Кор за всички простаци, злобари и лоши хора тук. Ако им хареса ще има допълнителен.
15.03.22 15 кура за говедата
Re: 15.03.22 15 кура за говедата
A добро утро!
Кор за всички простаци, злобари и лоши хора тук. Ако им хареса ще има допълнителен.
- Паниковски
Щирлицscorpion wrote: ↑15 Mar 2022 08:50Сега почват:
Щирлиц "Донесе ли пресата" - код " Ще ходим ли при нашите"
Мюлер "Че как, всички болтове съм стегнал" - код "Всичко съм описал"
Щирлиц "Пилешкото и свинското равномерно ли осоли" - код "Доносите са окрасени добре с лъжи"
Мюлер " Няма никаква влага" - код "Без съмнение"
И ще се метнат в Хюндая посока руското посолство![]()
- пак ме викат в Руското посолство в София. Сигурно ще ми трият сол на главатакак може руските и сръбските утайки да са водачи
да се разчекнат и набият на кол заповядвам
Мюлер "
- времето омекна, можеш до отидеш пеша. Аз отивам на терен.през стапо ми е. Аз отивам да кроя асмата"
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

- DonBasilio
Хубава е. Може да заведеш внучката. Не го слушай Попот.scorpion wrote: ↑15 Mar 2022 09:36 Не съм ходил, но съм чувал.
Кажи сега сериозно. Дай точка. Лека ли е ?
То живот и здраве да се позатопли няма да имам време, че работа на вилата много...
Апропо не съм от тези туристи, че и даже маратонки адидас нямам. Тенис играя с маратонки от Декатлон... отдавна съм осъзнал, че да си снобар, да робуваш на марки и мода е тъпо, вредно и безполезно... парите имат ценност, когато с тях можеш да си доставяш удоволствие като опознаваш света. Пикая на марките и модата, стига да мога да летя до места, за които мечтая...![]()

дубрутру
шити глътнАли водица
тази година първенството на острова ще е интересно до самия край
е, може би не за чичончо, он си знае 9-то, 10-то място, или там някъде, с други думи бирмингамска интрига никаква
п.с. вместо киев пут*ин да беше бомбардирал that midlands eyesore, съществуването на този град в този му вид е престъпление срещу човечеството

шити глътнАли водица
п.с. вместо киев пут*ин да беше бомбардирал that midlands eyesore, съществуването на този град в този му вид е престъпление срещу човечеството
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Първо трябва да изкореним полицейската престъпност, после набием на кол наглите мамини синчета и родителите им олигарси.Гонка между два мощни автомобила завърши с тежка катастрофа с трета кола на столичния булевард "Черни връх". Акт за 200 лева обаче получава водачът на блъснатия автомобил, който според столичната "Пътна полиция" е отнел предимството на една от скъпите коли, участвали в състезанието.

Протестиращата журналистка е била арестувана и никой не знае къде е изчезнала.
- Паниковски
РЦБ била увеличила лихвата на 20%
дали бай Лупи си е сложил парите там, ще си щрака с пръсти, а лихвата ще си тече

Отбори извън тройката не коментирам
Яж жолт х0йnorm wrote: ↑15 Mar 2022 09:52 дубрутру![]()
шити глътнАли водицатази година първенството на острова ще е интересно до самия край
е, може би не за чичончо, он си знае 9-то, 10-то място, или там някъде, с други думи бирмингамска интрига никаква
![]()
п.с. вместо киев пут*ин да беше бомбардирал that midlands eyesore, съществуването на този град в този му вид е престъпление срещу човечеството![]()
![]()