4.12.23 Понеделник- св Варвара

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Nickish

Re: 4.12.23 Понеделник- св Варвара

Post by Nickish »

helic wrote: 04 Dec 2023 15:14
Nickish wrote: 04 Dec 2023 15:09
Dinko wrote: 04 Dec 2023 15:04
другите части не са толкоз популярни.
Тъкмо сега е момента да ги популяризират. Лоша защита на подкоремната област и хоп - транссексуален гвардеец :lupi: :dancegirl:
аз бях наскоро попаднал на некво сериалче от тия HBO-тата - "Сексуалния живот на колежанките" или там нещо от сорта беше.
Та там бяха изпълнии всички задължителни елементи на новавата вълна в киното - чернокожа, индийка, лезбийка, гей, трансексуален, бисексуален, чернокожа лезбийка, и един неопределен, абе без пропуск :mrgreen:
Та се замислих как ли би изглеждал прословутия "American pie", ако майката на Стифлър бе трансджендър :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз American pie май го пропуснах, или съм гледал откъслеци, от които нищо не помня :oops:, но в Игра на тронове също се бяха постарали с разнообразието :)
helic

Post by helic »

Nickish wrote: 04 Dec 2023 15:24
Тъкмо сега е момента да ги популяризират. Лоша защита на подкоремната област и хоп - транссексуален гвардеец :lupi: :dancegirl:
аз бях наскоро попаднал на некво сериалче от тия HBO-тата - "Сексуалния живот на колежанките" или там нещо от сорта беше.
Та там бяха изпълнии всички задължителни елементи на новавата вълна в киното - чернокожа, индийка, лезбийка, гей, трансексуален, бисексуален, чернокожа лезбийка, и един неопределен, абе без пропуск :mrgreen:
Та се замислих как ли би изглеждал прословутия "American pie", ако майката на Стифлър бе трансджендър :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз American pie май го пропуснах, или съм гледал откъслеци, от които нищо не помня :oops:, но в Игра на тронове също се бяха постарали с разнообразието :)
не знам, ама работата твърдо отива на добрите стари коунистически практики, в които няма да ти пуснат филма, ако в него няма поне един партизанин и един ятак. :oops:
Или с две думи - тия отиват там, от където ние се връщаме :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Dinko

Post by Dinko »

Dinko wrote: 04 Dec 2023 15:04
другите части не са толкоз популярни.
по едно време в тая листа задължително присъстваше и "китаец", само че вече не е май много много модерно. :P
демоде е и търсенето на митичния руснак, които пие на поразия, бие се с голи ръце с цялата кръчма и в полупияно състояние извършва някакви геройства, за които даже не подозира че ги е направил :good:
Image Image
poncho

Post by poncho »

VIKING wrote: 04 Dec 2023 15:21 терена на комунистчиеската кочина на анрхо педалите розово зелени гей транс мулти курти свини от шибаният санкт паули беше в състояние на кочината която обитавът и ако се загледъш ще видиш буцата на терена в която отскача топката и заблуждава вратаря

но примитивната анархо зелена розова либерална смрад квичи истерично щото обича зрелищшата визията без покритие и стойност и квичи като кирчо когато му взимат кинти и далаверата :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
Квичиш ти, а Ст Паули са на 1-во място :cancan:
helic

Post by helic »

Dinko wrote: 04 Dec 2023 15:28
по едно време в тая листа задължително присъстваше и "китаец", само че вече не е май много много модерно. :P
демоде е и търсенето на митичния руснак, които пие на поразия, бие се с голи ръце с цялата кръчма и в полупияно състояние извършва някакви геройства, за които даже не подозира че ги е направил :good:
и аз се чудих защо нямаше китаец
но пък и работата им за индийката не беше изпипана като хората, защото нищо не споменаха за различните данъци в Индия през различните дни от седмицата :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Паниковски

Post by Паниковски »

Отбори извън тройката не коментирам
poncho

Post by poncho »

докато не почнат задължително да включват македонец, работата е наполовина свършена :dancing:

или викате той е включен в образа на лицето с нестандартна ориентация? :twisted:
Dinko

Post by Dinko »

македонец еди дойди, да не само и северомакедонец да включват
Image Image
Post Reply