VIKING wrote: ↑05 Dec 2023 16:24
тука се изхрачих на тази табела лятото ...комунистическата левичарска джендър гръцка смрад е съпоставима само с олигофрените от дай българия
Прав си за маляшката измет.
Но въпроса е защо не ни стиска да настояваме да си променят учебниците по история и да не ни викат фашисти.
VIKING wrote: ↑05 Dec 2023 16:39
Арда (Кърджали) е третият четвъртфиналист в турнира за Купата на България. Хеттрик на Тонислав Йорданов изстреля неговия отбор към последните осем в надпреварата и бе в основата на победата с 4:1 срещу втородивизионния Liteks-Sofia 2 (Ловеч).
турци срещу помачоци
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
VIKING wrote: ↑05 Dec 2023 16:24
тука се изхрачих на тази табела лятото ...комунистическата левичарска джендър гръцка смрад е съпоставима само с олигофрените от дай българия
Прав си за маляшката измет.
Но въпроса е защо не ни стиска да настояваме да си променят учебниците по история и да не ни викат фашисти.
отиди и протестирай ..имаш роднини в Солун , ще спиш при тях преди протеста ...след протеста ще спиш в полицията
Абсолютно си прав. Едно време маляките са забранили на моите рода останали в егейско да говорят български дори в къщи.
Но говоря за нашите политичари, историчари и новинари.
Дедо Ильо wrote: ↑05 Dec 2023 15:55
БГ комплексарщината.
Софиянци и Провинция.
Областни градове и по-малки в областа.
Граждани и селяни.
Това че си се родил в големия град те прави автоматично по-умен,
по-красив, по-възпитан и по-добър човек от тоя роден на село.
Винаги съм се забавлявал и бъзикал с такива комплексари.
Специално с едни селяци тук, не селяни и селяци. Като ми кажат "аз съм кореняк, стар джумалия".
Скорпиона е мазен комплексар с чувство за елитарност за голяма елитарност