мани мани, тогаз ставам още по-ядосан ма мустакатите маке юнациDinko wrote: ↑05 Dec 2023 15:49като ида в Кавала и чак ми се реве ...helic wrote: ↑05 Dec 2023 15:28аз съм навит да си ни върнат Родопите и Беломорска Тракия, па улавите македонци да си ги взимат и да си ги слагат къде си щат. И без това никаква ползаДедо Ильо wrote: ↑05 Dec 2023 15:16
Явно ще получиш виза по бързата процедура тогава. Ще те пускаме без митническа проверка.![]()
Тоя лаф за маке и лайно са го измислили комплексираните бугари. Много качествени хора на КМБ е дала Македония. Както и навсякъде има и много айдуци. Не знам тая фобия към Македония и македонците. Ние си сакаме нашето, чуждо не искаме и не не инерисува.![]()
![]()
![]()
![]()
връщат ни по линията Мидия-Енос, пък македонците да ги дават на маляките да се главоболят с тях
05122023 - вторник SASHA IGRAE!
Re: 05122023 - вторник SASHA IGRAE!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

не клинчи

слънцето още не е залязло още даже и толкова на изток като НА Варна

Я има, я нема 200-300 такива. Всичкото е от окръга. Едно време Петрич е бил по-голям. Същия вика че дядо му дошъл преди девети в града. Питам го от дека е майка му.

Репчим се на северните че ни наричат фашисти, ама нямаме топки да се репчим на маляките.
Кавала.

Кавала.

попЪ, хеликЪ и зилЪ бистрят политика - не знам дали са мускетари, но все едно бай доньо ги е създал 

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
След Първата Балканска война
После щото под давление на макетата сред съветниците си Фердинандчо е почнал да се лакоми за македонските чукари и сме загубили и питомното

Може и да съм споделял, но е по темата.
В началото на 2019 така се случи, че попаднах на голямото годишно Cisco Live нещо в Барселона. Имаше няколко десетки българи, всички от сериозни фирми и организации. И си говорим с една колежка:
- Ти верно ли си от Плевен?
- Да
- Ама там си живееш и там ти е работното място?
- Да.
- Ха, че толкова ли ги мързя вашите софиянци да дойдат, че баш теб изпратиха...
Казано беше без заяждане, с едно такова невинно учудване, че нещо в подредбата на света се е променило
В началото на 2019 така се случи, че попаднах на голямото годишно Cisco Live нещо в Барселона. Имаше няколко десетки българи, всички от сериозни фирми и организации. И си говорим с една колежка:
- Ти верно ли си от Плевен?
- Да
- Ама там си живееш и там ти е работното място?
- Да.
- Ха, че толкова ли ги мързя вашите софиянци да дойдат, че баш теб изпратиха...
Казано беше без заяждане, с едно такова невинно учудване, че нещо в подредбата на света се е променило