Паниковски wrote: ↑23 Mar 2023 19:02Попъ на сватба и аз трябва да го отменя"В съответствие с член 31, параграф 4 от Дисциплинарния правилник на УЕФА днес бяха назначени инспектори по етика и дисциплина на УЕФА, които да проведат разследване на евентуално нарушение на правната рамка на УЕФА от страна на Барселона във връзка с така наречения "случай Негрейра", се казва в становището на УЕФА.![]()
Гаучозащо мълчиш
![]()
Гусин Паник, не видях коментар от ваша страна по горното, вчера сутринта го пуснахМинистерството на финансите на Испания подкрепи позицията на Барса по случая "Негрейра"
От финансовото министерство публикуваха официалната си позиция по казуса, с която на практика застанаха на страната на Барса. От там обявиха, че няма никакви доказателства, че тези пари са дадени за купуване на рефери и прокуратурата до момента не е доказала нито едно от обвиненията си.

Когато подгониха Меси за укрити данъци ясно казах: Който се е осрал, да си плаща! Мнението ми по случая Негрейра е същото.....но доколкото знам, всеки е невинен до доказване на противното....когато (ако) Барселона бъдат осъдени на последна инстанция, да си носят последствията....досега не съм видял доказателство, че този Негрейра е нареждал на съдии да свирят в полза на Барса...аааа, да - подарявал им тостери и плажни чанти