много ли ти е драга роZZия, чичеДедо Ильо wrote: ↑16 Sep 2026 15:46Вече пета година им свършват ракетите и мунициите. как пък пералните и печките не свършиха. Време е да свършат и поляците да заповядат.norm wrote: ↑16 Sep 2026 15:40 роZZия никога няма да използва ядрено оръжие, първо защото не са сигурни дали наистина ще сработи, и второ, ако сработи те самите ще се изпарят в резултат на отговора от страна на западаа армия с която да спрат поляците просто не им е останала, дори да мобилизират всичките запасняци няма с какво да ги облекат и въоръжат, докато го получат от поднебесните орки или плондера с прическата поляците вече се окачват примките за степните военнопрестъпници
![]()
![]()
16.09.2026 сряда
Re: 16.09.2026 сряда
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
Аз гледам нещата такива каквито са а не такива каквито ми се иска или каквито ми кажат че са.
Мразя цензурата, пропагандата, двойните стандарти и натягането. А всичко това е в големи количества
в нашия "демократичен" свят.
Мразя цензурата, пропагандата, двойните стандарти и натягането. А всичко това е в големи количества
в нашия "демократичен" свят.
глупости на търкалета
първите две са от най-използваните прийоми на любимите ти азиатски сатрапии, вторите две са напълно присъщи на човеците независимо от социалния ред
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
ти като танкист, глеа ли какво танкче ново показаха поляците преди 2-3 годиниДедо Ильо wrote: ↑16 Sep 2026 15:46Вече пета година им свършват ракетите и мунициите. как пък пералните и печките не свършиха. Време е да свършат и поляците да заповядат.norm wrote: ↑16 Sep 2026 15:40 роZZия никога няма да използва ядрено оръжие, първо защото не са сигурни дали наистина ще сработи, и второ, ако сработи те самите ще се изпарят в резултат на отговора от страна на западаа армия с която да спрат поляците просто не им е останала, дори да мобилизират всичките запасняци няма с какво да ги облекат и въоръжат, докато го получат от поднебесните орки или плондера с прическата поляците вече се окачват примките за степните военнопрестъпници
![]()
![]()

- Милко Калайджиев
ама какви обществени договори за чичо дядко?norm wrote: ↑16 Sep 2026 16:19глупости на търкалета![]()
първите две са от най-използваните прийоми на любимите ти азиатски сатрапии, вторите две са напълно присъщи на човеците независимо от социалния реда демокрацията не се спуска отгоре, а е обществен договор, който се поддържа и защитава от всички
ако не участваш не виждам от какво се оплакваш
![]()
дай му на него рикийка, математика, ентърпрайз софтуер и да псува и той демокрацията и либерастите.
човек ще си помисли, че Джумаята е обсадена от пропагандатори, цензуратори, либерасти, розови пантери, уникорни, пайо понита и шибани гейтаци.
иначе дума не обелват, че точно техните байхйовци, шишита и алибеговци наводниха София с няколко хиляди непалци, казахи, узбеки да им бачкат без пари по drive-in на КФЦ, Глово и т.н.
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
- Милко Калайджиев
ЦСКА победи Локо Сф в мач от Първа лига
не знам кой мач са гледали, но имаше доста бърза игра. с много неточни отигравания, но победата съвсем не дойде ходом.
а ми се искаше Сенси да вкара някой гол. и Годой също.
иначе наградата беше пак този бомбен и далечен шут на Етоов. Джеймс.

не знам кой мач са гледали, но имаше доста бърза игра. с много неточни отигравания, но победата съвсем не дойде ходом.
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
- Паниковски
Говедата влизат в цикък ако австрийците ги изклецат. Ние набираме скорост.Милко Калайджиев wrote: ↑16 Sep 2026 21:43 ЦСКА победи Локо Сф в мач от Първа лига
![]()
![]()
![]()