09 май 2022 - Понеделник, Ден на Европа

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Дедо Ильо

Re: 09 май 2022 - Понеделник, Ден на Европа

Post by Дедо Ильо »

Пичове хелп. Влезнах в много лоша серия.
Въпроса ми е къде може да се провери ако са те засекли без винетка.
Покрай доста ядове съм забравил датата и от седмица си джиткам без винетка. Петрич, София.
Ся си еба мамата. :(
Паниковски

Post by Паниковски »

Дедо Ильо wrote: 09 May 2022 18:01 Пичове хелп. Влезнах в много лоша серия.
Покрай доста ядове съм забравил датата и от седмица си джиткам без винетка. Петрич, София.
https://check.bgtoll.bg/#/violation
Отбори извън тройката не коментирам
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Паниковски wrote: 09 May 2022 18:10
Дедо Ильо wrote: 09 May 2022 18:01 Пичове хелп. Влезнах в много лоша серия.
https://check.bgtoll.bg/#/violation
Благодаря. Пипнали са ме на 30.04 и 01.05. Вчера бях до СФ и я няма. Сигурно само с колите засичат защото очаквах много. Засега съм 3 х 70 лв назад.
RONALDINHO GAUCHO

Post by RONALDINHO GAUCHO »

VIKING wrote: 09 May 2022 16:57 ИСКАМ ВСИЧКИ ТУКА НАЧЕЛО С Гаучо да ми се натъркалят в краката и да ми се извинят :idea: :idea: :idea:

Според доклада Николай Садовников, човек, считан като много близък до Кремъл, се е срещнал с бившия каталунски лидер Карлес Пучдемон на 26 октомври 2017 г. - само ден преди Каталуния да обяви независимост от Испания. На тази среща той е обещал на каталунското правителство помощ в размер на зашеметяващите $500 млрд., както и 10 000 руски войници, ако областта стане независима. В замяна руската страна е поискала от каталунските лидери, начело с Пучдемон, само едно - да приемат законодателство, благоприятно за криптовалутите. :bottom: :bottom: :bottom:

Виктор Тераделас, близък сътрудник на Пучдемон, е присъствал на въпросната среща и потвърждава, че тя наистина се е състояла. В текстово съобщение до журналистите Тераделас заявява, че според него целия процес е с участието на руската мафия. :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
За какво точно трябва да ти се извинявам? :clown: Да не би да съм ортак с Покемона :inbox: Интересно ми е колко от гражданите на Каталуния са знаели за тази среща и какво се е говорело там? :popacorn:
RONALDINHO GAUCHO

DonBasilio wrote: 09 May 2022 16:34
Паниковски wrote: 09 May 2022 16:28
DonBasilio wrote: 09 May 2022 16:24
Ега подобри представянето на Грийлиш на пейката, а Шити отпаднат рано рано в ШЛ :shinner:
и тоя ли е такъв пумпал, като Грийлиш :roll: :roll:
този става за дирек на вратата :good:
Доста добра статистика има за дирек 8-)
Паниковски

Post by Паниковски »

попъ нервозен, щото е още на работа :dancing: :good:
Паниковски

Post by Паниковски »

DonBasilio wrote: 09 May 2022 17:24 На вниманието на неМилко
Ивков: В момента няма неизплатена заплата в клуба, стадионът е цел №1
:shinner:
пропускаш и това:
Нещо ни бягаше в последните години. Почтеност.
:good: :inbox:
Паниковски

Post by Паниковски »

VIKING wrote: 09 May 2022 19:03
Паниковски wrote: 09 May 2022 19:00 попъ нервозен, щото е още на работа :dancing: :good:
Попа си пие 100% малца на Шуменско и го боли хуя ...нормално за тетевенският отряд да обвинява за нервозни хората с мнение различно от съветската пропаганда :good: :good: :inbox: :inbox:
ега се задавиш :dragonstouch:
zilot

Post by zilot »

RONALDINHO GAUCHO wrote: 09 May 2022 18:25
DonBasilio wrote: 09 May 2022 16:34
Паниковски wrote: 09 May 2022 16:28

и тоя ли е такъв пумпал, като Грийлиш :roll: :roll:
този става за дирек на вратата :good:
Доста добра статистика има за дирек 8-)
в момента това е най-добрата 9-ка в света
Image
RONALDINHO GAUCHO

VIKING wrote: 09 May 2022 18:37
RONALDINHO GAUCHO wrote: 09 May 2022 18:20
VIKING wrote: 09 May 2022 16:57 ИСКАМ ВСИЧКИ ТУКА НАЧЕЛО С Гаучо да ми се натъркалят в краката и да ми се извинят :idea: :idea: :idea:

Според доклада Николай Садовников, човек, считан като много близък до Кремъл, се е срещнал с бившия каталунски лидер Карлес Пучдемон на 26 октомври 2017 г. - само ден преди Каталуния да обяви независимост от Испания. На тази среща той е обещал на каталунското правителство помощ в размер на зашеметяващите $500 млрд., както и 10 000 руски войници, ако областта стане независима. В замяна руската страна е поискала от каталунските лидери, начело с Пучдемон, само едно - да приемат законодателство, благоприятно за криптовалутите. :bottom: :bottom: :bottom:

Виктор Тераделас, близък сътрудник на Пучдемон, е присъствал на въпросната среща и потвърждава, че тя наистина се е състояла. В текстово съобщение до журналистите Тераделас заявява, че според него целия процес е с участието на руската мафия. :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
За какво точно трябва да ти се извинявам? :clown: Да не би да съм ортак с Покемона :inbox: Интересно ми е колко от гражданите на Каталуния са знаели за тази среща и какво се е говорело там? :popacorn:

Когато ти казвах ,че са комунистическа измет и лео минета смеши ,лайното пике ,оняя курва гнусна дани алвешка и сие муучаха за независима катлония ,ти мууучааа нали бре :suspicious: :suspicious: дузпалония и всикчита измет изброена по-горе са функция на малоумието на каталонската комунистическа смрадлива клоака която е тъпият вонящград барцелона ...кур за вас кур за сепаратистите ,кур за комунистическа руска барцелона и всикчите и тъпи играчи :hitler1: :hitler1: :dragonstouch:

ЩЕ МИ СЕ ИЗВИНИШ ЗАЩОТО БЯХ ПРАВ ..КУР ЗА ВСИЧКИ ПОДКРЕПИЛИ независима каталония и гнусният и отбор ..трвбаваше всички да бъдъът разстреляни за предателство начело с путкемон и лео смеши :popa: :popa: :popa: :popa: :popa:
Кога съм муууучал за независимост на Каталуния, би ли ме цитирал? :afro: а иначе - Пике, Алвеш и най-вече Меси, винаги са ти били трън в очите, Абиати и Мексес знаят защо :dancegirl: :inbox: :nuts: :gacho: :ugly004:
Post Reply