18.02.2022 г. - Само ЦСКА!
- DonBasilio
Re: 18.02.2022 г. - Само ЦСКА!
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
ти си гледай телетата утре срещу локомангите
МУри ще излезе ли да води отбора
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
Така е който гледа арпаджик. Ние садим празия и ашлама и сме доволни.
Пончо, 6и6ончо, ах вашта кожа продажна.Американският състезател по фигурно пързаляне Тимъти Ледюк влезе в историята като първият открито заявил се небинарен олимпиец (неидентифициращ се с мъжки или женски пол). Американецът се състезава на Зимните игри и се надява да проправи пътя и на другите като него да влязат в спорта, с което да бъдат разрушени стереотипите за пола.
Рекорден брой открито ЛГБТК+ спортисти се състезават на Зимните олимпийски игри - най-малко 36, или двойно повече от Пьончан през 2018 година, според новинарския сайт на ЛГБТК+ Outsports. Летните игри в Токио миналата година видяха първите открито транссексуални олимпийци.

А каква трагедия беше когато ги би нашия ансамбъл по художествена гимнастика.VIKING wrote: ↑18 Feb 2022 22:05 Никога повече няма да изляза на леда. Никога! Мразя! Това е невъзможно! Не можете да го направите по този начин! Няма да ходя на церемонията! Всеки има златен медал! Само аз нямам" – изкрещя през сълзи фигуристката към треньора Сергей Дудаков.
Мразя всички! Никога! Никога! Мразя този спорт! Мразя го!" - повтаряше Трусова и плачеше
Тя отблъсна и треньорката Етери Тутберидзе с думите: "Всички знаехте! Не го правете, моля. Всички знаехте!"
КАКВО ВИ КАЗАХ....ДЪРТИТЕ КУРВИ И УСОЙНИЦИ ПРЕЕБАХА ТЪПСТА ВАЛИЕВА ...ВЪТРЕШНА подчовешка руска работа НО СВИНЕТЕ МУУЧЪТ ЧЕ СА АРАКУВАНИ ОТ МОК
Побратиме ,Локо педе да ви сера в устите руски тъпи
Музика за ушите ми.
Побратиме, осолих контролирано едно свинско контрафиле(втриване 25 г сол и 2 г захар на килограм). После 24 часа в самоделна преса за месо(моя разработка, 2 дъски и 4 шпилки). Оформи се и хич не е солено. Като пробвам ако ми хареса ще ти споделя ноухауто подробно и безкористно.
И ега на момента питието ти стане на пикоч.
И ега на момента питието ти стане на пикоч.
Last edited by Дедо Ильо on 18 Feb 2022 22:52, edited 1 time in total.
Това е простото ми изобретение. С тресчотки се стяга и в месото солта се разпределя равномерно, а водата от налягането излиза.

Ето пресованото и оформено месо. Почти е сухо и за 4-5 дни му стигат.

Ето пресованото и оформено месо. Почти е сухо и за 4-5 дни му стигат.

Глупак съм, но го знам и имам душевно равновесие и се радвам на всеки миг и с старая да се усъвършенствам и да съм позитивен.
И днес експериментално установих че не трябва да се оцветява ракия с трески от черница. Прецаках 10 л. Вкуса не ми харесва. Утре ще я магеря с американски дъб.
Непеовци, ах вашта мама продажна.Скандалният травестит и ЛГБТ+ активист Сам Бринтън бе назначен от президента на САЩ Джо Байдън за заместник-помощник секретар по отработеното гориво и отпадъците в Службата за ядрена енергия в Министерството на енергетиката.