helic wrote: ↑23 May 2022 21:30
Малииии, аз мислех да моля зила да ми удари едно рамо помощ в шуменския НАП, ама взех да се чуда дали да го правя, че да не отнесат моите хора някой акт
кой та търси
ни та разбраф?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
DonBasilio wrote: ↑23 May 2022 14:34
Милко, подготви ли си въпросите?
аз с жужета от село не разговарям
единственият ми въпрос към микренците би бил: "куга?!"
и от тях очаквам само дата, на която да се пръждосат от ЦСКА и да изченат безкрайно.
и да не им виждаме малките гнусни селски мутрички с присвитите пресметливи мутренско-комунделски очички.
Имаш въпроси, а не разговаряш.
Da припомним какво беше обещано през 2016 г.
тия нагласени комсомолски Q&A не са ми по вкуса.
а и на моята възраст вече не могат да ми пробутват простотиите, че в 21 век, един футболен клуб, който е търговско дружество, пълно с чужденци и офшорни транзакции е нещо повече от търговско дружество.
п.п. сега, ЦСКА винаги има място в сърцето ми. но микренщината ми идва малко повече...
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Проф. Кантарджиев шокиращо: Маймунската шарка се предава чрез интимен контакт между мъже
Една значителна част от хората, които проявиха в европейските държави контакта, това са мъже, които правят секс с мъже
е ся ке пламне Македонията.....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
helic wrote: ↑23 May 2022 21:30
Малииии, аз мислех да моля зила да ми удари едно рамо помощ в шуменския НАП, ама взех да се чуда дали да го правя, че да не отнесат моите хора някой акт
кой та търси
ни та разбраф?
ми освен някой колега да те търси няма друг вариант
ми освен някой колега да те търси няма друг вариант
абе друго имах предвид. Нейсе, писах ти на лично
скайп пускам на високосна године, че ся даже не го и виждам къде е, а иначе ти отговорих на лично
Ма кажи бе човек само на Варна ли си кръщават децата Властияна