Dinko wrote: ↑04 Dec 2023 15:04
другите части не са толкоз популярни.
Тъкмо сега е момента да ги популяризират. Лоша защита на подкоремната област и хоп - транссексуален гвардеец
аз бях наскоро попаднал на некво сериалче от тия HBO-тата - "Сексуалния живот на колежанките" или там нещо от сорта беше.
Та там бяха изпълнии всички задължителни елементи на новавата вълна в киното - чернокожа, индийка, лезбийка, гей, трансексуален, бисексуален, чернокожа лезбийка, и един неопределен, абе без пропуск
Та се замислих как ли би изглеждал прословутия "American pie", ако майката на Стифлър бе трансджендър
Аз American pie май го пропуснах, или съм гледал откъслеци, от които нищо не помня , но в Игра на тронове също се бяха постарали с разнообразието
Nickish wrote: ↑04 Dec 2023 15:09
Тъкмо сега е момента да ги популяризират. Лоша защита на подкоремната област и хоп - транссексуален гвардеец
аз бях наскоро попаднал на некво сериалче от тия HBO-тата - "Сексуалния живот на колежанките" или там нещо от сорта беше.
Та там бяха изпълнии всички задължителни елементи на новавата вълна в киното - чернокожа, индийка, лезбийка, гей, трансексуален, бисексуален, чернокожа лезбийка, и един неопределен, абе без пропуск
Та се замислих как ли би изглеждал прословутия "American pie", ако майката на Стифлър бе трансджендър
Аз American pie май го пропуснах, или съм гледал откъслеци, от които нищо не помня , но в Игра на тронове също се бяха постарали с разнообразието
не знам, ама работата твърдо отива на добрите стари коунистически практики, в които няма да ти пуснат филма, ако в него няма поне един партизанин и един ятак.
Или с две думи - тия отиват там, от където ние се връщаме
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Dinko wrote: ↑04 Dec 2023 15:04
другите части не са толкоз популярни.
по едно време в тая листа задължително присъстваше и "китаец", само че вече не е май много много модерно.
демоде е и търсенето на митичния руснак, които пие на поразия, бие се с голи ръце с цялата кръчма и в полупияно състояние извършва някакви геройства, за които даже не подозира че ги е направил
VIKING wrote: ↑04 Dec 2023 15:21
терена на комунистчиеската кочина на анрхо педалите розово зелени гей транс мулти курти свини от шибаният санкт паули беше в състояние на кочината която обитавът и ако се загледъш ще видиш буцата на терена в която отскача топката и заблуждава вратаря
но примитивната анархо зелена розова либерална смрад квичи истерично щото обича зрелищшата визията без покритие и стойност и квичи като кирчо когато му взимат кинти и далаверата
Nickish wrote: ↑04 Dec 2023 15:09
по едно време в тая листа задължително присъстваше и "китаец", само че вече не е май много много модерно.
демоде е и търсенето на митичния руснак, които пие на поразия, бие се с голи ръце с цялата кръчма и в полупияно състояние извършва някакви геройства, за които даже не подозира че ги е направил
и аз се чудих защо нямаше китаец
но пък и работата им за индийката не беше изпипана като хората, защото нищо не споменаха за различните данъци в Индия през различните дни от седмицата
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.