крайно време е гриша ганчев анчев и брадатото му отроче да си ходят у лоич
оранжевото сърце никога не може да е червено
само ЦСКА и КЗЛ
попе, не си прав, никога не съм подкрепял жижето, писал съм преди по темата, ако си ми чел постовете

разликата е, че ти не раделяш червената идея, името и фланелката от предишното име на текущото ад, а аз не поставям знак за равенстово между тяхVIKING wrote: ↑20 May 2022 06:47Е да ..това сега е мазното измъкване..персонално жоже не си подкрепял ..но подкрепяше Литекс София ..което за мен е същото![]()
Как не ви е срам![]()
Норм, литекс не е цецека. ЛЕВСКИ, както и останалите отбори 100 пъти са се преобразували документално. ОСобено по време на народната власт. Но на Герена никога не е докаран чужд отбор, на който да му сменят фланелки и хоп Левски. Локомотив София извървя своя път от аматьорските групи до Първа лига.norm wrote: ↑20 May 2022 07:11разликата е, че ти не раделяш червената идея, името и фланелката от предишното име на текущото ад, а аз не поставям знак за равенстово между тяхя ги виж говедата, нестопански организации, дфс-та, ад-та, откривани, закривани, погълнати от милиционери и упорито твърдят, че са на 100+, защото колкото и да са тъпи, са упорити и поне в това отношение са за пример
![]()
![]()

Според мен Бостън ще ударят Маями и то много по-лесно от Милуоки. Успяха да укротят Янис, ще сгънат и Маями. Джими не е Янис.