На този в средата прадядо му сложи край на фашизЪма и националсоциализма в Европа
сложил ми е уя я виж Пончо и анархолибералната комунистическа лява измет заедно с путий късий от Кремъл и в тази минута се борят с фашизъма и националсоциялизъма
ега доведената му майка дойде и ти направи всички хватки от сумото у вас пред ТВ!
Дедо Ильо wrote: ↑09 May 2022 14:18
Бачкате ли бе? Попо се утепа от работа.
един колега - малоумник ,иначе добър човек , го хвана червен вятър на кракъ след визита в гьола където се търкаляте катпо прасета на Рупите после се бухнал в некъв басейн с лечебни водорасли дето била 40 градуса тем.на водата до сега го оправях , защото беше изпаднал в истерия от бързо растящато червено петно по кракът му
не сте в ред заклевам се
И аз имам червено петно над пръстите на едната нога от година ама сметам че са гъбички.
Дедо Ильо wrote: ↑09 May 2022 14:18
Бачкате ли бе? Попо се утепа от работа.
един колега - малоумник ,иначе добър човек , го хвана червен вятър на кракъ след визита в гьола където се търкаляте катпо прасета на Рупите после се бухнал в некъв басейн с лечебни водорасли дето била 40 градуса тем.на водата до сега го оправях , защото беше изпаднал в истерия от бързо растящато червено петно по кракът му
не сте в ред заклевам се
И аз имам червено петно над пръстите на едната нога от година ама сметам че са гъбички.
не сте в ред заклевам се
Странна война. Преди малко гледах лайв камери от украйна. Гориво имат, колите си джиткат, ток имат, нет имат. Цените им според един репортаж по-ниски от нашите.
Дедо Ильо wrote: ↑09 May 2022 14:50
Странна война. Преди малко гледах лайв камери от украйна. Гориво имат, колите си джиткат, ток имат, нет имат. Цените им според един репортаж по-ниски от нашите.
що не се преместиш да живееш там направо? В тоя рай?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
На изток от Капитан Андреево не стъпвам.
пробвай в Лвов. Даже не е много по-на изток и от Джумаята.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.