4.12.23 Понеделник- св Варвара

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Паниковски

Re: 4.12.23 Понеделник- св Варвара

Post by Паниковски »

VIKING wrote: 04 Dec 2023 16:13
Паниковски wrote: 04 Dec 2023 15:49
Кога :suspicious:
май лятос догодина :headbang2:

а дъртия пергиш още не пуска последните книги :slamhead: :slamhead:
Отбори извън тройката не коментирам
Паниковски

Post by Паниковски »

VIKING wrote: 04 Dec 2023 16:36
Паниковски wrote: 04 Dec 2023 16:33
май лятос догодина :headbang2:

а дъртия пергиш още не пуска последните книги :slamhead: :slamhead:
да не даде мърцина докато се накани :slamhead: :slamhead:
10 години се занимава с какво ли не, само не и да допише книгите :ugly004: :ugly004: :ugly004:
Паниковски

Post by Паниковски »

Окръжната прокуратура във Варна внесе в съда обвинителен акт срещу трима души, един от които е бившият кмет Иван Портних, за замърсяването на Варненското езеро от тръба на канализацията, съобщиха от съда.
родната прокуратура в действие :suspicious:
helic

Post by helic »

Паниковски wrote: 04 Dec 2023 16:46
Окръжната прокуратура във Варна внесе в съда обвинителен акт срещу трима души, един от които е бившият кмет Иван Портних, за замърсяването на Варненското езеро от тръба на канализацията, съобщиха от съда.
родната прокуратура в действие :suspicious:
предвидливо изчакаха резултата от изборите :)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Паниковски

Post by Паниковски »

да се хванем ли на бас, какво ще излезе от обвинението :roll: като ги знам какви са капацитети :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Last edited by Паниковски on 04 Dec 2023 16:49, edited 1 time in total.
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Попе, хубав концерт ли станав събота?
Image Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

poncho wrote: 04 Dec 2023 14:01 ПопЪ, чичето и Скорпи са ми като тримата мускетари, дето всеки ден "громят" гвардейците на академика :spiny:
А Мастър е Д'Артанян, щот нищо не му се разбира на гасконския :clown:
Драги Пончо, посочи ми 10 обосновани причини да мога да приема този плужек за МОЯТ премиер.
8-)
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Ходих тази сутрин до Уникредит да си дам новата лична карта. Тъкмо събота/неделя ми беше попреминало. Влизам в клона. Тегля си код и започнах да чакам. Докато чакам Revolut-а изпищя, че ми иска нова ID card. Снимах и за секунди ми я верифицира. Даже не си я прибрах, защото, викам си, сега ще свирнат и трябва пак да я вадя. Правят едно-две копия и кой от къде е.
След 20на мин. чакане дойде служителката, която работи с юр. лица. Да ме пита за какво чакам. Казах й, че си нося новата лична карта, за да ми я снимат. След което да се обадя на кол центъра им, за да ми активират е-банкиране. M-token-а по-точно.
Тази ми отговаря, че трябвало да ми насрочи среща. Т.е. да дойда отново. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Имала работа с 3ма човека от някаква фирма, с което щяла да се забави към 2 часа.
Викам й, че не е сериозно това. Давам й пример, че за 3-4 мин. съм се верифицирал в Revolut. От Прокредит и FIBank през приложението стана. Бързо и лесно. Бих си камшика, като й казах, че следващото ми идване, ще е да закрия сметката.
Ще хвана верно да направя една сметка в Пощенска.
Бахти загубената банка са тия! :shinner: Ега фалират на момента!
Image Image
norm

Post by norm »

Асен Василев не мига и хипнотизира икономисти, внушавайки им, че бюджетът е хубав
да не излезе сега, че делян добрев списва у този форум а.к.а хеликЪ :suspicious:
оти всичко сякаш си пасва :gacho:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
norm

Post by norm »

DonBasilio wrote: 04 Dec 2023 17:18 Ходих тази сутрин до Уникредит да си дам новата лична карта. Тъкмо събота/неделя ми беше попреминало. Влизам в клона. Тегля си код и започнах да чакам. Докато чакам Revolut-а изпищя, че ми иска нова ID card. Снимах и за секунди ми я верифицира. Даже не си я прибрах, защото, викам си, сега ще свирнат и трябва пак да я вадя. Правят едно-две копия и кой от къде е.
След 20на мин. чакане дойде служителката, която работи с юр. лица. Да ме пита за какво чакам. Казах й, че си нося новата лична карта, за да ми я снимат. След което да се обадя на кол центъра им, за да ми активират е-банкиране. M-token-а по-точно.
Тази ми отговаря, че трябвало да ми насрочи среща. Т.е. да дойда отново. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Имала работа с 3ма човека от някаква фирма, с което щяла да се забави към 2 часа.
Викам й, че не е сериозно това. Давам й пример, че за 3-4 мин. съм се верифицирал в Revolut. От Прокредит и FIBank през приложението стана. Бързо и лесно. Бих си камшика, като й казах, че следващото ми идване, ще е да закрия сметката.
Ще хвана верно да направя една сметка в Пощенска.
Бахти загубената банка са тия! :shinner: Ега фалират на момента!
гола вода са :slamhead:
отвори си сметка в hsbc :good: може и да харесаш булбанк след това :twisted:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Post Reply