05-06 Март 2022 Синя събота § неделя
- DonBasilio
- Милко Калайджиев
Re: 05-06 Март 2022 Синя събота § неделя
сирийците, които защитаваха земята си с оръжие бяха разбити, избити и прокудени, или поробени отново от Асад с помощта на Путин.
иракчаните, които защитаваха земята си с оръжие бяха част от възстановяването на републиката си след като Жорж Ганчев-Буш обеси онова скопено говедо Саддам. трябва да отдадем дължимото на иракчаните, че въпреки ужасяващо ограничения си интелект на близкоизточни пачи, се справят сравнително добре със защитата на родината си. въпреки Ал Кайда и Идил по техните земи.
афганистанците, които защитаваха земята си с оръжие бяха само муджахидините, които получиха малко стингъри от Рейгън и изпратиха горбачовските тъпаци обратно в СССР малко преди разпада на Империята на злото.
жалко, че американците не са доста по-производителни по-ефективни и с по-голямо желание за световна окупация, за да донесат мир и бесилки по всички краища на света.
американците може да са всякакви, но дадоха на света грънджа, нюметъла и Епел (измежду много други добри неща). и дори само заради това заслужават да им правим свирки до края на дните си.
а Бай Илия да им иска прошка на днешния ден и в следващите поне 50 години
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
- Милко Калайджиев
тук млади няма.
може би само Зилота.
Зиле, искай прошка от останалите. ама не така, джедайската, че после да стане ние да ти искаме прошка.
а просто бъди искрен
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Под 45 чичаци май нема. Като се изчисли историята на форунОМилко Калайджиев wrote: ↑06 Mar 2022 21:18тук млади няма.
може би само Зилота.![]()
Зиле, искай прошка от останалите. ама не така, джедайската, че после да стане ние да ти искаме прошка.
а просто бъди искрен![]()
Евала на жената, съчувствам и. Бременна 9-ти месец да минеш 6 граници от Киев до Поморие.Беше тежко, пътят беше дълъг. Пътувахме три дни без да спрем. Аз шофирах с двете деца в колата, мъжът ми остана вкъщи. Пресякохме шест граници", спомня си тя.
Абе не е хубаво да има цензура и гледаме само историите и фейковете на едната страна като в комунизма.
-
RONALDINHO GAUCHO
– Извинете, какъв е курсът на рублата?
– Да купите или да продадете?
– Да се посмея...
и ти знаеш откъде е пътувала ли? баси борсука си. според теб от Киев на юг ли е тръгнала, където са орките? или на запад, към Полша.Дедо Ильо wrote: ↑06 Mar 2022 21:48Евала на жената, съчувствам и. Бременна 9-ти месец да минеш 6 граници от Киев до Поморие.Беше тежко, пътят беше дълъг. Пътувахме три дни без да спрем. Аз шофирах с двете деца в колата, мъжът ми остана вкъщи. Пресякохме шест граници", спомня си тя.
Абе не е хубаво да има цензура и гледаме само историите и фейковете на едната страна като в комунизма.
тази пача в главата ти само газове ти образува
ПиПончо издишаш.poncho wrote: ↑06 Mar 2022 22:05и ти знаеш откъде е пътувала ли? баси борсука си. според теб от Киев на юг ли е тръгнала, където са орките? или на запад, към Полша.Дедо Ильо wrote: ↑06 Mar 2022 21:48Евала на жената, съчувствам и. Бременна 9-ти месец да минеш 6 граници от Киев до Поморие.Беше тежко, пътят беше дълъг. Пътувахме три дни без да спрем. Аз шофирах с двете деца в колата, мъжът ми остана вкъщи. Пресякохме шест граници", спомня си тя.
тази пача в главата ти само газове ти образува
Аз от Благоевград за София ще тръгна през Пловдив. Поне прави свирки за повече пари бе ибрик.
всъщност през молдова пак са 6. украинска-молдовска-молдовска-румънска-румънска-българска точно 6. да почетем деня-прощавай, ама не си прав 
никой не е на твоето ниво, и на твоя майсторлъкДедо Ильо wrote: ↑06 Mar 2022 22:08ПиПончо издишаш.
Аз от Благоевград за София ще тръгна през Пловдив. Поне прави свирки за повече пари бе ибрик.