Дедо Ильо wrote: ↑22 Feb 2022 10:20
Китайско Тайпе рано или късно ще стане само китайско ако на Мечо Пух не му сложат сопка.
чиче, още едно поколение и продължаващо тъпо, но упорито дрънкане на оръжие откъм мордор и на острова няма да има и един дето да се пише китаец
да не си връщате пак японските паспорти
не, но ако се стигне до избор ще е по-вероятния такъв
в интерес на истината япония е невероятно по-популярна от мордор, навремето имаше полети до там през половин час а японската храна е навсякъде, дори точно на пет минути от входа има такъв, главният готвач е японец а сакето много пивко
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Дедо Ильо wrote: ↑22 Feb 2022 10:26
Според мен на никой не му пука за украинци, белоруси, Навални. Играта е друга. И докато си играят Мечо Пух тихо, кротко, подмолно трупа мазнини. Той е най-голямата заплаха на света. Трябва да го сопнат на момента, ембарго и санкции на всичко че след 4-5 години ще има "Уйде коньо у ряката".
трябва да се подрива пирамидата на подобни изроди а тя е съставена от тъпи лайнари безполезни и безмозъчни като лупи,локо педе и донякъде Побратима и са Съжаление Скорпиона
тука е извадката на предателите и безродните хибридни същества без Родина
От словоизлиянието ти разбрах, че съм лайнар и изрод + хибридно същество... в едно с горецитираните съфорумци, но тяхно право е да вземат отношение...
Аз лично, както се казва плюя на определенията ти , базирани на маниакалното ти желание да прокарваш наизустени и набити клишета, вероятно и повлияни от избора на лош вкус музика както се казва по нотите го посрещни по песните го изпращай.
Или простичко казано, метай на рамо шмайзера, налунзвай закупената от античен магазин каска на щурмовак от SS и ходи да се биеш рамо до рамо с бандеровците в Донецк и защитатваш проамериканските и брюкселски ценности, които си попил като сюнгер !
И като стигнеш в Москва, нахлуеш с развято американско знаме в ръце, преди да биеш един шут на Путин, му кажи, че е заприличал на диплодок, и че един човек не може да определя съдбите на милиони свои съграждани, на руси и украинци, НО с размах може да ги съсипе !
Толкоз драги ми войне Стискай оръжието здраво ....