май лятос догодина

а дъртия пергиш още не пуска последните книги

май лятос догодина
10 години се занимава с какво ли не, само не и да допише книгитеVIKING wrote: ↑04 Dec 2023 16:36да не даде мърцина докато се наканиПаниковски wrote: ↑04 Dec 2023 16:33
май лятос догодина![]()
а дъртия пергиш още не пуска последните книги![]()
![]()
![]()
![]()
родната прокуратура в действиеОкръжната прокуратура във Варна внесе в съда обвинителен акт срещу трима души, един от които е бившият кмет Иван Портних, за замърсяването на Варненското езеро от тръба на канализацията, съобщиха от съда.
предвидливо изчакаха резултата от изборитеПаниковски wrote: ↑04 Dec 2023 16:46родната прокуратура в действиеОкръжната прокуратура във Варна внесе в съда обвинителен акт срещу трима души, един от които е бившият кмет Иван Портних, за замърсяването на Варненското езеро от тръба на канализацията, съобщиха от съда.![]()
Драги Пончо, посочи ми 10 обосновани причини да мога да приема този плужек за МОЯТ премиер.
да не излезе сега, че делян добрев списва у този форум а.к.а хеликЪАсен Василев не мига и хипнотизира икономисти, внушавайки им, че бюджетът е хубав
гола вода саDonBasilio wrote: ↑04 Dec 2023 17:18 Ходих тази сутрин до Уникредит да си дам новата лична карта. Тъкмо събота/неделя ми беше попреминало. Влизам в клона. Тегля си код и започнах да чакам. Докато чакам Revolut-а изпищя, че ми иска нова ID card. Снимах и за секунди ми я верифицира. Даже не си я прибрах, защото, викам си, сега ще свирнат и трябва пак да я вадя. Правят едно-две копия и кой от къде е.
След 20на мин. чакане дойде служителката, която работи с юр. лица. Да ме пита за какво чакам. Казах й, че си нося новата лична карта, за да ми я снимат. След което да се обадя на кол центъра им, за да ми активират е-банкиране. M-token-а по-точно.
Тази ми отговаря, че трябвало да ми насрочи среща. Т.е. да дойда отново.![]()
![]()
![]()
Имала работа с 3ма човека от някаква фирма, с което щяла да се забави към 2 часа.
Викам й, че не е сериозно това. Давам й пример, че за 3-4 мин. съм се верифицирал в Revolut. От Прокредит и FIBank през приложението стана. Бързо и лесно. Бих си камшика, като й казах, че следващото ми идване, ще е да закрия сметката.
Ще хвана верно да направя една сметка в Пощенска.
Бахти загубената банка са тия!Ега фалират на момента!