31082026 Понеделник Към края на лятото

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
MAD SCORPI

Re: 31082026 Понеделник Към края на лятото

Post by MAD SCORPI »

Ееее липсва ми бате Динко.
Много бих искал да прокоментираме с него

"... Исландците отхвърлиха подновяването на преговорите за присъединяване към Европейския съюз (ЕС), показват окончателните резултати от вчерашния референдум, предадоха световните агенции, цитирани от БНР. Това е сериозен удар за Брюксел, който гледаше благосклонно на кандидатурата на богатата островна държава в северната част на Атлантическия океан. На въпроса: "Трябва ли Исландия да възобнови преговорите за присъединяване към Европейския съюз?" 52,8% от исландците са отговорили с "не", а 47,2% - с "да", показват официалните резултати, публикувани от обществената телевизия (RUV) след преброяването на всички бюлетини. Асошиейтед прес посочва, че столицата Рейкявик е единственият район в страната, подкрепил референдума. "

Не съм бил в Исландия. Много бих искал да отида. За мен това са сурови, твърди хора и много, ама много работливи и мъдри. Да покажаш среден пръст на чудовището от Брюксел за мен е нещо голямо. И то при положение, че Белия дом ти е вдигнал мерника. Да не се поддадеш на натиска на белите якички е голямо постижение. Хората са трудолюбиви, искат страната им да бъде такава, каквато е, да ершават сами съдбите си.

Хората не са путки и територианци като нас... И много, ама много ми е кеф да слушам виенето като линейки срещу високите цени след влизането в еврозоната. Искам да стават и още по-високи. Заслужаваме си всеки евроцент. Казах !
norm

Post by norm »

MAD SCORPI wrote: 31 Aug 2026 15:29
zilot wrote: 31 Aug 2026 15:26
MAD SCORPI wrote: 31 Aug 2026 11:42 Велверде и КАрвахал кацанаха ли в кочината :gacho:

Някакъв си техен журналист от някакъв си сайт (арена спорт ) им пуснал мухата вчера и бяха оакали социалните мрежи. Дори моя заблуден чорбар ми сипеше цял следобяд небивалици. Ползвах три AI да го опровергавам, но то може ли да опровергаеш прасе... не можеш. Оставяш го да се каля в калта и толкоз.

:gacho:
Отдъхна си, че няма да купуваш сезонна карта за новата армия
Аз и карта за Армията... знам, че се е*аваш ;) Стига ми, че се изръсих неколко стотака за Герена и я давам на колега да ходят на мачовете в за влизане в основната фаза на ЕКТ (защото съм суеверен :oops: )

Но, да на мач на армият аще отида. Искам да видят дали наистина е колкото Арена Армеец и стадион Убавец, както се казва. Но ще трябва да си нося връхна дреха, защото през тези пана ще дуФа яко ветор от Витоша ;)
направо наемай един от платинените боксове за да имат откъде спокойно да гледат истински мачове внучката, щерката и зетя
може и теб да поканят, стига си се квасил под дъждО на кабриото :42: :nargile:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
helic

Post by helic »

MAD SCORPI wrote: 31 Aug 2026 15:34 Ееее липсва ми бате Динко.
Много бих искал да прокоментираме с него

"... Исландците отхвърлиха подновяването на преговорите за присъединяване към Европейския съюз (ЕС), показват окончателните резултати от вчерашния референдум, предадоха световните агенции, цитирани от БНР. Това е сериозен удар за Брюксел, който гледаше благосклонно на кандидатурата на богатата островна държава в северната част на Атлантическия океан. На въпроса: "Трябва ли Исландия да възобнови преговорите за присъединяване към Европейския съюз?" 52,8% от исландците са отговорили с "не", а 47,2% - с "да", показват официалните резултати, публикувани от обществената телевизия (RUV) след преброяването на всички бюлетини. Асошиейтед прес посочва, че столицата Рейкявик е единственият район в страната, подкрепил референдума. "

Не съм бил в Исландия. Много бих искал да отида. За мен това са сурови, твърди хора и много, ама много работливи и мъдри. Да покажаш среден пръст на чудовището от Брюксел за мен е нещо голямо. И то при положение, че Белия дом ти е вдигнал мерника. Да не се поддадеш на натиска на белите якички е голямо постижение. Хората са трудолюбиви, искат страната им да бъде такава, каквато е, да ершават сами съдбите си.

Хората не са путки и територианци като нас... И много, ама много ми е кеф да слушам виенето като линейки срещу високите цени след влизането в еврозоната. Искам да стават и още по-високи. Заслужаваме си всеки евроцент. Казах !
да знаеш само, че Белия Дом е вдигнал мерника по-скоро на Гренландия, отколкото на Исландия :)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

MAD SCORPI wrote: 31 Aug 2026 15:24
Дедо Ильо wrote: 31 Aug 2026 15:15 Базилио го разбирам защо е прелопал. Никакъв алкохол и пури. Ама Скорпи??? :dancegirl: :mrgreen:
Па имам пари. Угаждам си с дивотии :rockon:
На стари години хулиган :245:
Паниковски

Post by Паниковски »

MAD SCORPI wrote: 31 Aug 2026 15:34 Не съм бил в Исландия. Много бих искал да отида. За мен това са сурови, твърди хора и много, ама много работливи и мъдри.
Хубава държава, уредена, чистичко, има доста българи там :roll: има какво да се види :roll: но е ебати скъпотията :facepalm: :facepalm:
Отбори извън тройката не коментирам
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Скорпи се ебава с капацитета на новата Армия и че щяло да духа. Доколкото знам това е направено заради тревата. Да се проветрява. Доколкото капацитета. За нашето първенство когато ще играем със Септември, Славия, Враца или КърЖали колко места ни трябват? 18К са достатъчни. Пък и акустиката ще е по-добра. Не ни трябва стадион 40К който да полупразен. За международни мачове(които са ограничен) ] ще се позва Васил Левски. Строежа и подръжката на голям стадион струва повече пари. А също така има законови ограничения за големината. Така че и да са искали от ЦСКА няма кой да им разреши. Толкова по тоя въпрос.
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Паниковски wrote: 31 Aug 2026 15:59
MAD SCORPI wrote: 31 Aug 2026 15:34 Не съм бил в Исландия. Много бих искал да отида. За мен това са сурови, твърди хора и много, ама много работливи и мъдри.
Хубава държава, уредена, чистичко, има доста българи там :roll: има какво да се види :roll: но е ебати скъпотията :facepalm: :facepalm:
И хубави невести. Русички, белички. :mrgreen:
helic

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 31 Aug 2026 16:12 Скорпи се ебава с капацитета на новата Армия и че щяло да духа. Доколкото знам това е направено заради тревата. Да се проветрява. Доколкото капацитета. За нашето първенство когато ще играем със Септември, Славия, Враца или КърЖали колко места ни трябват? 18К са достатъчни. Пък и акустиката ще е по-добра. Не ни трябва стадион 40К който да полупразен. За международни мачове(които са ограничен) ] ще се позва Васил Левски. Строежа и подръжката на голям стадион струва повече пари. А също така има законови ограничения за големината. Така че и да са искали от ЦСКА няма кой да им разреши. Толкова по тоя въпрос.
видно от броя на фенювити, посетили мача ви вчера, и 10К селски стадион ще е достатъчен за ловешкия ви отбор :42:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

helic wrote: 31 Aug 2026 16:36
Дедо Ильо wrote: 31 Aug 2026 16:12 видно от броя на фенювити, посетили мача ви вчера, и 10К селски стадион ще е достатъчен за ловешкия ви отбор :42:
Гледам вие всеки мач 30К. Не ли? :nargile:
helic

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 31 Aug 2026 16:52
helic wrote: 31 Aug 2026 16:36
Дедо Ильо wrote: 31 Aug 2026 16:12 видно от броя на фенювити, посетили мача ви вчера, и 10К селски стадион ще е достатъчен за ловешкия ви отбор :42:
Гледам вие всеки мач 30К. Не ли? :nargile:
виж ни продадената бройка абонаментни карти и си замълчи :42: :42: :42:

Image
Post Reply