13062024 4тък Спасов ден

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
MAD SCORPI

Re: 13062024 4тък Спасов ден

Post by MAD SCORPI »

Домакинът на европейското първенство по футбол Германия ще спечели минимална победа срещу Шотландия в мача на откриването в петък вечер, прогнозира оракулът на тазгодишния шампионат - орангутан от зоологическата градина в Дортмунд.
:bow: :bow: :bow:

Попе, ти ли си бре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: гиди немски примате :yes: :yes: :yes:
„Като говориш с мен, ще мълчиш!”
:bottom: :bottom: :bottom:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Паниковски wrote: 13 Jun 2024 16:28
И Великобритания санкционира Московската борса
Великобритания санкционира борсите в Москова и в Санкт Петербург, Националния клирингов център и Националния депозитар за разплащания на Русия часове, след като това направиха САЩ. Основанието е, че тези дружества участват в предоставянето на приходи и изгоди за правителството в стратегически важни сектори от икономиката.

Това означава, че се блокират активите им на британска територия и на тези платформи спира търговията с британски лири, вкл. за оценката за обменния курс на рублата. От тази сутрин това не е позволено за долари и евро, след което бе спряна и търговията с хонконгски долар, тъй като той е привързан към щатския.
:kravar: :kravar:
Голяма работа.
Ще си вземем активите с лихвите, споко ;)
:yes: :yes: :yes:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

ЗИЛЕ, ЗИЛЕ !!!!!!!!!
И У ВАШЕ СЕЛО ЛИ СИ ИМАТЕ ФАНДЪКОВА. ЛИЧИ СИ НОВ РЕМОНТ, ВОДАТА ГО ОТМИЛА :bow: :bow: :bow:

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА СМОТАНА... На бай Тошо, паветата още стоят и не са мръдналЕ. Ся квото и да барнат е леш :bow: :bow: :bow:

Image
norm

Post by norm »

MAD SCORPI wrote: 13 Jun 2024 16:39
Домакинът на европейското първенство по футбол Германия ще спечели минимална победа срещу Шотландия в мача на откриването в петък вечер, прогнозира оракулът на тазгодишния шампионат - орангутан от зоологическата градина в Дортмунд.

Попе, ти ли си бре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: гиди немски примате :yes: :yes: :yes:
дедо скорпи, кое те кара да мислиш, че попЪ може да се сравнява с орангутан :suspicious: да не би да има боядисан перчем и фон дьо тен като тръмп :roll: :mrgreen:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

norm wrote: 13 Jun 2024 16:45

дедо скорпи, кое те кара да мислиш, че попЪ може да се сравнява с орангутан :suspicious: да не би да има боядисан перчем и фон дьо тен като тръмп :roll: :mrgreen:
Ми са шя видиш като скочи иззад палмата :yes:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

ПОПЕ, ПОПЕ..... ПЕДЕРАСТИ СЪР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На тези хора денят им минава в шеги и закачки и им се плаща от нашия джоб: Домъкнаха розов еднорог на заседание на общинския съвет в София

Image

Сайта е Петел.бг :bow: :bow: :bow:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Абе я да си тръгвам....аз началник ли съм или луково глава.... аре...
helic

Post by helic »

В българската гора е слънчево и светло, зарежда с много енергия. Гответе се за реванш
гусин Дянков, ще ви замоля за коментар на тоя криндж :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Mad Viking

Post by Mad Viking »

:hitler1: :hitler1: :wellin: :beer:
кур за левски оле :fcska: 🔴 FORZA MAGICO MILAN
Mad Viking

Post by Mad Viking »

Резултатите, които бяха оповестени, са че не успявам да премина 7 процентната преференциална граница, за да бъда народен представител в 50-ото Народно събрание. Гласовете на хората обаче казват друго. :facepalm: :facepalm: :facepalm: Реалните преференции за мен са над 2319, съобщи д-р Андреева.
"Имам най-малко 91 гласа повече от отчетените. Това е над нужните, за да прескоча 7% бариера. Тези над 91 гласа, обаче не са отчетени от СИК, но могат да бъдат засечени при повторна проверка от страна на ЦИК" - заяви Андреева :facepalm: :facepalm: :facepalm:

и аз казавма че гъзът ти е тесен , но хуйовете на хората казвът друго :inbox: :inbox: :nuts: :nuts: :redjump: :redjump: :beer: :beer:
кур за левски оле :fcska: 🔴 FORZA MAGICO MILAN
Post Reply