почивна станция в паничище, Рила.norm wrote: ↑29 May 2022 20:07щом искаш вместо на почивка в хотел да видят зор у някоя дупка оти не поканиш едно семейство у вазе да си ги чувашДедо Ильо wrote: ↑29 May 2022 20:03 Преди малко попаднах на един чат. Украински бежанци недоволни че ги местят от 5-звездни хотели на морето в Рибарица и Панчичще.
![]()

бачи, колко украински бежанци видя до ся личноДедо Ильо wrote: ↑29 May 2022 20:12Има много държавни почивни, повтарям почивни станции, а не центрове за бежанци като Харманли. Проблема е че Украйна напуснаха заможните и не ги устройват хотели с по-малкоо звезди. Бедните си защитават Родината. Норм, за тия е проблем замяната на луксозен хотел от съни бийч с почивна станция в паничище, Рила.norm wrote: ↑29 May 2022 20:07щом искаш вместо на почивка в хотел да видят зор у някоя дупка оти не поканиш едно семейство у вазе да си ги чувашДедо Ильо wrote: ↑29 May 2022 20:03 Преди малко попаднах на един чат. Украински бежанци недоволни че ги местят от 5-звездни хотели на морето в Рибарица и Панчичще.
![]()
Та дрънкаш е така да се намираш на приказка, за последните два месеца през мен са минали над 50 /такава ми е работата/ от тях 4 или 5 само са мъже де ги виждаш толку много. Да личи си, че са с по-висок стандарт на живот от нас, ама за това какво са ти виновни, не много, ама все пак по-висок стандарт.
През гишето ми мина 18 годишно момиче, което е тук с двете си сестрички, майка и е на фронта /полицай/, тя с какво ти е виновна и тя ли е от богатите де са избягали
А и мислех в петък да пиша как работят американците и съответно българите /в същата ситуация/ начи американката от баптисктата църква направила бежанки център, след като регистрира първите две, дойде и ми вика може ли бланки и да се разберем как да направим нещата бързо. Питам колко ще регистрираме, тя между 20 и 30 и ми обяснява как ще вземе бланки ще ги попълнят и ще се подготвят, че да не се бавят, казвам и, че регистрациите при нас трябва да стават служебно вече /обещаха да ги прехвърлят, даже се изхвърлиха, че всички минават и обещания само/ та разбрахме се да ми звънни е да провеля ЛНЧ-тата по телефона дали са минали регистраците, направи го, каза кога и с колко ще дойде и така. За едната пита дали може да регистрираме майка и или трябва лично, казах и че трябва да е лично или с нотариално заверено пълномощно и каза няма проблем, щом такива са правилата.
Бай Булгар е точно на обратното, кажеш ли му нещо такова се почва - ебахти държавата, то това само тук е така и... сякаш съм го викал. Та конкретно как работи Бай Булгар, ще назначи 4 украйинки в магазина си в Обзор, тия украинки са настанени в Обзор. Иди тоя не толку млад мериджей застава на гишето, джвака дъфка и ми вика, аз ще ги отписвам

да
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
Базилио, в Паничище и Рибарица не е Слънчев бряг или Банско, но не е това което показваш. Ай стига с опорки и пропаганда.
Има центрове за бежанци като в Харманли. Ние им предлагаме почивни станции. Хубави, лоши това е. Те бягат от война, а имат претенции за лукса, лукса казвам. И мислят че сме им длъжни. Прегледай чатовете в сайтовете за подкрепа на бежанците. ДЛъжни сме им и даже обиждат. Ай сиктир. Съжалявам не тия тук, а тия които нямаха средства и сега се бият за Родината си срещу орките.
Има центрове за бежанци като в Харманли. Ние им предлагаме почивни станции. Хубави, лоши това е. Те бягат от война, а имат претенции за лукса, лукса казвам. И мислят че сме им длъжни. Прегледай чатовете в сайтовете за подкрепа на бежанците. ДЛъжни сме им и даже обиждат. Ай сиктир. Съжалявам не тия тук, а тия които нямаха средства и сега се бият за Родината си срещу орките.
Бачи, нека пък аз да ти кажа - нямам нищо против богатите украинци. Дават им по 40 лв, т.е не лично, ама им плащат разходите по нощувка и т.н. - е тия пък харчат и оставят в БГ два пъти по толкова - магазините и моловете НА Варна се пръскаха по шевовете от украинци. Всички бяха доволни от тях.Дедо Ильо wrote: ↑29 May 2022 20:46 Базилио, в Паничище и Рибарица не е Слънчев бряг или Банско, но не е това което показваш. Ай стига с опорки и пропаганда.
От по-бедните също - веднага почнаха работа и си изкарват парите с труд.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.