Наздраве боклук. Тая вечер ке смачкаме маймунаджиите. Стратега инж. Гонзо е гарант.
П.С. Вчера каква кощерица видех на лозето.
Такъв спринт с машината на гърба ударих че караката ми се качиха на ушите.
Снощи реших да оцветя 20 л ракия със средно печен френски дъб. Сложих го в тензух и след 20 мин. ракията се оцвети. Видя ми се недостатъчно и го оставих за още малко и си нялях. Малкото продължи допреди малко. Познайте сега какъв е цвета.
Дедо Ильо wrote: ↑09 Jun 2022 21:39
Снощи реших да оцветя 20 л ракия със средно печен френски дъб. Сложих го в тензух и след 20 мин. ракията се оцвети. Видя ми се недостатъчно и го оставих за още малко и си нялях. Малкото продължи допреди малко. Познайте сега какъв е цвета.
Хубаво е човек да се занимава с неща за които е учил и разбира
Ето аз например не мога да пасъ кози или да се правя на програмист
Добре е човек да е смирен и богобоязлив
Абе галош, тая материя горе доле я разбирам. Е не съм химик но просто забравих чипса за 24 часа вместо за още 20 мин. Сега тая кафява, но бистра течност ще отиде в един бидон с бяла гроздова и проблема е решен. Вкусово си е ОК, но толкова тъмна ракия напряга психически човека. А ракия се пие спокойно и с кеф
Дедо Ильо wrote: ↑09 Jun 2022 21:36
Наздраве боклук. Тая вечер ке смачкаме маймунаджиите. Стратега инж. Гонзо е гарант.
П.С. Вчера каква кощерица видех на лозето.
Такъв спринт с машината на гърба ударих че караката ми се качиха на ушите.
Що се страхуваш ....няма да те изяде или убие ...животинка ...да се стреснеш е нормално но дърт пезевенк като тебе да тича с пръскачката макета сте войводи и войни ...
Кур за Гонзо и Боби перуката
Не съм плашлив от змии, но беше като пожарникарски маркуч и за малко да я настъпя. А кощерицата съска много грозно. Има я само по петричко и в дефилето. Виждал съм с малко зайче в устата.
Иначе газиме и тактически и технически. Я да си сипя от кафявата.
Дедо Ильо wrote: ↑09 Jun 2022 21:39
Хубаво е човек да се занимава с неща за които е учил и разбира
Ето аз например не мога да пасъ кози или да се правя на програмист
Добре е човек да е смирен и богобоязлив
Абе галош, тая материя горе доле я разбирам. Е не съм химик но просто забравих чипса за 24 часа вместо за още 20 мин. Сега тая кафява, но бистра течност ще отиде в един бидон с бяла гроздова и проблема е решен. Вкусово си е ОК, но толкова тъмна ракия напряга психически човека. А ракия се пие спокойно и с кеф
Деди, правите алхимия и накрая не се чудете защо натягаме на ирландско.