05122023 - вторник SASHA IGRAE!
Re: 05122023 - вторник SASHA IGRAE!
Ровя се в Телеграм. Още преди година ушанките трябваше да свършат ракети, дронове и муниции. Явно много перални са откраднали от Украйна и използват чиповете им. И според хохолите имат няколко пъти превъзходство в техника, хора и муниции въпреки че целия алианс им помага. Лоша работа. Цената дали си струва? За всички.
И това го има в нета.
все си мисля, че свободата е безценнаДедо Ильо wrote: ↑05 Dec 2023 22:25 Ровя се в Телеграм. Още преди година ушанките трябваше да свършат ракети, дронове и муниции. Явно много перални са откраднали от Украйна и използват чиповете им. И според хохолите имат няколко пъти превъзходство в техника, хора и муниции въпреки че целия алианс им помага. Лоша работа. Цената дали си струва? За всички.
Да безценна е. Ако други я плащат. Но ако сина ти, семейството ти или страната ти са тая цена е друго. Погледни цената, демографията и стотиците хиляди жертви, сираци, инвалиди и емоционално увредени хора ще има на края от тази прокси война. Аз познавам хора били в Афганистан. Днес спиш до приятеля си. Утре виждаш само единия му крак, части от черепа му и мозъка, червата на дървото. И откачаш. После като се върнеш в цивилния живот си звяр. Не ти пука дли ще те стрелят или затарят. Лоши дни идват. И дали цената си заслужава. Жалко за бедните хора жертва на алчните политици.zilot wrote: ↑05 Dec 2023 22:53все си мисля, че свободата е безценнаДедо Ильо wrote: ↑05 Dec 2023 22:25 Ровя се в Телеграм. Още преди година ушанките трябваше да свършат ракети, дронове и муниции. Явно много перални са откраднали от Украйна и използват чиповете им. И според хохолите имат няколко пъти превъзходство в техника, хора и муниции въпреки че целия алианс им помага. Лоша работа. Цената дали си струва? За всички.
Фиксацията на ушанките в предсказанията на Ванга трябва да се използват за туризма в тоя район. Аз правя къща за гости за тях. Да върви бизнеса. По две жолти на ден от мен. Спане за 100 евра. Бонус работа на виноград, печене на ракия, правене на сухи мезета и туршия за беспари. Запознаване с българския бит и култура.
Да използваме глупоста на ушанките. Иначе Ванга е Феномен. Български Феномен от Струмица.