16.09.2026 сряда

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
norm

Re: 16.09.2026 сряда

Post by norm »

Дедо Ильо wrote: 16 Sep 2026 15:46
norm wrote: 16 Sep 2026 15:40 роZZия никога няма да използва ядрено оръжие, първо защото не са сигурни дали наистина ще сработи, и второ, ако сработи те самите ще се изпарят в резултат на отговора от страна на запада ;) а армия с която да спрат поляците просто не им е останала, дори да мобилизират всичките запасняци няма с какво да ги облекат и въоръжат, докато го получат от поднебесните орки или плондера с прическата поляците вече се окачват примките за степните военнопрестъпници :gacho:
Вече пета година им свършват ракетите и мунициите. как пък пералните и печките не свършиха. Време е да свършат и поляците да заповядат. :mrgreen:
много ли ти е драга роZZия, чиче :good: ако пророчеството на дедо скорпи се сбъдне и они започнат да приждат на талази на орлов мост питаш ли се дали ще се спрат там и дали няма да продължат на юг и да се отбият и до джумаята на лов за мечки и скрити запаси :gacho: правата лопата може и да спре първите няколко орки, ама след това :suspicious: :shinner:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Аз гледам нещата такива каквито са а не такива каквито ми се иска или каквито ми кажат че са.
Мразя цензурата, пропагандата, двойните стандарти и натягането. А всичко това е в големи количества
в нашия "демократичен" свят.
norm

Post by norm »

Дедо Ильо wrote: 16 Sep 2026 16:01 Аз гледам нещата такива каквито са а не такива каквито ми се иска или каквито ми кажат че са.
Мразя цензурата, пропагандата, двойните стандарти и натягането. А всичко това е в големи количества
глупости на търкалета :ugly004:
първите две са от най-използваните прийоми на любимите ти азиатски сатрапии, вторите две са напълно присъщи на човеците независимо от социалния ред :gacho: а демокрацията не се спуска отгоре, а е обществен договор, който се поддържа и защитава от всички :mrgreen: ако не участваш не виждам от какво се оплакваш :suspicious:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
zilot

Post by zilot »

Дедо Ильо wrote: 16 Sep 2026 15:46
norm wrote: 16 Sep 2026 15:40 роZZия никога няма да използва ядрено оръжие, първо защото не са сигурни дали наистина ще сработи, и второ, ако сработи те самите ще се изпарят в резултат на отговора от страна на запада ;) а армия с която да спрат поляците просто не им е останала, дори да мобилизират всичките запасняци няма с какво да ги облекат и въоръжат, докато го получат от поднебесните орки или плондера с прическата поляците вече се окачват примките за степните военнопрестъпници :gacho:
Вече пета година им свършват ракетите и мунициите. как пък пералните и печките не свършиха. Време е да свършат и поляците да заповядат. :mrgreen:
ти като танкист, глеа ли какво танкче ново показаха поляците преди 2-3 години :?:
Image
Милко Калайджиев

Post by Милко Калайджиев »

norm wrote: 16 Sep 2026 16:19
Дедо Ильо wrote: 16 Sep 2026 16:01 Аз гледам нещата такива каквито са а не такива каквито ми се иска или каквито ми кажат че са.
глупости на търкалета :ugly004:
първите две са от най-използваните прийоми на любимите ти азиатски сатрапии, вторите две са напълно присъщи на човеците независимо от социалния ред :gacho: а демокрацията не се спуска отгоре, а е обществен договор, който се поддържа и защитава от всички :mrgreen: ако не участваш не виждам от какво се оплакваш :suspicious:
ама какви обществени договори за чичо дядко?

дай му на него рикийка, математика, ентърпрайз софтуер и да псува и той демокрацията и либерастите.

човек ще си помисли, че Джумаята е обсадена от пропагандатори, цензуратори, либерасти, розови пантери, уникорни, пайо понита и шибани гейтаци.
:nargile: :nargile: :nargile:

иначе дума не обелват, че точно техните байхйовци, шишита и алибеговци наводниха София с няколко хиляди непалци, казахи, узбеки да им бачкат без пари по drive-in на КФЦ, Глово и т.н.
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Милко Калайджиев

Post by Милко Калайджиев »

ЦСКА победи Локо Сф в мач от Първа лига

не знам кой мач са гледали, но имаше доста бърза игра. с много неточни отигравания, но победата съвсем не дойде ходом.
а ми се искаше Сенси да вкара някой гол. и Годой също.
иначе наградата беше пак този бомбен и далечен шут на Етоов. Джеймс.
:fcska: :fcska: :fcska:
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Паниковски

Post by Паниковски »

Хубава победа :yes:
Отбори извън тройката не коментирам
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

zilot wrote: 16 Sep 2026 19:41 ти като танкист, глеа ли какво танкче ново показаха поляците преди 2-3 години :?:
Не е лошо но купуват корейски. А тия дронове направиха бронетехниката почти безполезна. :good:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Милко Калайджиев wrote: 16 Sep 2026 21:43 ЦСКА победи Локо Сф в мач от Първа лига

не знам кой мач са гледали, но имаше доста бърза игра. с много неточни отигравания, но победата съвсем не дойде ходом.
а ми се искаше Сенси да вкара някой гол. и Годой също.
иначе наградата беше пак този бомбен и далечен шут на Етоов. Джеймс.
:fcska: :fcska: :fcska:
Говедата влизат в цикък ако австрийците ги изклецат. Ние набираме скорост.
Post Reply